Fotočlánek - Lom Velká Amerika a Liberec

pondělí 22. srpna 2016

Ahojte, 
Tento víkend jsme s přítelem podnikli výlet - dovolenou na sever naší republiky, do Liberce. Nechci se tu nějak dlouho rozepisovat o tom, jak jsme se měli (je jasný že skvěle), ale radši se pochlubím nějakými těmi fotkami. 

Jako první jsme se vypravili na lom Velká Amerika, kam jsem už chtěla od minulých prázdnin. Zkusili jsme si pak i stezku na Karlštejn a jen tak došli na hrad a šli jsme zase zpět k autu, abych mohli pokračovat v cestě do Liberce.





V Liberci jsme se ubytovali, došli jsme si na večeři a šli spát. Druhý den jsme vylezli na Ještěd, měla jsem radost, že jsem to dala. Odpoledně jsme se prošli po libereckém náměstí a večer jsme se ještě zajeli vykoupat do Babylonu. A jaký by to byl náš výlet, který by neskončil v ZOO. Ti malí tygříci jsou fakt úchvatní! 















Vaše




11 komentářů:

  1. Hezké fotky, super výlet! Ten lom je naprosto úžasný :)
    http://podmrakem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Super výlet! V Liberci jsem také byla a hrozně se mi tam líbilo - chci se vrátit ještě minimálně jednou :)

    INKA – focení, líčení, poledance, lifestyle a další!

    OdpovědětVymazat
  3. Na lomu jsem také byla :) Na všech a už nikdy :D jela jsem s kamarádkou vlakem na Karlštejn a z něj jsme pak šly tou stezkou, dohromady jsme šly snad 6 hodin a zpátky jsme se i ztratily :D Takže jsme byly úplně vyřízené, navíc bylo šílené vedro, takže jsme umíraly :D Ale lomy jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 6 hodin? My jsme to dali za hodinu a půl :D je pravda, že to nebylo zrovna nejlépe značený, ale když jsme si občas pomohli lidmi, kde chodili, tak jsme to trefili hned na poprvé :D ale z Karlštejnu to bylo docela do kopce :D

      Vymazat
  4. Tam sa niekedy musím pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  5. fotky nádherné !♥ v Liberci som ešte nikdy nebola ale vyzerá to úžasne ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda,musím říct,že jsem nebyla ani v Liberci ani v lomu.S přítelem jsme jeli na dovolenou po Rakousku,převážně hory a jezera.Spali jsme v campu,což bylo pro mě něco úplně novýho a hned bych jela zase :) Možná bych se mohla zeptat na nějakej podzimní výlet :) Jak dlouho trvalo,než jste vyšli na Ještěd?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele cca 2 hodiny :) šli jsme po turistických značkách, dá se to jít ještě pod lanovkou po sjezdovce, je to sice krpál jak co, šli jsme tudy dolů, ale asi by to bylo rychlejší a blíž to je určitě :)

      Vymazat
  7. Ta Velká Amerika je nádherná, to není pochyb. Taky jsem tam byla jednou před pár lety. Ale Karlštejn musím ještě dohnat a navštívit.
    Jaj lanovka do té bych asi nezvládla vlésti. Ale ty zvířátka jsou užasné :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3