Co jsem dostala k Vánocům?

pátek 25. prosince 2015

Ahojte,

tak už je to za námi. Musím se přiznat, že jsem moc dárků pod stromečkem nenašla. A navíc jsem i o většina věděla, což mne i trochu zklamalo, protože miluju překvapení. Ne, že by se na mne vyprdli, to ne, ale prostě to vyřešili penězmi v obálkách. A já čím jsem starší, tím víc miluju překvapení a udělá mi radost, když mi někdo něco vybere podle něj a ne co si řeknu. Ale tak nevadí, já si za ty peníze teda radost udělám. Pojedu s kámoškou do Primarku do Vídně, takže jsem dostala jak české koruny, tak i eura. :D
Ještě bych se chtěla omluvit za kvalitu fotek. Ne, že bych měla špatný foťák na mobilu, to ne, ale on nefunguje od té doby, co jsem měla mobil v reklamaci. Takže už mi došly nervy a v pondělí ho tam znovu ponesu. Rozvrhla jsem si to tak, abych ho neměla na zkouškový. Tak snad mi ho už opraví a nedají mi ho zas rozbitý zpět. 

Tak teď už k samotným dárkům. Klikněte na další informace pro pokračování článku.




K Vánocům jsem si přála hlavně hodinky. Mé staré hodinky z Tally Weijl, které jsem si vlastně koupila jenom proto, abych zjistila, jestli bych takové hodinky vůbec nosila po tom roce vypadaly už děsně. Tak jsem si vybrala tyto. 


Pak power banku. Vždyť to všichni znáte, co máte chytré telefony. Toto je prostě skvělá věcička.


Parfém od přítele. Mám z něj velkou radost, trefil se mi do vkusu. Docela ho i obdivuju, že šel vybírat parfém, to bych si já osobně netroufla.


Tričko Puma od přítele. Ještě mi k parfému pořídil tričko, z něj mám taky radost. Sedí mi jako kdyby ho šili na mne. 


Dermacol od tety. Kdo by neznal tyto voňavé super věcičky. Sama jsem měla melounový, mandarinkový a pomerančový. Takže teď si vyzkouším i kávu. 


Deodorant a sprcháč od přítelovy maminky. Ona je prostě zlatá, vždycky mi něco k Vánocům koupí, když k nim jedu na čerty, čeká mne nadílka i u nich.


Povlečení od mamky. Zmínila jsem jí, že chci růžové povlečení s kytičkama. No, chtěla jsem to, jaké má ve svých videích třeba Shopaholic Nicol, ale dostala sem toto. Mamka ale pochopila jaké chci, protože se mi pak omlouvala, že ve Strakonicích nic jinýho neměli a že věděla, že to není to co chci. Ale aspoň něco. :D


No a pak nějaké ty peníze, takže udělám haul, co jsem si koupila v Primarku. Nějaké si asi odložím i do bedničky, do které dávám každý týden 50 korun. Šetřím si na nový mobil. Tomu svému dávám tak rok, maximálně dva, než odejde. Mam ho sice ráda, ale víte jak to s touto elektronikou chodí. Takže šetřím už od teď, abych si mohla koupit třeba i iPhona. :D

A teď se pochlubte, co jste dostali k Vánocům vy. :)

Každý rok jsem dostávala kosmetiku. Občas se mamka trefila, občas ne. Myslela jsem, že ji tam letos taky něco najdu a kdyby to bylo něco, co se mi nehodí, že bych udělala giveaway. Nestalo se tak, ale asi pro Vás nějakou připravím, ale nejspíš až po Novém roce. :)

39 komentářů:

  1. Hodinky se mi moc líbí. Moc pěkné věci jsi dostala. A ten parfém. :) Já jsem letos dostala samé skvělé věci. :) Překvapení mám ráda a letošní Vánoce jimi byly plné. :)
    Užij si zbytek Vánoc podle sebe. :)

    life-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezke darky :) tricko od Pumy bych brala taky a hodinky jsou krasne!

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsi moc hezké věci! :) Hodinky vypadají vážně skvěle a parfém musel moc potěšit! Já osobně parfémy zbožňuju a když mi ho někdo dá a dokonce se trefí do vkusu, mám neskutečnou radost! :) Já dostala například župan, čaje, ponožky, nějaké sprcháče, 2 vůně, bačkůrky... :) Sice jsou to většinou maličkosti, ale i přesto mám hroznou radost!! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  4. Jeej, pekné darčeky :) Milujem sprcháče od Dove.
    Voňavka musí byť skvelá a hodinky sú veľmi pekné.
    Keby mne mal niekto kupovať tričko, prevdepodobne by veľkosť netrafil. Má teda šťastie, že ti sedí.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak přítel ví, jaký nosim velikosti, tak to pro něj nemohlo být zas tak těžký :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásné dárečky jsi dostala, líbí se mi ty hodinky :))

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, ta power banka. Jak si spokojená? Já o ni už dlouho uvažuji, ne že bych ji extra potřebovala, ale na cesty a tak se určitě hodí :). Krásné svátky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele zatím jsem ji použila jenom jednou a to na chvilinku, přes svátky jsem doma, takže nějaké používání větší začně až budu chodit do školy :) Mobil nabíjí, takže svou funkci plní :) jen si dej pozor na její kapacitu, abys pak nenabyla mobil jednou a nebyla vybitá. Bratr mi říkal, že je dobrý s tak 3x větší kapacitou, než je tvá baterka, ale to asi zas bude dost záležet na tom, jak jí chceš používat :))

      Vymazat
  8. skvelé darčeky, hlavne parfém je nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  9. To oblečení okamžitě chci!.)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné dárky jsi dostala, hlavně ty hodinky jsou krásné :) i já jsem jedny dostala a moc se mi líbí :)
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné dárky, tu kávovou sadu od Dermacolu jsem dostala také a opravdu jí miluji, protože káva je má úchylka. A power banku jsem dostala také, je sice opravdu velká, ale vydrží několik nabití, což se mi velmi hodí, protože můj mobil je neustále vybitý. :D
    Pinki Claire

    OdpovědětVymazat
  12. Krásne dárečky, určite spravili radosť :D

    OdpovědětVymazat
  13. suprovy veci, powerbanku bych potrebovala taky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem dostala nový řemínek na hodinky, pouzdro na mobil, CD Aviciiho, repráky k počítači, hokejový dres, 7 knížek, šálu, rukavice, ponožky, voňavku, povlečení, košili a tričko :)

    OdpovědětVymazat
  15. Juuuu krásne darčeky :) oh power banka by sa zišla už aj mne konečne mala by som seriózne o nejakej pouvažovať :D
    Me and my ART

    OdpovědětVymazat
  16. moc hezke darecky a powerbanka by se mi take hodila.
    davam ti odber, budu rada, kdyz se ti muj blog zalibi a pripadne me zacnes odebirat i ty. :)
    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Super ježíšek! Tu externí nabíječku bych taky potřebovala :DD

    OdpovědětVymazat
  18. Ty hodinky jsou dost super. Zrovna uvažuju, že si tam taky nějaký koupím.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  19. Naozaj nádherné darčeky:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné dárečky jsi dostala ♥ Já měla největší radost z masky na oči a hrnečku ♥

    OdpovědětVymazat
  21. Hezké dárky jsi dostala :))
    S těmi produkty z řady Aroma od Dermacol jsem naprosto spokojená, žádní jiné sprchové gely nepoužívám..

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  22. Nádherné darčeky. Veľmi sa mi páčia tie hodinky, sú úžasné :) a aj kozmetika je super a tie darčekové balíčky mám moc moc rada

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  23. páni! :) samé skvelé darčeky!:) to si veru žiješ!:D
    hodinky sú pekné,ale ako sa poznám,tak keby dostanem hodinky tak budú ležať stále na stole:D
    tie sprchovacie gély od Dermacolu sú úžasné!!♥ ♥ ja som dostala od kamarátky tento krát melónový♥ a tá vôňa!♥ ach♥ ♥
    ja som s týmito Vianocami veľmi spokojná,dostala som toho až až a som za to naozaj rada:)

    OdpovědětVymazat
  24. Power banka sklidila úspěch i v naší domácnosti. Pod stromečkem jí dostal brácha, který si jí nemůže vynachválit, tak jednu dneska dostala i mamka, která má s vybitou baterkou problémy pořád. Skvělá to věcička. :D

    Máš pravdu, to překvapení je skvělé. U nás se většinou docela drží. Každopádně mě neurazí ani peníze - pokud mi je dotyčný jen nevplácne do ruky, neprohlásí, že nezná velikost a neví co chci, tak ať si to vyřeším sama, s pohledem do pryč. To je potom něco trochu jiného. :-) Krásné dárky.

    OdpovědětVymazat
  25. Skvelé darčeky :) Aj ja som dostala obliečky, rovno 2 balenia :D Také praktické darčeky sú fajn. Priateľ si to tento rok uľahčil a moje darčeky nakupoval so mnou.
    Hodinky sú skvelý darček, ja sa ich snáď dočkám už budúci rok :D Na 20. narodeniny by to mohol byť celkom vhodný darček :D :)

    OdpovědětVymazat
  26. Pekné darčeky. Hodinky vyzerajú krásne.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  27. Hezké dárečky! Euphorii od CK mám taky! Voní krásně a ráda ji používám právě v zimě. Jestli jsi mu neradila s výběrem, tak vybral opravdu skvěle!
    Meet My Lovely World
    Giveaway ♥

    OdpovědětVymazat
  28. AHoj, moc krasne darecky ;) ja dostala taky power banku, pak jeste novou baterku k notasu, pac uz ta moje odesla no a jeste tuto krasnou sportovni podprsenku http://www.fashionstore.cz/podprsenka-nike-pro-classic-1-2.html . JInak co to je prosimte presne za ty hodinky? muzes hodit odkaz nekam na ne? jsou moc hezky. Diky moc a mej se krasne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.alza.cz/trendy/gino-milano-mwf14-007b-d3028336.htm#alternativy
      ale už nějsou k dispozici, ale třeba je najdeš někde jinde :)

      Vymazat
  29. Thanks for posting this info. I just want to let you know that I just check out your site and I find it very interesting and informative. I can't wait to read lots of your posts.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3