Testuji levné pleťové masky z Aliexpressu

sobota 27. ledna 2018


Ahojte,
někdy v listopadu mne napadl takový skvělý nápad. Chtěla jsem zkusit všechny možné plátýnkové masky z Aliexpressu. Já nemám nijak citlivou a ani alergickou pleť a s takovýmito výrobky jsem už měla zkušenosti z dřívějška a tak jsem se ničeho nebála a rozhodla jsem se, že do toho půjdu. Objednala jsem si 4 masky na pleť a jednu speciální pod oči a během jejich zkoušení jsem rovnou psala tento článek. Co na ně říkám? Jsou jejich schopnosti fakt tak nízké jako jejich cena? Pojďme se na to podívat.


Medová maska - Bio Aqua
Jedná se o plátýnkovou masku. Když jsem ji otevřela, skoro jsem se až nestačila divit, kolik té náplně tam bylo. Až moc bych řekla. Masku jsem vyndala, chvíli se ji snažila rozlepit, jak byla nacucaná a dala si ji na obličej. Tyto asijské masky jsou pro můj malý obličej o mnoho lepší, než ty, které seženete tady v Česku. Ty mi totiž nikdy nesedí, jsou na mne moc velké. Tato medová mi sedla, jako kdyby byla dělaná přesně na můj obličej a hezky na něm držela. Po nějakém čase jsem masku sundala, nikdy moc nedodržuji časy, které máte mít masky na obličeji. Zbytek jsem vmasírovala do pleti, která byla fakt hodně vyživená. Po masce jsem neměla nijak začervenalou a nebo podrážděnou pleť. Své sliby rozhodně splnila, takže se nebojím vám ji doporučit. Stála 16 korun.


Pro pokračování ve čtení klikněte na:


Jahodová maska - Bio Aqua V7
Tak a máme tu další plátýnkovou masku. Tato maska je trochu méně naplněná než ta předtím. Bylo mi to ale sympatičtější, protože mi náplň netekla úplně všude a nezůstala v obalu. Masku jsem rozložila a přiložila na obličej. Byla příjemně kratší, ale do šířky byla až moc dlouhá, mohla jsem si sní namaskovat i vlasy. Maska sice příjemně voněla, ale jahodu jsem z ní necítila. Docela i dobře držela na pleti. Jen tak, kde jsem ji měla přeloženou, se odchlipovala, ale to se stává i na dražších maskách. Masku jsem měla na pleti 20 minut a když jsem ji sundala, pleť jsem neměla vůbec zarudlou. Zbytek produktu jsem pak klasicky zamasírovala do pleti, ale zbyl na ní lepkavý povrch, musela jsem ji smýt. Maska slibovala projasněnou pleť, to po jednom použití nemohu pořádně posoudit. Pleť byla i trochu hydratovaná, rozhodně jsem už měla více hydratační masky. Tato spíš neurazí, neuškodí, ale ani moc nepomůže. Tuto vám rozhodně doporučit nemohu. Maska stála nějakých 22 korun.


Maska z granátového jablka - Bio Aqua
Tato maska mne překvapila svou nádhernou vůní. I přes svou rýmu jsem ji cítila. Trochu v ní cítím i to granátové jablko. Zapomněla jsem ale začít tím, že se jedná o plátýnkovou masku. Tato měla až moc produktu, když jsem si masku nandavala, produkt mi všude stékal a dokonce ještě zůstal v obalu, když jsem masku vyndala. Velikost plátýnka je taková akorát. Na mne je samozřejmě trochu větší, ale ne tolik jako masky od Garnieru. Přijde mi i, že má trochu horší tvar plátýnka než dvě předešlé, otvory pro oči jsou menší, ale i to se dá odpustit. Maska na pleti drží krásně. Maska má být vyživující, což mohu potvrdit. Po jejím sundání působí pleť vyživeně a je hebká. Tato masko určitě stojí za vyzkoušení. Stála mne nějakých 19 korun.


Kolagenová maska na oční okolí
Na nějakém blogu jsem se dočetla, že tato maska na oční okolí je bomba a tak jsem si jich rovnou objednala víc. Po prvním použití jsem byla více než zklamaná. Přišlo mi, že to absolutně nic nedělá. Druhé použití mne v tom utvrdilo a tak jsem přemýšlela, jak zbylé tři využiji. Nakonec jsem přišla na to, že když je ochladím v ledničce, tak alespoň oční okolí hezky chladí a redukují kruhy pod očima. Takže je teď používám alespoň na tohle. Jinak pod očima drží pěkně. Jedno balení je cca za 8 korun, ale ani za tuto cenu bych tento výrobek nedoporučila. Pokud tedy nechcete chladivý polštářky pod oči.


Magnetická maska - Bio-Magnetic therapy
Jedná se o další plátýnkovou masku. Maska je opět až přeplněná produktem, po vyndání masky ho ještě plno zbylo v obalu. Maska má sobě tečky, tipuji, že právě to budou ty magnety. Moc mi ale nejde do hlavy, proč tak jsou a tipuji, že to stejně asi nezjistím. Asi se jen chce odlišit. Samotné plátýnko má ale zatím nejlepší tvar, který jsem z těchto masek zkoušela. Žádná mi ještě neseděla tak jako tato. Masku jsem nechala na obličeji 20 minut a následně ji sundala. Maska mi nijak nepodráždila pleť. Měla hydratovat a čistit pleť. Ta je po sundání příjemná na dotek a i hydratovaná. Tuto masku bych také klidně doporučila, ale pořád jsem nepochopila podstatu magnetků. Stála mne 21 korun.


Na závěr nemohu říct, že by byly všechny masky špatné. Jak vidíte, našla jsem mezi nimi i masky, které bych vám s klidným svědomím doporučila. Takže jestli nemáte nijak alergickou a citlivou pleť, určitě se těchto masek nebojte.

Zkoušeli jste někdy masky z Aliexpressu a nebo Ebay? Co na ně říkáte? 

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše



15 komentářů:

  1. Ahoj, moc hezký článek :) Já nikdy masky z Asie nezkoušela...Ani ty dražší ze Sephory apod. a ani ty levné z internetu. Z těch tvých mě ale docela zaujala ta medová, protože vím, že med má na moji pleť blahodárné účinky, tak uvidíme, možná po ní kouknu!

    http://www.prague-tales.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Leni, to chtělo opravdu odvahu, ale tak proč ne? Zaujala mě na první pohled jahodová maska, ale dle popisu jsi mě odradila. Tak potom mi přijde fajn ta medová a s granátovým jablkem. Já na Ali ještě nic moc z kosmetiky neobjednávala, ale jak vidím, není se čeho bát. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Masky z Ali jsem taky zkoušela , měla jsem takovou zlatou a teď mám objednanou další , s tou první jsem byla spokojená , ale taky jsem musela smývat , pleť po ní byla lepkavá. Jsem zvědavá na tu druhou , objednala jsem ji někdy v listopadu , tak už ani nevím jakou jsem vybrala , ještě nedorazila 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Priznám sa že z Alí som si objednávala už všetko možné ale toto mi nenapadlo si objednať. A vôbec to nie je zlý nápad. Musím si ich pozriet aj ja ďakujem za inšpiráciu!
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
    na mojom blogu :)

    OdpovědětVymazat
  5. To by som sa veru bála, že mi rozožerie tvár. Z takýchto stránok kozmetiku rozhodne neobjednávam :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  6. Nikdy jsem podobné masky z Ali ani z Ebay nezkoušela, mám celkem citlivou pleť a jsem si jistá, že by mojí pleti spíš uškodily, než pomohly.. nehledě na to, že ani k samotné "značce" nemám absolutně žádnou důvěru :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Já osobně mám s maskami z ali docela dobrou zkušenost, ale je pravda, že zas až tak záuračné nejsou. Ochladí, trochu zhydratují a to je vše:D

    OdpovědětVymazat
  8. tak toto je super článok, keďže z aliexpressu objednávam veľa ale masky som zatiaľ neskúsila. Veľmi dobre vyzerá tá z granátového jablka ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Trochu bych zapracovala na hodnocení produktů, protože říct v podstatě u každé masky to samé - hodně produktu, sedla na ksicht, po sundání byla pleť hebká,
    ne zarudlá, stála +- 20 Kč, doporučuji/nedoporučuji. A proč (ne)doporučuješ? Moc málo informací, to opravdu člověku, který o to má zájem nic neřekne.

    OdpovědětVymazat
  10. Z Aliexpressu jsem masky nikdy nezkoušela. Vlastně tam obecně kosmetiku moc nekupuji, spíš módní doplňky. Ale plátýnkové masky patří mezi moje nejoblíbenější :-) není s nimi žádná práce, smývání atd. :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  11. Masky jsem z Aliexpressu nikdy nezkoušela, ale za pár korun je fajn, že některé z nich sedí :) já teď mám doma takovou hutnou medovou masku, ale normálně z drogerie. Momentálně sháním něco na oční okolí, škoda, že ta maska nesplnila očekávání. Jinak se mi líbí, jak to máš hezky naaranžované na fotkách :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  12. zaujímavý nápad a je fajn, že si bola spokojná :) ja by som asi nemala na kozmetiku z Ali odvahu :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  13. Super článek. Taky hrozně ráda zkouším tyhle jednorázové masky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  14. Vyzerajú dobre, ale ja mám tak citlivú pleť, že mi doktorka povedala, aby som používala neparfumovanú a detskú kozmetiku, tak sa trochu bojím experimentovať. :) Inak mám pleťové masky veľmi rada, hlavne tie látkové...

    OdpovědětVymazat
  15. Holky... před pár dny jsem si koupila pár masek z Notina (samozřejmě se jedná o jednorázové masky a žádné "značkové" a extra drahé)a následně jsem našla úplně stejné masky na Aliexpessu a Ebay za více než poloviční cenu. Stejne logo, slození, informace atd jsen s tím rozdílem, že na mých maskách byl přelepený bílý proužek s českým popisem produktu. Stejně jako např. zázračná bílá slupovací maska Pilaten, která tady stojí nehorázné peníze a na Ali za pár korun. takže.... :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3