Vyhoďte ty zbytečné krámy!

čtvrtek 15. června 2017



Ahojte,
až se někdy budete rozhodovat, jestli půjdete opakovat zkoušku za týden a nebo za dva, nikdy nevolte tu druhou možnost. Budete akorát zbytečně prokrastinovat, budete hrozně dlouho čekat na prázdniny a celkově vám ten čas navíc nepomůže ani v lepší známce a ani v tom, jestli tu zkoušku uděláte a nebo ne. Je to prostě takový ten čas navíc, při kterém si dovolíte prokrastinaci. A přesně tak jsem dopadla já. Ta prokrastinace ale nebyla jen tak obyčejnou prokrastinací. Byla to docela přínosná prokrastinace.
Chtěla bych vás pozvat do své giveaway o skvělý Mary-Lou Manizer.


Už delší dobu jsem měla v plánu trochu si poupravit pokojík. Už jsem vám to zmiňovala, no ani nevím v jakém článku, ale vím, že jsem o tom určitě už psala. Nakonec to asi pořádně nevyjde, protože nebudu mít na tu svou kreativitu tolik času než mi začne práce. Nevadí, můžu se do toho pustit až přežiji první měsíc v práci a něco se naučím a už se nebudu domu vracet vystresovaná, což se nejspíš dít bude. Sice jsem dospěla k názoru, že všechny mé plány nestihnu zorganizovat, ale na druhou stranu jsem už neměla nervy koukat se na ty hromady a hromady naprosto zbytečných věcí. No, jelikož jsem měla na zkoušku plno času, dovolila jsem si celý den si dát pauzu a během této pauzy jsem půl dne třídila ty kupy zbytečností. Dopadlo to tak, že jsem vyházela tři velké pytle na odpadky těchto kravin. Jo, je fajn pocit, že teď, když otevřu skříňku, nemusím chytat stopadesátosm věcí, které se z ní na mne normálně řítily. Dokonce jsem si vyprázdnila šuplík ve stole na kosmetiku, abych ji měla vždy při ruce. No a konečně jsem využila ten pořadač na ní, o kterém jsem se už několikrát zmínila. No, jak se vám líbí, je úžasnej, že je? Úplně ho miluju! ♥



Pro pokračování ve čtení klikněte na: 


A je taky fajn, že už nebudu muset jet sbalená do Prahy. Takže jsem si rovnou zařídila ten první šuplík. Dala jsem si do něj všechnu kosmetiku, kterou používám pokaždé, když se líčím, takže to teď budu mít pořádně po ruce a nebudu se muset pořád hrabat v kosmetických taštičkách. Štětce jsem dala do průhledné krabičky, aby mi nešpinily šuplík. Dále jsou v šuplíku kadeřnické nůžky, umělé řasy, na které nemám lepidlo, hehe, hodinky, nějaký balzámy na rty, zlaté kuličky na manikúru a houbičku zde mám taky kvůli manikúře. Dělám s ní ombré nehty. Další věci už ode mne znáte. 


Lidi. Ruku na srdce. Rozhlédněte se kolem sebe a zamyslete se. Kolik těch věcí vůbec potřebujete? Fakt nutně potřebujete mít plné skříňky věcí, které vám k něčemu byly, když jste byli mladší, ale teď jsou akorát naházené na dně skříňky a sedá na ně prach? Vemte všechny věci, které nepotřebujete, naházejte je do velkého černého pytle a vyhoďte je jednou pro vždy. Hlavně to nedávejte na půdu, bude to tam ležet do té doby, než to někdo vyhodí za vás. Věci, kterých je podle vás škoda, ale vy už je nepotřebujete, prodejte a nebo darujte někomu blízkému. Já si založila účet na Letgo a nějaké ty věci jsem tam rovnou naházela. No, upřímně nevím, jak bych vám sem hodila odkaz. Tak sem hodím fotky některých těch věcí a jestli něco z toho budete chtít, napište mi na můj mail, který je: koubovalenka8@gmail.com a dohodneme se. 

50,-

50,-

40,-

100,-

20,-

Tak toto byl snad nejspontánnější článek za hodně dlouho. Naposled byl takový někdy minulý rok, když vyšel diář holek z ACOS, taky jsem se vrhla do velkého úklidu, o čemž jsem napsala článek a pod to jsem přihodila recenzi na ten diář. Z tohoto článku se stal nejčtenější článek blogu vůbec, má 700 zobrazení. Nedělám si iluze, že by to bylo kvůli chuti uklízet. Spíš jste byli zvědaví na ten diář. No a aby to tentokrát nebylo moc jiné, dnes mi přišla knížka od Get the Louk, takže ji jdu prostudovat a pokusím se na víkend udělat recenzi, pokud si ji chcete objednat.


Tak se mějte a ukliďte si ve svém domově, ať si můžete pořádně užít léto a nepadá na vás bordel, hned jak otevřete první dvířka skříňky. 

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše






9 komentářů:

  1. Taktiež musím pretriediť veci. Aj kozmetiku. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kedže sa sťahujem, všetko si pomaly pretrieďujem. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  3. Mala by som si aj urobiť poriadok vo veciach :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja se o vikendu pustila do třídění kosmetiky a ostatnich veci a neni nad poradek :) boty, obleceni protridene mam a nechala jsem si fakt jen to, co nosim

    OdpovědětVymazat
  5. Já se po takovým třízení vždy cítím skvěle, uklidím si jakoby i v sobě :) Jsem zvědavá na knížku od Lu.

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle přesně znám. Já se snažím dělat úklid pravidelně, i když to někdy prostě nevychází. Akorát mi přijde, že pokaždé, když uklízím, tak zjistím, že se nám tady toho celkem dost nakupí :D Jinak držím palečky na zkoušku :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si dva týdny nazpět dělala pořádek s kosmetikou a taky spousty věcí vyhodila a je to skvělý pocit. Skříň je uklizená a žádné nadbytečné věci mi nepřekážejí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Ja nepotrebné veci vyhadzuje niekoľkokrát do mesiaca. Nechápem, ako sa to tam stále nazbiera, haha. Akurát mám problém s jednou Grosso kabelkou. Je takmer úplne nová, no ja ju vôbec nenosím. Uvidíme, u koho skončí ❀

    ❀ Blog de la Licorne ❀

    OdpovědětVymazat
  9. Taktiež sa chystám urobiť jedno veľké upratovanie a všetko nepotrebné vyhádzať.. už sa na to teším :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3