Recenze - Sephora - cestovní paletka

sobota 12. srpna 2017


Ahojte,
dnes vám píši recenzi, kterou mám v plánu už neskutečně dlouho. Leží mi to na stole a pořád jsem se nedostala k tomu to sepsat. Jedná se o cestovní paletku od Sephory, kterou jsem vyhrála na Instagramu o2 výhod. Spolu s balíčkem mi přišel i vlastnoručně psaný vzkaz, z něj jsem měla skoro větší radost než z paletky. A jaká paletka je? 


Od paletky jsem nečekala, že bude nějak hodně velká. Přece jen to měla být paletka na cestování. Když jsem ale otevřela balíček a paletku si vyndala, její velikost mne překvapila. Paletka totiž byla menší než je má dlaň. Možná jsem čekala něco trochu většího, možná mi to ale mělo být jasné předem. Tato malá velikost ale není tak na škodu, jak se ze začátku zdálo. Díky ní je paletka neskutečně roztomilá a je to skvělá dekorace. Líbí se mi moc nápad ji udělat jako zavazadlo. A co její samotný obsah?


Paletka obsahuje 4 oční stíny, jednu tvářenku a dva lesky na rty. Jinak to nemůžu nazvat. Tuto paletku jsem si schválně vzala na dovolenou, abych byla odkázaná jen na ni. Se stíny se mi ale vůbec nepracovalo dobře. Pigmentace sice byla slušná, ale vůbec se nedaly blendit. Postrádala jsem bílý a nebo krémový stín do vnitřního koutku oka. Navíc mi i přišlo, že spolu stíny prostě nehrají. Nevypadají spolu vůbec hezky. Přiznám se, že tvářenku jsem ani nepoužila, protože mne vůbec neoslovila její barva. Lesky na rty, nevím, jestli to bylo myšlené jako lesky, ale rtěnkou se to nazvat nedá, mi také nepřijdou úplně použitelné. Růžový lesk absolutně nezbarví rty. Jediné, co jim dodá je trocha třpytek a lesk. To dokáže balzám taky a ještě rty hydratuje. Červený lesk je snad ještě větší průser, protože mi připadá, že mým rtům vůbec nesluší. Prostě si představte hodně průhlednou červenou. Kéž by na rtech vypadal alespoň jako na ruce!


Když jsem v prvním odstavci psala, že paletka je dobrá na dekoraci, už jsem trochu narážela na verdikt, který právě přijde. Nevím, kde se paletka dá normálně sehnat, jestli vůbec dá, nikde jsem ji neviděla. Nebo jestli je to jen reklamní předmět. Každopádně mne by Sephora takovýmto výkonem akorát odradila. Rozhodně ji nedoporučuji, přidělá vám více starostí než radostí. Ale obal vypadá krásně, to ano!



PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše



6 komentářů:

  1. Na první fotce jsem myslela, že to je ta papírová taštička ze Sephory, tak jsem pak byla v šoku, že to je celá paletka a ještě je velká jako dlaň! Nápad na cestování je dobrý, mě tam chybí ještě pudr na obočí a nějaký rozjasňovač, jak říkáš i ty. Lesky na rty bych vynechala úplně, to akorát upatlává tu paletku. No, aspoň, žes jí vyhrála a nemusela kupovat :D

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, na první pohled vypadá paletka opravdu pěkně a kvalitně. Škoda, že tomu tak není. Zrovna od Sephoty bych takovouto kvalitu neočekávala.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá celkom zaujímavo, no pravdepodobne by som si ju sama nekúpila .. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Farba tvarenky by bola akurat nieco na mna a dokonca aj tiene, len mi vacsinou vadi, ze pridavaju ruze do paletky, este nikdy som ich v ziadnej nevyuzila. Skoda toho, ze sa neda tienovat, ale nieco take male by ma potesilo :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  5. Ta paletka je na první pohled pěkná, ale přiznám se, že s paletkami ze Sephory sama zkušenosti nemám. Já si spíš vybírám paletky, kde nejsou ty rtěnky. Já tento typ rtěnek vůbec nevyužiji.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, ikdyž bližší zkušenosti s paletkama od sephory nemám a orientují se jen podle toho co vím že mají, tak musím říct že takhle mě bohužel nějak extra nezaujala :/.. škoda :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3