První pocity: Jelly-mask s vůní jahod od Isany

neděle 20. ledna 2019


Ahojte,
nedávno jsem zaběhla do Rossmanu kvůli nějakému deodorantu. No, nebyla bych to já, kdybych se ještě nerozhlédla i po něčem jiném. Do očí mi tentokrát padly nějaké masky na pleť, přestěhovala jsem se totiž do konce zkouškového do Prahy a žádnou jsem si nepřibalila. Sáhla jsem po klasice od Nivey, ale zaujala mě i limitovaná edice masek, které mají být jako želé. Je k sehnání nejspíš jen jahodová verze, žádnou jinou jsem tam neviděla. Když jsem se koukla na cenu, bylo mi jasné, že tuto masku zkusím. A jak ji hodnotím po prvním použití? Na to se podíváme spolu.


Maska je v klasické tubě, kterou vidíte na fotce. Její obsah je 50 ml. Výrobce píše, že masku máte nanést na pleť ve vrstvě tlusté 2 mm, to jsem tedy neudělala, protože bych ji měla hned pryč a já jsem v tomhle dost šetřivý člověk. Nanesla jsem ji tedy ve vrstvičce, aby pokrývala celou pleť, ale rozhodně jsem ji nijak nevrstvila. Teď ale trochu předbíhám. 

Mimo jiné jsem byla zvědavá i na vůni. Nemyslela jsem si, že bude pěkná jahodová, spíš jsem čekala něco chemického. Vůně mě ale nakonec překvapila. Chemická sice byla, to ano, ale byla přesně taková, jakou si ji představím, když se řekne jahodové želé a rozhodně nebyla nijak nepříjemná. I její konzistence připomínala želé. 


Maska byla na obličeji příjemná. Měla jsem ji na pleti hodinu. Výrobce tedy uvádí 10 minut, ale já masky používám jako součást relaxace, takže je málokdy mám na pleti jen po dobu, jaká je doporučená. Maska nijak neštípala, vlastně jsem o ní skoro nevěděla. Sundavala jsem ji s pomocí čistícího gelu a v této kombinaci jsem s tím neměla nejmenší problém.

Musím se přiznat, že jsem vůči masce byla dost skeptická. Nešlo mi do hlavy, jak by něco za 40 korun mohlo fakt fungovat, takže jsem měla tendence si z ní spíš dělat srandu a mít ji vlastně jenom pro dobrý pocit. Jo, to je možná to nejpřesnější vyjádření mých myšlenek. Jak jsem ale masku tak nějak odsoudila dopředu, tak mě pak fakt překvapila. Slibovala intenzivní hydrataci a osvěžující pocit. Nevím, jestli bych to pojmenovala jako intenzivní, ale má pleť po použití fakt hydratovaná byla. Byla jsem z toho upřímně ale dobře překvapená. Nemohu ji dokonce vyvrátit ani tvrzení, že by byla osvěžující. Jsem ráda, že jsem si odnesla!

Tuto limitku tedy rozhodně mohu doporučit.

Co na masku říkáte?

Mějte se krásně a na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥ 

20 komentářů:

  1. To je zaujímavá kombinácia vôní. :) Hm tak občas sa stane, že aj lacnejšie produkty vedia príjemne prekvapiť čo je super, pretože mám pocit, že teraz je už prípravok na všetko a keď je každý drahý, tak je niekedy dosť ťažké si zaobstarať niektoré. Super článok. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, jsem ráda, že jsem objevila něco takového, jen je škoda, že je to limitka.
      Děkuji :)

      Vymazat
  2. Pěkný článek :) Tuhle masku jsem ještě nikde v obchodě neviděla, ale líbí se mi jak vypadá. Mám z ní pccit, že by mohla dobře vonět :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tu jsem viděla v Německu a taky jsem si ji vzala. Jen teď přemýšlím, zda jí ponechám jako dárek a nebo zda si ji nechám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ji taky doma, použila jsem ji jednou takže zatím nevím, co si myslet, ale opravdu ta vůně je krásná. Přesně jak píšeš taky jsem čekala umělotinu, ale fakt mě nadchla :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  5. Neznam, ale musí vonět parádně! Mně někdy víc působí levnější masky než ty dražší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak to musím jen souhlasit! :) Za mě byla naprostý propadák maska od Sephory, ale od Baley mi sedla :)

      Vymazat
  6. Vypadá krásně a musí úžasně vonět :D Já mam akorát hodně problémy s pletí a víceméně jakákoli "chemie" mi nedělá dobře, nechápu :D Takže už jedu jedině domácí masky, většinou vejce, med a skořice :D Někdy mi to je až líto, když vidím ty krásy v obchodech :/ D

    www.adele-daily.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, ale domácí masky jsou také super, vlastně spíš využívám různé oleje a másla, ale toto mě zlákalo :D

      Vymazat
  7. Počujem o nej prvý krát, ale vyzerá super ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3