Pojďme si v roce 2017 splnit naše sny! + Ohlédnutí za rokem 2016

sobota 31. prosince 2016



Ahojte,
tak už tu máme opět Silvestr a zítra Nový rok. Je tedy správný čas na to si zavzpomínat, dát nějaká ta předsevzetí a navzájem si popřát! Doufám, že bude váš Silvestr poklidný, můj asi nebude. Tak vám všem, moji milí, přeji krásný nový rok a koukejte si plnit Vaše sny! (A nezapomeňte, že se stále můžete zúčastnit GIVEAWAY zde


Můj rok 2016
Tento rok pro mne nebyl nějak zajímavý. Odstartovala jsem ho klasicky se svým přítelem u nás doma a pak pokračoval zkouškami, školou, zkouškami a pak dvěma měsíci po brigádách. Nejednalo se tedy o nic zábavného, ale jsem ráda, že školu jsem zvládla a vydělala jsem si nějaké peníze. To mi totiž vždy dělá největší radost. V září mne ale čekala první operace v dospělém věku. Byla jsem vyklepaná, ale nakonec jsem zvládla i to. A pak mi zase začala škola. S tímto rokem se opět loučím po boku svého milého, i když tentokrát ne v klidu domova, ale s jeho týmem na silvestrovské párty. 


Rok 2017
Čeká nás další rok. Je to neuvěřitelný, sotva jsem si zvykla na psaní roku 2016 a on už bude další! Ale co jsem chtěla říct. Pokud jste dělali v roce 2016 chyby, poučte se z nich. Pokud jste je nedělali, udělejte je tento rok, ať se máte z čeho poučit a rok 2018 je zase o to lepší. Nezapomínejte, že máte svůj život ve svých rukou a jděte si za svým cílem, za svými sny. Buďte i trošku sobečtí a udělejte si pár krásných chvil sami se sebou a nepouštějte se do věcí, které vám jsou proti srsti a nebo jsou prostě v módě. Budťe sami sebou, ať si 31. 12. 2017 můžete říci, že jste hrdí na to, jak jste prožili tento rok. A hlavně dělejte to, co vás baví! Já budu dále pracovat na tomto blogu, protože je to teď jedna z mála věcí, která mne fakt baví a naplňuje. Pojďme tedy prožít tento rok opět spolu!


Předsevzetí
Předsevzetí jsem si nikdy nedávala. Až do té doby než přišly ty blogové. Rozhodla jsem se si nějaké dát i na nový rok. Tak jaké?
  • Dále pracovat na blogu a zvyšovat jeho kvalitu. - Protože jak jsem už psala, je to jedna z mála věci, která mne teď fakt baví a naplňuje. 
  • Dodělat druhák a vybrat si hlavní obor. - Nejtěžší předsevzetí, to bych místo toho radši hubla!
  • Vydělat si nějaké peníze, část na dovolenou u moře. - Když ne minulý rok, tak snad tento. A peníze se hodí vždy, že.
  • Nepolít si notebook a nezničit si klávesnici na novém. - Od včera mám nový notebook, bylo to rychlejší než jsem při psaní tohoto článku čekala, a tak si užívám funkční klávesnici. Tak doufám, že zůstane funkční ještě pár let!
  • Používat diář od holek s A Cup of Style. - Vždy si koupím krásný diář a používám ho pár měsíců a ke konci roku už do něj nic nepíšu. Měla bych se stydět.
No víc předsevzetí si už dávat nebudu, stejně bych je nezvládla splnit. To už by bylo ode mne vše, já si jdu ještě rychle narvat do hlavy nějaké poznatky z pozemních staveb a pak se také pomalu začnu chystat na novoroční oslavy. Tak si to pořádně užijte a hlavně buďte šťastní i v roce 2017!

Vaše


PS: Co říkáte na to světlo na fotkách? Mě se tohle zimní světlo docela i líbí, i když chápu, že to není úplně ono. :D



5 komentářů:

  1. tie fotky su super možno trošku viacej osvetlenia :D a možno že už slepnem :D

    šo sa týka tohto roka stalo sa mnoho nasla som si pracu snov vela sme precestovali s rodinkou aj ked neboli niektoré chvile priaznive ale po kazdej burke vyjde slnkooo :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. světlo na fotkách bych asi upravila na světlejší verzi, ale jde hlavně o to, jak se to líbí tobě :).
    Z předsevzetí mimo kosmetiku si už před 10 let dávám, abych neztratila telefon :). ne vždy se mi to povede, ale minulý rok jsem měla štěstí a vždycky, když jsem ho někde nechala, tak se mi dostal zpátky do rukou :).

    OdpovědětVymazat
  3. Želám ti všetko dobré do nového roku a nech sa ti najmä splnia všetky tvoje želania a si šťastná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Snad tě letos blogování bude ještě víc bavit a tvůj blog se bude nadále rozrůstat :)
    Měj krásný a úspěšný vstup do nového roku :)

    Můj prosinec 2016

    16 věcí za rok 2016

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3