BIRTHDAY GIRL

neděle 4. srpna 2019


Ahojte,
taky si vždycky říkáte, že není možné, jak ten rok rychle utekl? Hledáte ty okamžiky, které jste za ten rok zažili, ale ty se někde schovávají a přijde vám, že jste toho vlastně ani tolik nedělali, tak kde jsou? Já to takto mám pokaždé. 

Letos jsem toho ale stihla hodně! Zvládla jsem odstátnicovat a získat titul. To není málo. Stihla jsem procestovat Balkán. Z tohoto zážitku těžím doteď a byla to cesta, co mi dala snad nejvíc. Stihla jsem se zamilovat. A znovu zamilovat. Zas a zas. Do Osla, do Norska. Do sebe taky. Do pár šatů a blůzek. Do Prahy. Do dlouhých procházek, které nazývám procházkami, až když přesáhnou deset kilometrů. Zamilovala jsem se i do běhu. A znovu jsem se zamilovala. 

Můj 23. rok sice nezačínal nejlépe. Celý srpen a září jsem se vlastně neměla vůbec dobře. Byla jsem pesimistická a myslela jsem si, že to takto už bude navždy. Naprosto jsem odmítala některé myšlenky a to, že bych se vlastně měla být ráda. S návratem do Prahy toto naštěstí zmizelo. Začala jsem hodně chodit po městě a vždy mi to zlepšilo náladu. I tento týden jsem tam byla. Byla jsem unavená a bez nálady, ale tři hodinky volného času v Praze to zlepšily. 

Na to, jak špatně tento můj rok začal, pokračoval skvěle. Tento rok se mi v životě přihodilo pár změn, které tu ale rozebírat nechci. Jen chci říct, že tenhle rok byl vlastně skvělý!

Dnes začínám svůj 24. rok na této planetě. Jo, mám narozeniny. Nečekejte ode mě nějaké nadšené články o tom, jak mám super narozeninový den. Já ho nemám ráda. Už je to hrozně dlouho. Celý den jsem akorát nervózní z toho, že na mě někdo blízký zapomene. Mě to pak vždy mrzí. Proto by bylo lepší žádné narozeniny neslavit! No, kdyby to bylo čistě na mě, fakt je neslavím. Jsem vždycky akorát melancholická jako teď. Máte rádi své narozeniny?

Jediné, co mám na svých narozeninách ráda je to, když peču pro své přátele dort. Každý rok si říkám, že musí být o dost lepší, než minulý rok. Naštěstí se mi to daří držet! Letos jsem si říkala, že jsem si nasadila laťku až moc vysoko. Už někdy od jara jsem přemýšlela, jaký dort upeču. Nakonec jsem zvolila jedlé kytky a musím říct, že jsem z dortu měla radost a opět jsem měla pocit, že jsem laťku překonala. 

A ještě pro vás mám pár fotek k tomuto tématu. Dort na fotkách je ten, který jsem upekla. Když se mě mamka ptala, co bych letos chtěla k narozeninám, byla jsem výjimečně připravená a řekla jsem, že bych chtěla šaty na promoci, kterou budu mít v září. Jelikož se mi povedlo je sehnat hodně levně, řekla mi mamka, ať si vyberu ještě něco. Vzpomněla jsem si na to, jak na každou túru do přírody chodím ve svých teniskách na vše a přála jsem si nějaké boty na túry. Taky tak nesnášíte otázku, co chcete k narozeninám? Taky po dlouhém přemýšlení většinou dojdete k názoru, že vlastně nic nepotřebujete?









Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥  

22 komentářů:

  1. Nádherná torta! :) Všetko najlepšie a nech je tvoj ďalší rok ešte úspešnejší ako predchádzajúci. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta dorta vypadá skvěle! Všechno nejlepší a přeji krásný a úspěšný další rok :).

    OdpovědětVymazat
  3. Taky patřím mezi ty, kteří svůj narozeninový den nemají rádi :D Ale i tak Ti k tvým narozeninám přeju všechno nejlepší a ať si vždycky najdeš něco/někoho, do čeho/koho se budeš moc zamilovat ♥
    P.S. Dort vypadá úplně fantasticky, až je škoda ho sníst :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, ne že bych ti to přála, ale jsi snad první člověk, který to má stejně jako já :D
      Děkuji moc ♥ V září mířím do Kodaně, trochu tuším, že to bude další město, do kterého se zamiluji :)

      Vymazat
  4. Jsem moc ráda, když můžu číst, že tak, jak to vypadalo původně negativně, tak se tvůj život zlepšil. Jen samé štěstí! Jinak dort je fakt krásný. A ano, také si vždycky říkám, že nic nepotřebuji. Ale začala jsem si dělat seznam věcí, které si časem chci kupovat, tak jen vyberu jednu věc a je to jednodušší. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, nakonec ten rok byl fakt úžasný, ač jsem tomu absolutně nevěřila :)
      Děkuji ♥
      Jo, ty jo, ten seznam je super nápad, díky! :)

      Vymazat
  5. Dort je nádherný a přeji Ti krásné narozeniny. Já narozeniny také moc nemusím, mám pocit, že někteří lidé mi přejí a dávají dárky jen z povinnosti, že to tak je. To mě vždycky trochu mrzí, ale naopak mě těší, když někdo pro mě vybírá dárek přesně na míru, aby mi udělal radost. To mám na narozeninách zase ráda, to překvapení od těchto lidí a samozřejmě to nemusí být drahý dárek. Stačí třeba i jen pár společných fotek a člověka to zahřeje u srdce, ale člověk ví, že nad tím někdo strávil čas s myšlenkou udělat radost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥
      No přesně :) Já dnes byla s kamarádkou zaběhnout půlmaraton a ona mi pak k narozeninám koupila chlazenou colu a birella, mě to udělalo tak neskutečnou radost, že jsem jí hned říkala, že lepší dárek mi ani dát nemohla!

      Vymazat
  6. Já narozeniny mám ráda, ať už ty mé nebo rodiny či přátel. Každopádně jsem ten typ, co raději dárky dává a vymýšlí co komu dát :D Ta radost blízkých je pak k nezaplacení. Tobě přeji opožděně vše nejlepší! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Narozeniny kamarádů mám ráda taky, protože přesně jak píšeš, ráda vymýšlím dárky :)
      Děkuji ♥

      Vymazat
  7. Páni dort vypadá fantasticky. Já to mám s narozeninami stejně, také mě pak mrzí, když někdo zapomene, ale na druhou stranu já slavím ráda narozeniny, ale možná spíš cizích, já se cítím vždycky blbě, když jsem středem pozornosti a všichni mi přejí a čekají moje reakce.
    Jinak přeji všechno nejlepší ať máš vyvedený rok.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, narozeniny někoho jiného jsou prostě lepší! :D
      Děkuji ♥

      Vymazat
  8. Tak ten dort vypadá hodně luxusně, jsi šikulka. Moc se Ti povedl ♥ Taky mám vždycky problém vymyslet, co bych chtěla k narozeninám, protože když už jsem velká, tak cokoliv chci si koupím :D Já nemám ráda oslavy narozenin, protože nikdy nevím, jak se tvářit při dostávání dárků.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  9. To je krásný dort ♥ Já budu mít svátek a taky mi přijde že nic nepotřebuju :D dodatečně všechno nejlepší :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  10. Přeji dodatečně krásné narozeniny :-D, líbí se mi dort, vypadá přímo k nakousnutí :-D

    https://www.bysuzi.eu

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3