Testuji [n]fibrecare suché masky

neděle 18. listopadu 2018


Ahojte,
už je to docela dávno od té doby, co mi do schránky přistál email o tom, jestli bych nechtěla vyzkoušet novou technologii pleťových masek - suché masky. Samozřejmě jsem hned byla zvědavá, jak něco takového funguje a jestli je vůbec možné, aby to bylo účinné. Nerozmýšlela jsem se proto moc dlouho a nabídku na vyzkoušení jsem přijala. 


Já nejsem zas tak velký fanda plátýnkových masek. Jo, vyzkoušela jsem jich plno, ale vždycky mě otravovalo to, že nechci-li si hned po aplikaci masky mýt vlasy, musím je naprosto dokonale stáhnout. Pak stejně náplň kapala všude a stékala mi po krku. A když se toto nedělo, maska hodně brzo odpadla, protože ji žádná náplň na pleti nedržela. Vlastně to byl takový začarovaný kruh. 

Ale jak může takováto maska fungovat? 
Maska ve svých nano vláknech skrývá účinnou látku, která se aktivuje právě způsobem aplikace masky. Ten je dopodrobna vysvětlen v následujícím videu. Jestli si ho ale nechcete pouštět, popíši vám ho. Pleť navlhčíte pleťovou vodou, tonikem a nebo použijete svůj oblíbený krém. Z masky sloupnete ochranou vrstvu a přiložíte si ji modrou stranou ven na pleť. Takto aplikovanou masku ještě potřete navlhčeným tampónkem. A už můžete jen relaxovat. Masku byste měli mít na pleti alespoň 8 minut. 


Masku jsem zkoušela aplikovat jak pomocí růžové vody, tak i pomocí krému. Musím říct, že u aplikace pomocí vody bylo těžší odhadnout její přesné množství, aby maska dobře držela. Osvědčilo se mi dát spíš méně než více a zbytek látky aktivovat navlhčením přes modrou stranu. Tento problém jsem při aplikaci pomocí krému neměla. Přece jen krém sám o sobě pomohl masce držet. Ona s tím tedy nemá problém ani když použijete správné množství vody, ale to je pro nás, nemehla, těžší napoprvé odhadnout. Obličej s maskou jsem pak vždy ještě navlhčila růžovou vodou a masku pořádně přimáčkla a šla jsem relaxovat. 


Jak už jsem naznačila, maska držela fakt dobře. Málokterá mokrá maska by jí v tomto mohla konkurovat. Líbil se mi i tvar samotného plátýnka. Nebyl na mě nijak monstrózní. Na výšku mi sedl jako kdyby byl dělaný pro mě. Na šířku byl tedy trochu větší, ale nic tragického, co by mi úplně zkazilo pocit ze samotné masky. Masku jsem na pleti měla asi 15 minut. Výrobci sice uvádí, že by stačilo i 8 minut, ale já mám ráda, když mám masku déle a mohu si užívat klid déle. Po uplynulém čas jsem masku sundala z pleti a pleť znovu nakrémovala. 

Po každé masce mi pleť přišla hebčí a taková svěžejší. Nejvíce mi ale sedla hydratační, modrá maska. Hydratace je totiž to, co má pleť potřebuje nejvíc. Tuto masku jsem zkoušela s růžovou vodou, takže za zhydratovanou pleť mohla čistě jen maska. 

Na maskách se mi nejvíce líbil způsob aplikace. Bylo to fakt pohodlné a příjemné. Pleť mi nijak nedráždily. A co by možná mohlo zajímat i vás je to, že masky nejsou testované na zvířatech a neobsahují žádné silikony, parabeny, akryláty a ani parfémy. 

Masky můžete sehnat zde

Co na ně říkáte?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥  

8 komentářů:

  1. Vyzerajú veľmi zaujímavo, počujem o nich prvý krát :)

    OdpovědětVymazat
  2. O suchých maskách jsem ještě neslyšela, ale zní to zajímavě. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vypadá opravdu zajímavě :) Ještě jsem o takových maskách neslysela :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  4. Jee to vypadá zajímavě, hlavně fakt netestování a dobrého složení je super!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  5. O takovém tipu masky slyším poprvé, docela zajímavé.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. O těchto maskách jsem ještě neslyšela, vypadají fakt zajímavě :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Plátýnkovou masku jsem zatím ještě nikdy nezkoušela :) Tyhle suché ale vůbec nevypadají špatně! Jak sama píšeš, taky by mi u klasických vadilo, že mi to různě někde teče, což je rozhodně výhoda těchto suchých :) Je i fajn, že na obličej sedí. Někdy když vidím fotky holek v těch maskách... :D :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. O suchých maskách čtu teda poprvé. Zajímavé :-)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3