Česká Miss 2016 - mé hodnocení

sobota 2. dubna 2016


Ahojte,
tak a je to za námi.Česká Miss je nám už známá! A já musím říct, že jsem šťastná, že mé tipy v předchozím článku nebyly mimo! 

A jak jsem to vlastně typovala já? 

3.: Vendula Neumanová 
2.: Natálie Kotková
Miss: Andrea Bezděková

Skoro přesně, jenom v jednom výsledku jsem se sekla. Ale tak nevadí, stejně z konečných výsledků mám velkou radost! Třetí místo si odnesla Kristýna Kubíčková.

Na Miss jsem koukala po strašně dlouhé době. Naposledy jsem ji viděla asi někdy ve 13 letech, kdy jsem přirozeně toužila po tom stát se jí. No, jak jsem vyrostla, došlo mi, že na něco takového prostě postavu nemám a tak jsem tyto cíle stopla a Miss jsem nějak začala ignorovat. Vrátila jsem se k ní až tento rok a to kvůli Natálce. Samotná Natálka si odnesla hned několik cen, byla jsem z toho šťastná. Ale skvěla se umístila i Andrea Bezděková, které jsem fandila. 
Samotný přenos se mi taky líbil, hlavně teda medailonky holek, které se promítaly před promenádama v plavkách. Za mne tedy naprostá spokojenost a gratuluji Natálce, Andree, Kristýně a všem ostatním finalistkám!




Vaše



6 komentářů:

  1. Sice jsem se nekoukala, ale moje favoritka se bohužel neumístila :) Ale slečna na třetím místě, mě okouzlila více než na prvním :))

    Muj-svet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem celý přenos nesledovala. Díky Natálce jsem viděla pár videí a fotek ze soustředění, přišla mi tam jako jediná 'normální' a ještě hezká. Podle mě opět vyhrála ta nejméně výrazná slečna. To je můj názor :) Každopádně když jsem na instagramu viděla všechny holky v těch dokonalejch šatek tak jako.. nádhera ♥

    OdpovědětVymazat
  3. S miss world a miss earth jsem naprosto spokojená, byly to mé favoritky. Hlavní vítězství jsem přála dívce s číslem 7., která bohužel nevyhrála. I tak je vítězka pěkná, jediné co mi na ni občas vadí je její vyjadřování, ale to se dá změnit...

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda Miss taky neviděla už dlouho. Bohužel jsem ji ale neviděla ani letos. Ale vždycky mě bavila, co si pamatuju. :D Taky jsem dřív zaujatě sledovala Amerika hledá topmodelku, takže není divu. :D Ale Českou Miss většinou nestihnu. :(( Ale musím říct, že vítězky jsou fakt hezký. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nedívala jsem se, a tak jsem se tu ráda podívala u tebe. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já se dívala a nedokážu pochopit, jak mohl někdo vyrobit korunku za 200tis Kč a nedal si záležet na tom aby držela na hlavě..S první miss spokojená nejsem, nemá pěkný projev, neustále se hihná atd.. ale zase měla medailonek, ve kterém ukázala, že má srdce pro druhé. Takže možná díky tomu vyhrála. S miss word jsem vcelku spokojená a doufám, že nás ve světě bude dobře reprezentovat :-) a třetí miss je krásná, ale strašně prťavá na modelku, škoda :-/
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3