HAUL | leden 2019

sobota 26. ledna 2019


Ahojte,
hodně dlouho jsem povánočním slevám odolávala, nakonec jsem se ale do obchoďáku tak nějak náhodou podívala. O tom, jaká to byla náhoda, jste mohli číst zde. Když jsem pak přišla na kolej, kamarádka, se kterou bydlím, chtěla na nákupy taky a tak jsem vyrazila znovu. A i v tomto případě jsem neodolala a opět si něco koupila. Tak jdeme začít!


A začneme věcí, o které jsem se vám v úvodu nezmínila. Někdy před Vánoci se mi rozbily má oblíbená sluchátka a tak jsem si konečně rozbalila sluchátka od Applu, který jsem dostala k mobilu tak před 2,5 rokama. Docela jsem se těšila, až je vyzkouším, zatím jsem nepotkala nikoho, kdo by na ně fakt nadával. Jenže mě vůbec nesedl jejich tvar a oproti Urbanears byly hrozně potichu a i zvuk se mi zdál horší. Celé jsem je zdrbla. Jediné, co se mi na nich líbilo, bylo to, že přímo na nich se dal ovládat zvuk. Ale i tyto applácký se mi asi po měsíci rozbily. No, asi karma. A tak jsem byla před rozhodnutím, jaká nová sluchátka si koupím. Vlastně jsem ani dlouho neváhala a rozhodla jsem se pro Urbanears. Až teď jsem ale zjistila, jak blbě se v Česku shání. Ty své původní jsem totiž vyhrála. Nakonec jsem ale sehnala tyto krasavce ve sněhově modré. Chtěla jsem stejný typ jako byly ty mé původní, ale ten se přestal prodávat a tak jsem musela zariskovat a objednat něco nevyzkoušeného. Ale stojí za to, koupě vůbec nelituji. 



Omluvte dyštak to prostředí na fotky, na koleji to jinak ani nejde. V Reservedu mi padlo do oka takovéto sáčko. Nemá knoflíky a je trochu delšího střihu a musím se přiznat, že od té doby, co ho mám, jsem ho měla na sobě vlastně vždycky, když jsem někam vyrazila. Je úplně skvělé! Sehnala jsem ho za 300, bez slevy, myslím, stálo 1000.



Na tuto halenku jsem koukala už před Vánoci, ale rozhodně jsem nebyla ochotná za ní dát tu plnou cenu, která byla 600, jestli se nepletu. Toto rozhodnutí se mi vyplatilo a teď jsem ji sehnala za 200 a už se také těším, až si ji vezmu.



Další týden jsem šla do Mohita znovu s kamarádkou. Chtěla se tam taky podívat a já si říkala, že to pro mě přece bude bezpečný, když už jsem tam byla. Spletla jsem se ale. Našla jsem tam další věc, kterou jsem předtím neobjevila. Jedná se o tuto halenku s aplikacemi a je naprosto dokonalá! Vyšla mě ve slevě na 150 korun.

Měli jste někdy sluchátka od Applu? Vyhovovaly vám?


Mějte se krásně a na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥ 

17 komentářů:

  1. Halenka krasna, sluchatka nemam a neznam, posledni sluchatka-k moji mp3mi zdemoloval syn😂.

    Mej se krasne!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta kvetovana halenka vypadá moc pěkně :)

    www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam sluchatka od milého občas a ty jsou super, asi bych do nich vložila úspory. :) Jinak sáčko je fakt pěkné a ty ceny za které si to kupovala? Fakt bomba!

    OdpovědětVymazat
  4. Super oblečení, hlavně ta květovaná halenka!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne kúsky, najviac ma zaujalo to sako z Reserved :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  6. aktualne mam AirPods a podla mna su uplne super, velmi mi vyhovuju. akurat cakam, ako dlho mi vydrzia, kedze su od Applu :D
    vsetky tri kusy oblecenia, co si si kupila su naozaj nadherne *.* velmi sa mi paci, ze to nie je iba take cosi obycajne, ale naozaj krasne a zaujimave veci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych byla na AirPody zvědavá, jestli je nazvu stejně k ničemu a nebo ne, ale kupovat si je kvůli tomu nebudu :) tak snad ti budou sloužit dlouho!
      Děkuju ♥

      Vymazat
  7. Ta halenka s aplikacemi se mi moc libí! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Sluchátka mam od applu a nikdy jsem jiný moc nezkoušela, docela mi vyhovujou. A hrozně se mi líbí to sáčko co sis pořídila :)

    Šárka

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkný kousky.. A ta košile je bombastická :) :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3