Má sbírka laků na nehty - květen 2017

středa 10. května 2017



Ahojte,
je středa, což znamená, že je čas na nový článek. Dnes konkrétně přicházím se svou sbírkou laků na nehty. Vlastně až díky tomuto článku jsem zjistila, že bych se, v rámci laků na nehty, dala charakterizovat třemi barvami - nude, růžová a červená. Když jsem přemýšlela, jak vyfotit laky spolu, abych nefotila každý zvlášť, zjistila jsem, že mám jen tři laky které nejsou nude, růžové a nebo červené. Tak začneme rovnou těmi třemi! 

Ostatní laky



Šedý lak od Miss Sporty, který usychá do matna, pro mne nakonec byl zklamáním. Hned jsem jsem zaregistrovala, že existují laky, které mají tuto vlastnost, věděla jsem, že nějaký takový musím mít. Miluju všechno matné. Jenže lak sice do matna uschnul, během jednoho dne se ale všechno matné ošoupalo a lak se dál vesele leskl, jako by se nic nedělo. 
Černý lak, opět Miss Sporty. Ačkoliv jsem se na začátku článku charakterizovala třemi barvami, mezi které černá nepatří, právě tato barva v mé sbírce nesmí chybět. Na černých nehtech se mi prostě něco líbí snad už od patnácti. A ne, nebyla jsem v té době emo.
Zlatý lak od Dermacolu je mou naprostou klasikou na Vánoce. Je to vlastně průhledný lak, který v sobě má neuvěřitelné množství zlatých třpytek. po nanesení 3 vrstev budete mít neuvěřitelně zlaté nehty. Tento lak mohu jen doporučit. Byla to vlastně láska na první pohled.

Červené laky



Světle červený lak od Catrice mi přišel nedávno jako výhra v giveaway. Okamžitě do mé sbírky zapadl, dokonce jsem ho už měla i na nehtech. Vydrží v pěkném stavu tak pět dní.
Další světle červený lak od Essence mi už dochází. Jejich "normální" kolekci, ze které je ještě tento stařík, jsem měla ráda. Od té doby, co začaly frčet gelové laky na nehty a Essence je začalo dělat taky, přestala jsem jejich laky mít ráda. Jeden jejich gelový jsem vyzkoušela a okamžitě se mi sloupal.
Červený lak od Miss Sporty. Přesně tento odstín je můj nejoblíbenější červený. Je to přesně ta červená, kterou bych si dala na nehty, kdybych se měla obléct jako femme fatale. Mám už několikáté balení, to mluví za vše.
Tmavý červený lak jsem kdysi od někoho dostala. Je to pro mne přesně ten typ laku, na který prostě musím mít náladu, proto ho moc nenosím. Ale nemám mu nějak co vytknout, prostě lak na nehty, který plní vše, co má.
Vínový lak od Gabriely Salvete jsem si kupovala kvůli jednomu maturáku. Chtěla jsem sladit rtěnku, nehty a sukni. No nakonec to dopadlo tak, že jsem sladila rty a sukni, ale i tak se mi ten lak líbí.

Růžové laky



Pastelově růžový lak od Miss Sporty je další mou stálicí. Celkově mám pastelovou růžovou hodně, hodně ráda a miluju ji i na nehtech. Myslím, že na nich vypadá skvěle. 
Růžový lak od Rival de Loop Young je takovým netypickým lakem. Má v sobě totiž částečky, který by měly dělat na nehtu vizuální efekt, že máte na nehtech kůži. Prostě leather nails. No ve skutečnosti to je tak, že máte hodně drsné nehty a blbě se odlakovávají, ale mám ho ráda a jednou za čas mu odpustím i tuto blbou vlastnost. Myslím, že jsem ho ale sehnala jako limitovanou edici. 
Růžový, třpytivý lak od Miss Sporty je dalším lakem od mé oblíbené značky na laky na nehty. Já mám vlastně docela ráda laky ze třpytek, ale to odlakovávání pak? 
Rival de Loop Young lak na nehty v zajímavém růžovém odstínu jsem už na nehtech také několikrát měla. Nějak si nevzpomínám, že bych kvůli něčemu řekla, že byl špatný, tak asi nebyl.
Miss sporty metalický růžový lak na nehty jsem vyhrála v nějaké giveaway a ještě jsem ho na nehtech neměla. Musím to někdy napravit, jsem docela zvědavá, jak bude vypadat.
Neonově růžový lak od Dermacolu je mou srdcovkou na léto. Každý léto vypotřebuji nejméně jedno balení. Tato barvička si mne prostě získala, ačkoliv jinak neonové barvy moc ráda nenosím.

Nude laky



Průhledný lak od Miss Sporty je nutností v mé sbírce, používám ho totiž pod všechny laky, aby mi po nich nežloutly nehty. Kupuji si tento pořád dokola.
Bílý lak od Miss Sporty používám, když chci zvýraznit barvu laku, který přes něj přetřu. Samotný ho moc ráda nenosím, přijde mi, že samotná bílá nevypadá na nehtech až tak dobře.
Krémový lak od Essence je snad jediný lak od Essence, který mám ráda. To bude tím, že prostě není z té jejich gelové kolekce, ale tento konkrétně byl blogerská limitka. 
Třpytivý lak od Essence mám taky z doby, kdy ještě neměli gelovou kolekci. No už mi spíš hodně dochází, ale snad ho ještě jednou použiji. Je to opět lak se třpytkami, takže se mi líbí, ale jsem líná ho odlakovávat, proto ho zase tolik nepoužívám. To určitě znáte.
Meruňkový lak od Trend It Up je mým prvním a posledním zástupcem této značky, kterého mám. Také o něm řeknu jen to, že si na něj nepamatuji nic špatného.
Světle béžový lak od Catrice mi přišel ve výhře v giveaway právě se světle červeným lakem od stejné značky, který jste před chvílí viděli. Sice jsem ho ještě nezkoušela, ale očekávám stejné vlastnosti. Vlastně si ho za chvíli mám v plánu dát na nehty.
Světle béžový lak od Miss Sporty mám už déle a vlastně je odstínem hodně podobný tomu od Catrice. 
Béžový lak od NYC jsem si koupila vlastně jen proto, abych se přesvědčila, jestli jsou jejich laky stejně na nich jako jejich rtěnky (sice vypadají skvěle, ale balení stojí za nic a když se mi otevře rtěnka v kabelce a celou mi ji "zmaluje" zevnitř, nemohu ji nazvat dobrou rtěnkou) a tvářenky, které nemají naprosto žádnou pigmentaci a nejdou nabírat. S lakem jsem ale byla nakonec spokojená, loupal se mi méně než gelové laky od Essence.

Jakýma barvami laků byste charakterizovali sebe?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše


 

12 komentářů:

  1. Ten šedý lak mě tedy překvapil, že se to matné během dne ošoupalo. :-D Já mám zase ráda, když se laky pořádně lesknou a vlastně nejen laky, ale i oční stíny, rtěnky apod. Máš krásnou sbírku, taky jsem už nad tímto článkem přemýšlela, ale mám strašně moc laků jakýchkoliv barev. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné laky, akorát já mám momentálně gelové nehty, tak bych je nevyužila, ale na nožky by byly taky fajn.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vidim, že nie som.jedina, ktorá má veľa lakov, ale musím povedať, Že ich mám ešte viac :D najviac sa mi páčia tie červené, tie by som všetky brala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem bývala lakovací maniačka, laky jsem ale proházela a teď si nelakuju nehty skoro vůbec, protože se mi pořád loupou a kdo to má pořád předělávat :D Když ale lak nosím, tak nějčastěji vínové nebo nude barvy :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  5. Noo, to je docela těžká otázka :D Asi vínová, červená, nude, modré, fialové. Já s tím šedým lakem od MS mám úplně jinou zkušenost, matný je celou dobu. A ten vínový od GS miluju, jeden z nej od nich :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkná sbírka! Taky hezkou mám, možná ještě tak 4x větší. :D Jsem do laků blázen, i když je nestíhám využívat, často kupuju nové a nové.


    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  7. Sbírku mám podobnou, možná ještě o něco větší :) Barvičky střídám většinou podle nálady, nebo ročního období :) Na jaře mám ráda pastelové, jinak během celého roku nosím většinou černé, šedé, nebo bílé- hodí se ke všemu :) Laky od Miss Sporty mám celkově docela ráda, protože jsou levné a odvedou dobrou práci :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  8. Jé tak to se divím, že jich máš tak málo a hlavně tak málo barev. Ostatní barvy tě nelákají?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No lákají nelákají.. Nějak se mi na mých nehtech nelíbí a necítím se v nich dobře :)

      Vymazat
  9. toto obdobie uznávam len pastelove farby velmi sa mi pacia. ale mam rada aj cervene laky . kraásna zbierka najviac sa mi paci ta NUDE ♥

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám nejraději červené, rudé odstíny :) Sem tam si nalakuji nehty nude lakem, ale je to pro mě nezvyk, protože jsem zvyklá, že mám výrazné nehty, které nikdy nepřehlédne a najednou jsou tak nevýrazné... :D Ještě mám ráda černou barvu.

    Duben 2017 | Kosmetické oblíbenosti

    OdpovědětVymazat
  11. Dřív jsem měla ráda červené, ale teď nosím víceméně jen nude odstíny. Někdy mám náladu na jinou barvu, nebo je k tomu příležitost, ale je to málokdy. Jen k večerním šatům na plesy nosím nehty červené a někdy v létě vytáhnu bílou a ledově modrou, ty mám taky ráda :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3