Jarní wishlist - 2017

sobota 18. března 2017



Ahojte,
před Vánocemi jsem psala wishlist, který se stal hodně oblíbeným článkem, což jsem moc nepochopila proč, přece jen mi přijde, že mám na blogu lepší články než nějaké wishlisty. Tím předvánočním jsem se dostávala do vánoční nálady. Teď přichází jaro, takže aby se přivolala ta správná nálada, přichází i další wishlist. Už chvíli pokukuji po určitých věcech. Tak jdeme na to!


1. Kryt na mobil s kytičkami - Na svém prvním smartphonu, rozumějte tak 5 let do minulosti, jsem měla podobný kryt jako na obrázku, akorát kytičky byly menší. Takový styl úplně miluju a nechápu, proč jsem si ještě nepořídila takovýto kryt i na svůj mobil teď. Tak kdy jindy než na jaře to napravit?

2. Zoella Beauty Wonder Hand - Už je to asi měsíc, co jsem této youtuberce a blogerce naprosto propadla. Ráda bych tedy zkusila nějaké věci z její kolekce. Myslím, že krém na ruce bych využila nejvíce, mé dva mi docházejí.

3. Matcha Tea - Matchu chci zkusit už dlouho, ale vždy mne odrazovala jeho cena. Nedávno jsem četla článek u jedné blogerky, která radila, že je lepší si koupit matchu přes Aliexpress, že to vyjde levněji. A měla pravdu, matcha se tam dá sehnat dokonce o půlku levněji. Ihned jsem si to objednala, takže tuto položku z tohoto wishlistu splním. Jestli se tedy objednávka neztratí někde po cestě.

4. Květinová čelenka - Tyto čelenky se mi hrozně líbí, úplně jsem se do nich zamilovala. Nikdy jsem ale neměla pocit, že bych je doopravdy nosila, takže jsem si nikdy žádnou nekoupila. Každý rok na ni ale koukám, takže jsem si řekla, že si ji prostě tento rok koupím.

5. Pudrové kalhoty - No dobře, nemusí být růžové, meruňkovou a baby pink beru taky. Tyto kalhoty se mi začaly líbit, tak doufám, že na nějaké krásné co nejdříve narazím.

6. Loréal Paris - True Match - Dochází mi můj oblíbený Match Perfection od Rimmelu a rozhodla jsem se, že je čas zkusit zase něco nového. Když jsem se koukala na youtube videa, přeběhla mi reklama právě na tento makeup před videem. Zaujalo mne, kolik odstínů tento makeup má a už jsem si našla i ten svůj padnoucí. Teď už jen čekám, až mi ten starý dojde, ale to už nebude trvat moc dlouho.

7. Béžová kabelka - Další věc, kterou bych si ráda pořídila je nějaké béžová kabelka. Nejlépe malá a listová. A ještě lépe stejný typ, který mám na obrázku. Já vlastním samé černé kabelky a jednu vínovou a začala jsem toužit po nějaké světlé, nebyla bych to já, kdybych nechtěla primárně nějakou snadno kombinovatelnou barvu. Tak snad taky brzo na nějakou narazím.

Tak to by bylo vše pro dnes. Ještě se ale vrátím k vánočnímu wishlistu - zde. Ráda bych vám totiž řekla, co jsem si pořídila a co ne. 
1. Vonné svíčky - Ano, ty byly moje. Dokonce i nějaké jsou, zamilovala jsem se do Yankee Candle.
2. Chloé Fleur de Parfum - Zmiňovala jsem se, že jsem tento parfém hrozně chtěla, protože jsem o něj soutěžila. Soutěž jsem bohužel ale nevyhrála. Vyhrála jsem ale poukaz na 700 Kč do Notina a tak jsem si pod stromeček nadělila Chloé Chloé, takže toto bylo také napůl splněno.
3. Vánoční kryt na mobil - O tom jsem, myslím, psala už ve článku, že jsem ho už objednala, takže toto přání jsem si splnila.
4. Skvělé padnoucí džíny - Tuto položku jsem si sice nekoupila na Vánoce, ale v povánočních slevách jsem je ulovila. Dokonce dvoje, jedny v Sinsay a druhé v Zaře.
5. Teplý pletený svetr - Další položka, která se mi povedla ulovit v povánočních slevách. Opět dokonce dva - v Tally Weijl a v Croppu.
6. Vánoční svetr - Ten jste mohli vidět hned v zápětí wishlistu, takže tato položka také byla splněna.

No, myslím, že jsem si splnila vše, co jsem si vysnila! Tak vám také někdy napíšu shrnutí tohoto dnešního wishlistu. Co byste si chtěli koupit vy toto jaro?

Mějte se krásně,
Vaše


21 komentářů:

  1. Pěkný jarní kryt a květinovou čelenku na jaro bych hned také brala :-)!
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ja by som tiež chcela nejaké farebné nohavice :)

    OdpovědětVymazat
  3. True Match určite áno! pre mňa je to top makeup a používam už tretie balenie odkedy som si ho kúpila prvýkrát :) a kvietkovanú čelenku si aj ja plánujem zaobstarať :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Dokonalou béžovou kabelku sháním už rok :-/

    OdpovědětVymazat
  5. Make up mě velmi láká, mám ho na svém wishlistu v hlavě. :) Květinovou čelenku jsem měla jednu. Teď žádnou nemám a do budoucna asi žádná neplánuji protože se tomu Medvěd směje. :D
    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, to je krásný wishlist! :) Všechno mi připadá takový něžný a jarní :) Tak snad si z wishlistu vše splníš :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Tu kabelku bych taky brala :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ten kryt s kytičkama je úžasný, taky už nějakou dobu po nějakém pokukuju, jelikož můj dosavadní kryt už je dost ošoupaný a nevypadá hezky. Jinak ty džíny a kabelka vypadají taky skvěle.
    BLOG: Svět nad hlavou

    OdpovědětVymazat
  9. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Ja by som ti len chcela oznámiť a dať najavo, že tvoj blog je jeden z tých mojich najobľúbenejších. Dokážem tu stráviť pomerne dosť veľa času, a to vôbec nepreháňam :))

    Môj BLOG-KLIK♡

    OdpovědětVymazat
  10. Ten obal je rozkošný! :) Make-up vyzerá super, kozmetiku od Zoelly som tiež chcela vyskúšať, no jedine ju objednať cez internet, každopádne vždy sa s tým tak nádherne vyhrá a tie vône musia byť dokonalé!!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  11. Čelenky s kytičkami sú TOP! :) Ja mám 3 kúpené a jednu som si sama vyrobila. Úplne ich milujem.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  12. Taky bych brala ty pudrové kalhoty. Držím palce, ať si wishlist celý splníš. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  13. Ten kryt je úžasný, celkově tyto vintage věci vypadají krásně:) S tím matcha tea jsem taky někde četla, že z Ali je levněji, doufám, že udělam dobře, když si ho budu chtít odtamtud objednat:)

    OdpovědětVymazat
  14. Wishlist vyzerá naozaj skvele! Dúfam, že sa ti to všetko podarí aj zohnať :) ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  15. Ten Matcha chci taky už dlouho zkusit. :) Nemáš ještě odkaz na tu recenzi? Trošku bych se obávala toho, co přijde "kdesi z Ali nebo Ebay", ale pokud byl někdo spokojený, tak bych třeba taky zkusila. :)

    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat
  16. Tá béžová kabelka je skutočne krásna :)

    OdpovědětVymazat
  17. Kabelka je naozaj krásna :) tiež chcem nejaký nový obal na mobil, už som si aj objednala z aliexpressu. :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Pro kryt šup na Ali, do dvou dolarů tam něco stopro bude :) A True match bych taky moc ráda vyzkoušela, už se těším až bude recenze :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  19. Matchu jsem ještě nezkoušela pít, ale dělám z něj lívance a ty jsou mňam.
    Hodně štěstí s plněním wishlistu.:)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  20. Zoella má nádherné obaly produktov. :) Inak s tým True Match make-upom som nebola moc spokojná. Čítala som pozitívne recenzie, preto som si ho kúpila ale veľké sklamanie pre mňa. :/

    OdpovědětVymazat
  21. Není to tak dlouho, co jsem si udělala radost a koupila jsem si také nový kryt pro svůj iPhone. Je kožený, takže si myslím, že mi dlouho vydrží. Kryt, který jsem teď měla, jsem také měla dlouho a ještě nebyl v tak špatném stavu, akorát se mi už okoukal, a když jsem narazila na takový pěkný, červený, tak jsem si ho musela objednat :-D .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3