Spotřebovanci 1.0

neděle 4. března 2018


Ahojte,
přicházím na blog s "novým" formátem článků. Pro mne novým. Tyto články mne u jiných blogerek baví, proto jsem se rozhodla, že jednou za čas také svým málem přispěji. Dlouho jsem přemýšlela, jak tento formát nazvu, nechtěla jsem totiž nic, co mají všichni. Třeba jako názvy spotřebováno. Tak mám spotřebovance, haha. Né, konec srandy. Na nic výstižnějšího jsem bohužel nepřišla. Pak jsem i přemýšlela jak to pojmout originálně a chtěla jsem produkty řadit od nejlepších po nejhorší, pak mi ale došlo, že bych tu tímto způsobem porovnávala řasenku se šamponem na vlasy a to je kravina. Tak to vezmeme naprosto klasicky! 


Jako první tu mám tři masky na obličej a všech se vlastně zbavuji ze stejného důvodu, kterým ale není to, že bych je vypotřebovala. Všechny masky mi tu leží už pekelně dlouho a jsou dokonce prošlé. O prostřední bublající masce jste mohli číst zde. Používala jsem ji hodně ráda a často až do té doby, než jsem dostala Pure clay detox mask od L'oréalu, kterou jsem si prostě oblíbila více. Od té doby mi tu tato jen leží a myslím, že nastal správný čas se s ní rozloučit. Masky of Freemana byly jednu dobu hodně populární a i já jsem si chtěla najít tu svou. To se mi ale bohužel nepovedlo. Ze zelené mne pálila pleť, takže jsem ji nikdy nevydržela mít na sobě požadovanou dobu. A ani jsem nechtěla. Ta černá už byla lepší, ale stejně mi nepřišlo, že by mi s pletí něco dělala. Obě mi tu stály vystavené až prošly.

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Vzoreček nočního krému od Lavery jsem sem původně vůbec dávat nechtěla, přece jenom co poznáte ze vzorečku. Velké nic. Když jsem si ho ale na noc nanesla na pleť a ráno se probudila s tak krásně hydratovanou pletí, musela jsem vám ho ukázat. Alespoň takhle po jedné zkušenosti. Krém mou pleť fakt nádherně zhydratoval. Vzoreček denního krému od Alverde jsem používala už déle. Je to sice vzoreček, tedy možná spíš miniaturka, která má 10 ml. Během používání tohoto krému jsem na něj četla samou kladnou recenzi. Těmto recenzím musím dát za pravdu, tento krém je fakt výborný a už se těším, až dodělám ten můj, co teď mám a pořídím si tento ve větší verzi! Melounová maska od Baley mi s pletí neudělala téměř nic. Hezky voněla, to jo, ale o nějaké větší hydrataci jsem si během jejího působení mohla nechat leda tak zdát. Coldcream od Weledy jsem také nezvládla dopotřebovat. On špatný nebyl, ale mne prostě smrděl. Jinak to ale byl výborný mastný krém na suchá místa. 


Micelárka od Mixy dobře odličovala, nedráždila pleť. Prostě dělala přesně to, co jste po ní chtěli. Extra hydratační Carmex jsem měla hodně ráda. Nepřišel mi ale nějak víc hydratační než klasický Carmex, který mám i radši. Balzámy od této značky jsou ovšem to nejlepší, co jsem kdy na rty vyzkoušela. Krém od Nivey byl našlehaný, ale hutnější. Používala jsem ho na noc a hydratoval krásně. Už ani nevím, kolikáté balení pudru Stay Matte jsem dopotřebovala. Tento pudr od Rimmelu jsem si dříve kupovala pořád, teď mi ale začínají více vyhovovat transparentní pudry, takže z toho důvodu si tento nějakou dobu teď nekoupím znovu. Jinak je to ovšem úžasný pudr! Maska na pleť s Aloe Vera byla skvělá. Vyživila pleť, nebyla nějak nepříjemná, nekousala a po jejím sundání nezbyl na obličeji lepkavý nános, ale hezky se celý vsákla. 


Šampon a kondicionér od značky Faith in Nature rozhodně mohu doporučit. Mám tuto značku moc ráda a navíc ty jejich výrobky tak krásně přírodně voní! Víc bych vám ale o nich někdy napsala v samostatném článku. Proti masce od Yves Rocher také nemohu říct jediné křivé slovo. Krásně voněla, vlasy vyživovala jak slibovala. Nebránila bych se dalšímu balení. Vlastně, balení na fotce je druhé, co jsem kdy měla.


Pěna od Zoella beauty nádherně voněla. Byla taková hutná, ale napěnila v pohodě a vydržela po celou dobu koupele. Rozhodně ji mohu doporučit. Tělové mléko od Avonu se mi vypotřebovat nepovedlo, ale prošlo mi. Celkově nemám ráda mazání se, nejde mi to, rozčiluje mne to. Toto mléko za to nemůže, ničím mi nevadilo, ale prostě jsem ho nepoužívala tolik, jak bych měla. Deodorant od C-Thru voněl krásně sladce. Přesně vůně pro mne. Nevydržel celý den, ale to asi žádný deodorant stejná nedá, i když slibuje dny dokonce dva.

Máte rádi tyto formáty článků?



Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde
V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

5 komentářů:

  1. Freeman masku bych aspoň jednu ráda vyzkoušela, mají toho tolik. :D Balea masky já mám velmi ráda.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám tento typ článků ráda. Mám zkušenost jen s krémem od Nivei a s ním jsem byla velmi spokojená. Jinak pudr od Rimmelu patří mezi mé stálice. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. S tou pěnou od Zoelly jsem hrozně spokojená:D. Jinak název Spotřebovanci je náhodnou super:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle typ článků mám ráda, ale nebaví mě je psát, tak jsem s nimi na blogu skončila 😊 . Maska od Yves Rocher vypadá zajímavě, a tělová mléka, másla a oleje u mě naopak mizí neskutečnou rychlostí 😊

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3