Podzimní outfity | 2019

neděle 3. listopadu 2019


Ahojte,
trochu se teď směji sama sobě,  že jdu psát článek o podzimních outfitech a přitom venku se v posledních dnech dělá spíš zima. Vlastně tento rok vypadal, že léto plynule přešlo do zimy. Přijde vám to taky tak? Každopádně i tak tento článek dopíši, jelikož jsem si konečně našla k podzimu cestu a tak jsem si i užila vytváření outfitů, které bych v tomto ročním období klidně nosila. 



Jako první vám představím tento trochu rockerský outfit, který jsem celý hledala na zoot.cz. Nikdy jsem vlastně neměla kožený křivák, ale hrozně se mi líbí, takže jsem ho pro outfit zvolila. Jelikož jsem se ještě úplně nechtěla vzdát trochu "letnějších" kousků, jako základ pro outfit jsem vybrala sukni a tílko. V těchto dvou kouscích by mi už ale byla zima, proto jsem přes tílko přehodila svetr, které bych zepředu zastrčila do sukně. Nějaké punčochy samozřejmě nesměly chybět a mně se k těmto barevným kombinacím nejlépe hodily normální tělové. Jelikož jsem chtěla trochu experimentovat a nenechat outfit jen ve dvou barvách, zvolila jsem červené boty a červenou kabelku. Poslední dobou jsem si zvykla nosit hodinky, a tak jsem ani tento svůj virtuální outfit nemohla nechat bez nich a zvolila jsem už jen jednoduché stříbrné. V této barvě jsem vybrala i náramky. Tento outfit bych si vzala na odpolední procházku po městě během babího léta.


Druhý outfit je celý z aboutyou.cz. Do něj jsem se úplně zamilovala, i když si nejsem jistá tím baretem, jestli bych se v něm cítila dobře a jestli ho vlastně vůbec umím nosit. Každopádně se mi vždycky na lidech tak líbí, tak proč se o něm alespoň nezasnít! Do kalhot jsem se zamilovala vlastně na první pohled. V poslední době si přesně tento typ neskutečně užívám a tak byly jasnou volbou. Jelikož jsem chtěla mít tentokrát něco elegantnějšího, zvolila jsem body košili. Košile si stejně do kalhot zastrkávám a takto je to mnohem pohodlnější. Jelikož je tento outfit opět do teplejšího a slunného dne, přehodila jsem přes košili jen růžový blejrz, jehož barva ladí k jemným nitkám v kalhotách. Fakt tam jsou, hledala jsem je docela dlouho! Další věci jako sluneční brýle, kabelku a boty jsem volila v černo zlaté. Opět nesměly chybět doplňky jako hodinky, náušnice a řetízek, který mi k jinak naprosto obyčejné košili neskutečně šel. 


Posledním outfitem asi nikoho zase nepřekvapím! Celý je z otto-shop.cz. Nedávalo by mi ale smysl dělat takový, který bych si ve výsledku nevzala. Pro tento poslední jsem jako první vybrala svetrové šaty, po kterých už nějaký ten čas pokukuji, ještě jsem ale nenašla ty úplně pravé. Přes ty jsem přehodila růžový kabát, vlastně takovýhle mám, jen v šedé, a úplně ho miluji! Punčochy s efektem nadkolenek se mi taky hrozně líbí. Máte to taky tak, že vám nadkolenky prostě nedrží na svém místě tak, jak mají? Proto si myslím, že jsou tyto nadkolenky skvělou volbou! Nízké kozačky na podpatku by byly v tomto případě docela výzvou. Na takovéto podpatky nejsem v běžném životě zvyklá, ale co si budeme, s mojí výškou 160 cm bych je začít nosit mohla. Třeba bych se pak tak jednoduše neztrácela v davu, heh. Jelikož bych si tento outfit klidně vzala do školy pro jeho pohodlnost, vybrala jsem černý obyčejný batůžek. O tom, že v poslední době nemůžu moc fungovat bez toho, abych měla hodinky, jsem vám psala už výše, proto je obsahuje i tento outfit. Celý outfit jsem ještě doplnila řetízkem, náušnicemi a náramkem.

Co nosíte rádi na podzim? 


Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

26 komentářů:

  1. Hi dear! Thank you for sharing this wonderful post and thanks for the inspiration!

    You have a wonderful blog, so I am very happy to follow you through the GFC! I will be glad if you look at my blog :) If you wish, you can follow me, I will be infinitely grateful to you ♥♥♥

    https://nastyadeutsch.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta body košile je dokonalá, jen kdyby neměla řezavý to zapínání. Mám zkušenost, že většina body dole řeže. :) Jinak pěkné outfity.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla přávě jen body, které neřezaly :)
      Děkuji ♥

      Vymazat
  3. Nádherné kousky. Miluji pudrově růžovou barvu a teplé pletené svetry, do kterých se můžu zachumlat :-)

    OdpovědětVymazat
  4. I like your blog, its really dope.
    Photos are super cool. I like the style.
    Do you want to follow each other?
    If you want, than follow me, and let me know in comments, so I can follow you back with pleasure.

    We can follow each other on Instagram @dujovicandjela, let me know in the comments so I can follow you back.



    https://bekleveer.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se nejvíc líbí ten druhý:) <3

    OdpovědětVymazat
  6. Hoci je jar moje obľúbené ročné obdobie, tento rok som sa veľmi tešila na jeseň — ale mám pocit, že trvala presne tri dni; a teraz sa strieda už len obdobie dažďov s dňami, kedy je poriadny zimný kabát a čiapka iba na správnom mieste :D
    Ale druhý outfit je presne ako pre mňa ❤
    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "WHAT IS SUSTAINABILITY"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně! :D hezký podzim prostě utekl neskutečně rychle, to nebylo možné :D
      Děkuji ♥

      Vymazat
  7. Hrozně se mi líbí druhá kombinace? Starorůžovou jsem si v poslední době hrozně oblíbila a šatník mám až právě na tuhle barvu (+ nějaké výjimky) komplet černo-šedo-bílý. A pak můžu barevné kousky kombinovat, jak se mi zlíbí. :)
    Jinak máš moc dobré oko, všechno to spolu vypadá moc dobře!
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heh, tak to koukám, že máme v šatníku tak nějak stejné barvy! :D :D
      Děkuji moc ♥

      Vymazat
  8. Krásne outfity si urobila :) Ja som taký módny maniak takže naozaj super. Len ten tretí outfit by som si ja nikdy neobliekla lebo to nie je môj štýl ale inak krásne

    PLETENINY SÚ TU!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc ♥
      Chápu, taky občas vidím na nějakém blogu outfit, který bych na sebe nevzala :)

      Vymazat
  9. Třetí outfit za mě top naprosto :) ten kabát .. má nádhernou barvu! ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné inspirativní outfity. Podzim je v plném proudu, tak si také užívám různé saka a kabátky. V poslední době jsem si dost oblíbila roláky, mám jich hned několik kousků a chumlací svetry. Z barev u mne vede pískově hnědá, černá, šedá a lososová. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezké podzimní outfity, nejvíce se mi líbí ten druhý, opravdu skvěle zkombinováno.

    OdpovědětVymazat
  12. Ty poslední dva jsou přesně můj styl - nádhera! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3