Recenze - 2K Hand Cream

neděle 8. ledna 2017




Ahojte,
jak jsem slibovala na facebookové stránce blogu (takže kdo mne tam ještě nesleduje, tak teď máte možnost to napravit :D), na dnes jsem naplánovala recenzi krémů na ruce. Vyhrála jsem je v giveaway u Beauty by K.
Nejsem si jistá, jestli jsem někde nepsala, že dnes bude HAUL. Jestli ano, tak se omlouvám, ale včera jsem si během pauzy v učení objednala další dva kousky z povánočních výprodejů na Zootu, tak si na ně ještě počkám a HAUL bude až pak.
Aktualizace - Opět ten HAUL nezvládnu, budu v Praze zůstávat do čtvrtka a nezvládla bych nafotit ty dvě nové věci. A fakt nesnáším, když jsou fotky ve stejném článku focené jiným stylem. Takže HAUL bude až o víkendu a udělám dokonce Try on. A místo toho se ve středu můžete těšit na mé vyprávění, jak jsem chtěla být spisovatelka a zpěvačka, když jsem byla malá.


Balení
Balení mají tyto krémy jednoznačně originální. Krémy, které spíš vypadají jako hračky pro děti? No, já jsem je ještě neviděla. Takže jestli chcete někomu udělat radost něčím originálním, tyto krémy jsou to pravé. Krém se nachází v bříškách soviček. Jednoduše jim odšroubujete hlavičky a pod nimi najdete 16 gramů krému. Musíte si ho vybírat z balení, což mi moc nevyhovuje, mám radši ty vymačkávací. 


Vůně
Hned po odšroubování ucítíte vůni melounu z růžové sovičky a vůni kokosu z modré sovičky. Nemůžu si pomoct, ale vůně mi přijdou docela chemické. Nesmíte čekat vůně jako z řady Aroma Rituals od Dermacolu. Jejich meloun a tento meloun se moc nedá srovnávat. Vůně ovšem nejsou nepříjemné a pokud nemáte "syndrom porovnávání" jako já tak si je nejspíš i oblíbíte. Po tom, co se krém vsákne do kůže, je vůně ještě chvíli cítit.


Plní svůj účel?
Po nanesení udělají vrstvičku na kůži, která se postupně vsakuje. Ruce jsou hydratované a hebké, ale jestli čekáte hydrataci extrémně suchých rukou, tak to vás zklamou. S vysušenou pokožkou si neporadí. Ne alespoň na první nanesení. Jestliže ale nemáte úplně suché ruce, svou službu splní na jedničku. Na konzistenci krému vás nic nepřekvapí, je prostě krémová.


Co bych řekla na závěr?
Krémy jsou originální, svým vzhledem zábavný a umím si představit, jak někoho můžou potěšit. Na promazání rukou přes den jsou ideální, ruce jsou po nich hebčí a hydratované, ale jestliže potřebujete hydratovat nějaké hodně suché ruce, sáhněte raději po něčem jiném, krémy samy o sobě jsou docela průměrné. Necítím se z nich unešená, ale ani uražená. 


Znáte tuto značku? Setkali jste se už někdy s těmito sovičkami? Co na ně říkáte? 

PS: Dostala jsem se do TOP 10 na www.elitebloggers.cz a získala jsem měsíční vstup to Hubu! Mám z toho obrovskou radost, jen toho asi úplně nevyužiju tento měsíc, protože zkouškové. :( Ale děkuju, děkuju vám všem, kteří jste se na tom podíleli, jste skvělí! ♥


Vaše



9 komentářů:

  1. Tak tuhle značku neznám, ale to balení je originální. Teď mám po Vánocích nepřeberné množství krémů na ruce, takže až dojdou zásoby, tak zkusím tento :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  2. Krémy vypadají roztomile, po podobných roztomilostech jsem koukala na Aliexpress, ale vždycky se bojím, jaké to má asi složení, tak jsem si nic radši neobjednávala :D :)
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, to balení je moc roztomilý. Jinak velká gratulace!:)
    http://svetobezci.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto značku neznám :) Balení je úplně dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  5. U Kačky jsem tyto krémy taky viděla a musím říct, že balení mají velmi povedené. Značku nepoznám, ale pokud voní trochu chemicky asi by se mi nelíbily. Jinak gratuluji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. To balení je super, každopádně to dávkování v tom bříšku by mi asi vadilo, přijde mi takové nehygienické, že se tam musí sahat:/

    Adel z adeljulisova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. To balenie je úžasná , ideálne ako darček :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mňa už len tie obaly neuveriteľne oslovili!:) Veľmi mám rada takéto kjut veci:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovědětVymazat
  9. krem vypada cute!:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na svem blogu o "Killin' it" tricko a brzy bude koncit! Budu rada kdyz se pripojis ZDE :)

    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3