Pro koho hlasuji v Czech Blog Awards? | 2017

sobota 11. listopadu 2017


Ahojte,
před dvěma dny byly zveřejněné finálové desítky v Czech Blog Awards, kam jsem se tedy nedostala. (To nevadí, stejně děkuji všem za hlasy.) Tímto pro mne ale tato soutěž ještě nekončí, příští sobotu se jdu podívat na gala večer a už se tam docela těším. Co ale musím udělat dřív, je hlasovat pro své oblíbence ve všech kategoriích. Vás vezmu s sebou, abyste se podívali jak hlasuji.

Beauty

V této kategorii jsem se rozhodla, že dám hlas GetTheLouk. Poslední dobou ji totiž sleduji z této sféry nejradši. Baví mne to, jak se vyjadřuje. Líbí se mi její styl líčení a hlavně to, že do každého líčení necpe umělé řasy. Sice se mi líbí, ale v reálném životě prostě spíš využíváte líčení bez nich. Je taková hodně svá a myslím, že ve videích si na nich nehraje a jak se vyjadřuje v nich, tak tak se vyjadřuje i v reálném životě. Stejným stylem vlastně i napsala svou knihu, která tento rok vyšla a kterou jsem přečetla na jeden nádech. Lou tento rok odvedla velký kus práce a proto jí patří můj hlas. 

Pro pokračování ve čtení klikněte na:


Fashion

V této kategorii asi také nikoho nepřekvapím. Každý, kdo mne zná, toto určitě čeká. Holky z A Cup of Style byly první, koho jsem začala na Youtube sledovat a hned si mne získaly. Možná proto byly první. Blogování a Youtube berou fakt vážně, věnují tomu hodně času a je to na tom vidět. Na blog a i svůj youtube kanál pravidelně přispívají, myslím že dvakrát týdně, což není málo. Za tuto svou tvrdou práci si můj hlas určitě zaslouží.

Food

V kategorii Food dávám hlas Kačí, kterou sleduji už také neskutečně dlouho. Jak její blog, tak i její Instagram. Kačí minulý rok v této anketě vyhrála a slíbila všem, že do příštího Czech Blog Awards vyjde její vlastní kuchařka. Toto i splnila a celý proces vznikání kuchařky dokumentovala na Instagramu a bylo vidět, jak si s ní dává záležet. Zároveň v ní nechala hodně svého času. Taky tento rok tvrdě pracovala a můj hlas si určitě zaslouží.

Life

Tak a v této kategorii bylo nejtěžší se rozhodnout. Minulý rok jsem hlasovala pro Natálku, ta ale tento rok tolik aktivní nebyla. Což chápu, dělala státnice. Předminulý rok jsem hlasovala pro Terezku z TerezaInOslo. Pro tu jsem se nakonec rozhodla i tento rok. Napsala knihu a věnovala se blogu, co jí jen její čas a malý naprosto krásný a roztomilý synáček William dovoloval. Myslím, že tento rok by si zasloužila vyhrát a já jí držím pěsti.

Cosmo objev

V této kategorii mne nejvíce oslovila Jitka Nováčková, kterou na Youtube sleduji už od jejího prvního videa. Jitka je taková svá a věčně vysmátá. Má ztřeštěné nápady a je to takový blázen. V některých videích nám přibližuje i svět modelek, přehlídek a focení, kterých je v jejím životě plno. Je to prostě taková správná holka, která mne neskutečně baví, přála bych jí výhru a těším se na to, co předvede v následujícím roku.

Instagram roku

V této kategorii bylo možné hlasovat dvakrát. Má první volba byla jasná a bez nějakého delšího rozmýšlení - Nikol Štíbrová. Tato slečna mne také neskutečně baví. Na Instagramu miluji její parodie na blogerky a youtuberky, ty jsou fakt nejlepší a vždy mne rozesmějí. Podle mne má i skvělý smysl pro humor a nebojí se na plnou hubu říct, když se jí něco nelíbí. Já vím, že o ty hlasy nestojí, jak psala na Instagramu, ale stejně jak si myslím, že si je zaslouží, tak si i myslím, že si dělá srandu a ráda je přijme. Jako další jsem dala hlas pro MamuDomishu, kterou na Instagramu sleduji už také pěkně dlouho. Vlastně od té doby, kdy byla těhotná. Je taková správná a určitě by si toto ocenění také zasloužila, věnuje Instagramu hodně řasu.

Bloger roku

V této kategorii jsem také měla takový menší problém s rozhodováním, ale hlavně kvůli tomu, že nikoho z těchto pánů aktivně nesleduji. Jen o některých mám podvědomí, že vlastně existují a párkrát jsem jejich tvorbu viděla. Těmi jsou tři pánové - Deníček moderního fotra, Gran Jacob a Miroslav Čížek. A z této trojice jsem nakonec vybrala Deníček moderního fotra, protože ten má prostě svůj říz. 

Video blogerka

V této kategorii jsem také měla jasno, hned jak jsem si zobrazila, kdo tu je. Katku sleduji taky skoro hned od jejích začátků a baví mne, jaký je kosmetický neumělec. Ona se tím tedy moc nechlubí, tedy nechlubí, když se ji na to někdo zeptá, tak si z toho dělá srandu, ale nesnaží se dělat nějaká kosmetická videa. Jednou tedy natáčela video o tom, jak se líčila podle tutoriálu TeriBlitzen a to byla fakt sranda. Je to taková normální holka, která se liší od klasických českých Youtuberů, kteří mají stejně odběratelů jako ona. Také je to vášnivá čtenářka a inspiruje mne v knížkách, na které bych chtěla mít více času. Takže držím Katce palce.

Video bloger

Tak a máme tu poslední kategorii. Tady jsem vybrala Kovyho. Nejvíce se mi na něm líbí totiž to, jak se zabývá i vážnější tématickou než jsou nejlepší rýče v Minecraftu a nebo nejnovější GTA. Kovy se hlavně snaží přiblížit naší generaci svět politiky, za což má velké významné plus. Líbí se mi i jeho smysl pro humor. 

Tak a toto by bylo vše. Tak a zkusím si tipnout, kteří moji oblíbenci doopravdy vyhrají. V kategorii beauty jsem zakroužkovala GetTheLouk. Tady to myslím nevyjde, myslím, že ji porazí PetraLovelyHair, které se po jejím návratu vrátila její fanouškovská základna, kterou měla před svou pauzou a která jí vždycky tento titul vybojovala. V kategoriích fashion, food, life a cosmo objev myslím, že vyhrají moje oblíbenkyně. Instagram roku určitě ovládne Shopaholic Nicol. Blogera roku má, myslím, Deníček moderního fotra také jasného. Ve video blogerce je tolik známých osobností, že fakt nevím. Tipuji ale, že vyhraje Anna Šulc. Kategorii video bloger nejspíš vyhraje Kovy.

Komu dáváte své hlasy vy? Kdo by měl podle vás vyhrát v jaké kategorii a proč?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše


7 komentářů:

  1. Já jsem se dívala, kdo se dostal do užšího výběru a jelikož moc tyhle "top" blogerky nesleduju, tak drtivou většinu nominovaných lidí ani neznám ;) Hlasovat nejspíš ani nebudu, ale kdybych si to náhodou ještě rozmyslela, tak bych zahlasovala pro A Cup of Style a Anie Songe :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Tak kromě kategorie beauty - tam pro mě byla jasná Markéta venená, se shoduji se vším :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Je pekné, že si napísala tento článok o tom ako podporuješ ostatných. Super :) A Cup of Style za mna :)

    Vera (giveaway)

    OdpovědětVymazat
  4. Kovyho mááám extrémne rada! Má prepacované videá a hlavne smiešne, vždy mi zdvihne náladu :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Já myslím, že je ohromný úspěch, že jsi tam vůbec byla nominovaná! I k tomu gratuluji! :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  6. Sympatický výběr, mám ráda Kovyho a z Instagramu určitě Mama Domisha :) ty její fotky vyzařují tolik rodinné pohody a štěstí. Z Cosmo objevů mě hodně zaujal projekt Za normální holky, určitě si zaslouží tam být :)

    LENN

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3