Podzimní wishlist 2017

středa 11. října 2017


Ahojte,
podzim se nám už rozjel v plném proudu. Stromy jsou barevné, dešťů a ošklivého počasí přibývá, je mi čím dál větší zima a ani babí léto pořádně nebylo. Nevadí, sice nepatřím mezi lidi, kteří by měli podzim hodně rádi, spíš naopak, dokážu si na něm stejně najít nějaké ty dobré věci. A tak by to i mělo být. Tak se rovnou pojďme podívat na můj wishlist právě na toto roční období!


1. Teplý svetr. Takový svetr je pro mne do tohoto počasí must have. A čím více teplých svetrů, tím větší výběr a tím lépe. Mikinu sice mám taky, ale prostě svetry mám radši. Některé jsem si už nakoupila, ale chtělo by to ještě nějaké ve veselejších barvách, než je černá, tmavě modrá a krémová. Tak snad na nějaký pěkný narazím.

2. Ovocné čaje. Za poslední rok jsem více čajová než kávová. Abych se přiznala, tak kafe jsem od července skoro neměla, nějak mi přestalo chutnat a nemám vůbec chuť ho pít. A čím méně piji kávu, tím více čaj. Ve skutečnosti to vypadá tak, že si o víkendu vařím jeden čaj za druhým a nemohu se jich nabažit. Poslední dobou jsem si hodně oblíbila ovocné, ale nepohrdnu ani svou klasikou v podobě zeleného a černého čaje.

3 Tylová sukně. Já vím, je to trochu nešťastná volba na podzim. Tyto sukně se mi ale moc líbí a na plesech vypadají nádherně. A když neseženu přímo tylovou, tak chci rozhodně nějakou originální a neobyčejnou. 

4. Teplé ponožky. Bez těch jsem přes zimu a na podzim bezmocná. Není nic horšího, než když vám je zima na nohy. (To je i ten důvod, proč si budu muset vytáhnout zimní boty.) Jsem schopná v těchto silných ponožkách i spát, prostě mám ráda teplo od nohou.

5. Better than sex. Jestli sledujete můj Instagram, už víte, že jsem tuto řasenku zkoušela jako miniaturku a moc mi vyhovovala. Tak nějak jsem začala toužit po plné verzi, tak uvidím, jestli si ji pořídím a nebo ne. 

6. Svíčky Yankee Candle. Na podzim další nezbytnost. Miluji to nepatrné teplo, které mne ohřívá. Ten plápolající plamínek a hlavně tu vůni, která je cítit po celé místnosti. Jestli jsou vůbec nějaké důvody, proč mít toto roční období rád, tak to jsou právě tyto svíčky.

7. Velký hrneček. Když jsem začala ve velkém pít čaje, nestačily mi klasické malé hrnky. Začala jsem vyhledávat rovnou ty půllitrové. A přesně po nějakém tomto hrnečku toužím. Hlavně aby byl jen můj. Toto si doufám splním.

Jaké jsou vaše must have na podzim?


PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše


12 komentářů:

  1. Hezký wishlist! Teplé svetry a teplé ponožky na zimu vždy potřebuji! Já mám na wishlistu Chelsea boty a pyžámko!

    OdpovědětVymazat
  2. Teplé ponožky bych taky brala. Velký hrneček mám, také ráda piju z těch velkých.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký wishlist :)
    Já na podzimu nejvíce miluju horkou čokoládu a teplou vanu :) Nejlépe obojí najednou :D

    OdpovědětVymazat
  4. Svíčky a svetry prostě dělají podzim:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný wishlist :) Já se na podzim neobejdu bez teplých svetrů, ponožek a svíček :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezký. Já asi jako většina. Teplé deky, svíčký a čajíky nebo kakao :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  7. Samé krásné věci na podzim opravdu jako dělané. :) Jinak ponožek není nikdy dost! Já si teď objednala na domácí válení ponožky s hlavama kočiček. :D Už je netrpělivě vyhlížím ve schránce.

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  8. Yankee candle svíčky a vosky miluju. :)

    Čtu, maluju a tvořím

    OdpovědětVymazat
  9. Ideální svetr, kterej bude měkkej, pohodlnej a nekousavej hledám už několikátým rokem a pořád se nedaří. Svíčky jsem si taky letos oblíbila, akorát že kupuju od YC jen ty votivky, protože i ty vydrží hodně dlouho. A velký hrnky taky miluju, nedávno jsem si koupila rovnou 600 ml. Ale půllitrový mají v Kiku, jsou to sice hrnky na polívku, ale na čaj se hodí perfektně.

    Karolína & Maličkosti ze života

    OdpovědětVymazat
  10. yankee mám taky ráda, ale miluji jejich vosky <3 Už jen proto, že nemusím čekat jako u svíčky až se mi udělá jezírko :D
    svetry taky ráda nosím a miluji podzim :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, moc pěkný wishlist! Teplé ponožky a svetr jsou opravdu nepostradatelné.

    OdpovědětVymazat
  12. Ta řasenka je super, tu mám a jsem spokojená ;) Jinak mám ve svém wishlistu tyto hodinky - https://www.goldeligius.cz/guess-w0647l6.html , tak po výplatě kupuji ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3