Má sbírka krytů na mobil | duben 2017

neděle 23. dubna 2017



Ahojte,
poslední dobou nemám pořádně čas dělat promyšlenější a lepší příspěvky, protože musím dělat plno věcí do školy, za chvíli končí semestr, takže dělám pořád nějaké úkoly. O zkouškovém už budu mít trochu víc času na blog, jo, sice se budu muset učit na zkoušky, ale budu už jinak jen doma a to si půl den na blog vždy najdu, učit se nedá nonstop. Když ale pracuji na domácích úkolech a ještě k tomu chodím do školy, to to moc dobře nejde. Reálně to vypadá tak, že na víkend přijedu domů, dělám úkoly celý víkend a jedu zpět do Prahy do školy. No ani nevíte, jak se těším, až skončí zkouškový a bude zase chvíli volno! No, teď jsem trochu odbočila. Snad jsem vám ale řekla, proč jsou teď pořád takové jednoduché články jako třeba dnešní sbírka mých krytů na mobil. Tak jdeme na to!


Svůj úplně první kryt, co jsem na iPhone měla, sem dávat nebudu. Byl to takový ten klasický gumový a už je celý zežloutlý a nevzhledný, už ho ani nepoužívám. Tento druhý jsem si pořídila na esperia.cz. Vlastně všechny kromě dvou budou právě z této stránky. Mám ho sice už nějaký ten čas, ale pořád se k němu nejraději vracím. Je prostě takový jednoduchý a růžový.


Tento kryt mám stejně dlouho jako ten s motýlky. Jelikož je z gumy, je po stranách už také trochu zežloutlý, není to ale tak tragické jako u toho průhledného, takže ho občas vytáhnu také. K mým nejoblíbenějším se ale neřadí, jak je z tvrdší gumy a má svůj materiál i přes zamykací tlačítko, telefon se mi s ním blbě zamyká a odemyká.


Tento kryt jsem si pořizovala tématicky na Vánoce a celý advent jsem ho měla na svém mobilu. Možná jste ho už u mne viděli, radovala jsem se z něj v tomto článku. Už se úplně těším na to, až si ho zase o Vánocích dám na mobil. Nejen že to bude znamenat, že už tu jsou zase Vánoce, ale mne se prostě hrozně líbí!


Poslední kryt z esperie je tento. Nevím přesně čím, ale něčím si mne získal. Měla jsem ho na telefonu fakt hrozně dlouho! No už vám přesně neřeknu jak dlouho, ale dlouho to bylo. Je jednoduchý a hlavně je z dobrého materiálu. To jsou tedy všechny plastové z této stránky. (Nebo alespoň ty, které mám já.) Materiál je pevný a zadní strana je proti skluzová, takže se mobil v krytu i dobře drží.


Tímto krytem se dostaneme do sekce "koupeno na Aliexpressu". Zrovna tento týden mi přišel, takže je to docela novinka. Hrozně se mi líbil jeho design a jak je o Aliexpressu známé, byl za pár kaček. Rozhodla jsem se tedy, že si ho objednám a buďto se mi bude líbit a nebo mne prostě oklamala fotka. Kryt se mi ale zalíbil, sice ještě na mobilu nebyl, ale i jeho čas přijde.


A jako poslední tu mám tento gumový, také z Aliexpressu. Jak vidíte, je to trochu fail tato fotka, vím to, bude tu i ta, na které je vidět, co vlastně na krytu je. Jen mne to hrozně rozesmálo, když jsem fotku otevřela v počítači, že vlastně skoro není vidět, co na krytu je. Mne se prostě tento mainstreamový motiv hrozně líbí! Tento kryt je také novinka, přišel na stejně s tím předešlým a okamžitě jsem si ho dala na mobil. Konečně mám kryt, přes který je i vidět barva mého mobilu! :D


Když jsem si pořizovala iPhone, myslela jsem si, jak se stanu závislá na krytech na něj. Že za kryty budu dávat velké peníze a že to bude vlastně můj koníček. Mýlila jsem se. Všechny kryty z esperie jsem nakonec kupovala ve slevách a dokonce jsem se uchýlila i k objednávání přes Aliexpress a mé představy, že budu chodit po obchoďáku a hledat ty nejlepší kryty, se rozplynuly. No, jsem za to vlastně ráda. 
Jaký můj kryt se vám líbí nejvíc?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše



12 komentářů:

  1. Tieto slúchadlá som videla už u viacerých blogeriek a veľmi sa mi páčia, mne však v poslednej dobe blbne telefón a nechce mi nejak priať slúchadlá. Takže, ma to trocha mrzí. Čo sa týka toho krytu na telefón, vyzerá úplne božsky. Tie púpavy vyzerajú tak upokojujúco :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Když jsem byla mladší, taky jsme jich měla hodně. :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc se mi líbí asi první kryt :) Já mám krytů spoustu, ale všechny z Ali tak do 3 dolarů, takže jsem za ně taky neutrácela velké částky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja milujem takéto krásne kryty, všetky sú úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny kryty jsou moc hezké, ten první u mě ale jednoznačně vyhrává, je opravdu krásnej ;-)

    http://homeblogbytereza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Pekny clanok, ja som si iphone kupovala, havne kvoli krytom, pretoze na ali ich maju za dolar, najviac tri :D... (divna logika... kupit si drahy telefon pre kryty za par korun )ale uz ich az tak casto nemenim ako kedysi. Inak ten balonikovy je super :) a pupavovy mam aj ja :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se nejvíce líbí ten poslední. Všechny kryty na mobil kupuji jen na ali. Stojí málo a jsou super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné kryti, ten s balonkama je super! :) Já mám s kočkou. ^^

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  10. Najviacej sa mi páči ten s balónikmi, púpavový podobný som mala ale so zlatou kombináciou a svietil :-)

    Taly Rare

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, tak ty jsou naprosto úžasný :) Až někdy budu mít iPhone, moc se těším právě na to, až si budu kupovat kryty, jsou snad všude k sehnání! :D
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3