Recenze - Nude Illusion - Catrice Cosmetics

středa 8. listopadu 2017



Ahojte,
určitě už ode mne víte, že mám ráda svůj Stay Matte pudr od Rimmelu. Občas ale dostanu chuť experimentovat a pořídím si nějaký jiný. Takhle na konci léta se mi zalíbila myšlenka transparentního pudru, přece jenom se opálení mění a nebavilo by mne pořád měnit jeho odstín. (Vlastně se mi ta myšlenka zalíbila už na jaře při zkouškovém, kdy jsem si pořídila vyhlášený transparentní pudr od NYXu, ale ještě jsem ho neotevřela, protože na léto se mi ho zdála být škoda, přece jen bych ho ze sebe zpotila rychle. Slibuji ale sama sobě, že do konce roku ho už vyzkouším!) A tak jsem si pořídila tuto levnější variantu od Catrice. A co na ni říkám?



Pudr je uzavřen v kalíšku. Je sypký a dostává se z obalu díky malým dírkám. A vlastně kvůli tomuto bych si tento pudr znovu nekoupila. Nedokázali jsme se spolu sžít za celou dobu, co ho mám. Ze začátku jsem pořádně nevěděla, jak ho dávkovat a když jsem dostala nápad, jak na to, vysypala jsem si ho do víčka moc a pak jsem chodila týden s pudrem ve víčku. Pak jsem tak nějak začala přicházet na to, jak s ním zacházet. Musíte si vždy opatrně odsypat. Odsypat. A hodně opatrně a musíte i zvážit to, kolik pudru celkově máte v balení a podle toho odsypávat. Když jsem toto konečně rozluštila, pudr mi začal vážně docházet. A přišla jsem na další problém tohoto balení. Trochu pudru mi v něm ještě zbylo, ale nedá se to prostě dostat ven. Takže za mne je toto řešení balení docela dost nešťastné a je to právě ten důvod, proč tento pudr už znovu nechci. 
Schválně si všimněte té kytky nastříkané na růžovo. Tu jsem dostala od mamky k narozeninám s tím, že je růžová, že se ke mne hodí. A ona byla mnohem méně rozkvetlá a abych řekla pravdu, vypadalo to divně. Teď už je rozhodně lepší, sice je pořád docela ujetá, ale už jsme se začaly mít rády.

Pro pokračování ve čtení klikněte zde:



Jak jsem pomluvila samotné balení pudru, tak o jeho obsahu budu mluvit přesně naopak. Samotný pudr mi přišel dobrý. Zvládal vše, co od pudru očekávám. Trochu jsem se bála, jestli nebude tvořit bílé skvrny, protože já jsem zvyklá zapudrovávat docela hodně. Pudr totiž používám jen ráno a přes den ho už neupravuji a nechávám pudr pomalu vymizet. Pudr ale žádné bílé fleky netvořil i když jsem si ho nanesla podle svého, takže ne úplně málo. Co mi na něm ale vadilo nejvíc bylo to, že mi nedržel na pleti bez makeupu. Přes léto jsem totiž makeup úplně vynechávala. Vydržel na mé pleti půl dne. Já mám spíš suchou pleť, takže ho nemohla sžírat nějaká přehnaná mastnota. Myslím, že bych ho měla hodně ráda, kdyby nebyl sypký ale lisovaný. S tím ale nic neudělám a zkusím si najít jiný oblíbený transparentní pudr.


Jeho cena se pohybuje okolo 150 korun. Již zmiňovaný od NYXu je ale o stovku dražší, což je škoda. Z tohoto hlediska bych měla radši radši tento od Catrice, ale obávám se, že NYX bude prostě lepší. Třeba jen tím balením, ale pořád bude lepší. 

Jaké transparentní pudry máte rády vy?


PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše


4 komentáře:

  1. Ja iný ani nepouživam, iba sypký a transparentny. Tento som ešte neskúšala iba od Mary Kay ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám jen transparentní pudry, ale se sypkým ještě nemám žádnou zkušenost. Taky mezi mé oblíbené patří ten od Rimmelu, ale na zkoušku jsem si zkusila koupit pudr od Nyc a je celkem fajn. Jen taky musím během dne přepudrovávat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já doporučuji fix insta pudr od Rimmelu. Je naprosto ideální:) podle mě by ti vyhovoval také a je daleko levnější než ten od NYX

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3