#LittleChristmas2019 - Jak jsem zabalila dárky?

sobota 14. prosince 2019


Ahojte,
ani nevím, kde mám začít. Mám toho tolik co říct, ale hlavně vám chci, jako každý rok, ukázat, jak jsem letos zabalila dárky. Nebude to ovšem tak velké jako minule, kdy jsem si vyráběla svůj balící papír. Ten klasický hnědý jsem potiskla tiskátkem z brambory. Na tento článek se můžete kouknout zde



Měla jsem jasný plán. Objednala jsem si krásné stužky z Aliexpressu a řekla jsem si, že už k nim seženu jen jednoduché jednobarevné balící papíry. Ty stužky jsem ale nakonec při balení neměla, jelikož jsem balila dárky v Praze. Celé balení dárků bylo tedy improvizované, neměla jsem ani žádné dekorace na ně, proto nejsou letos ani tolik promyšlené. 

Vybrala jsem si balící papír v CA. Ten bílý se zlatým mramorovým vzorem. Pak jsem ale nechtěla mít všechny dárky v jednom papíru a tak jsem nakonec běžela i pro druhý - zlatý. Šla jsem hledat do Tigeru nějaké stužky, nakonec jsem ale odešla s dvěma provázky. 


Jak to máte letos s vánoční atmosférou? Já ji sice pociťuji, ale nemám moc času ji prožívat. Ve škole je to blázinec. Dodělávala jsem projekt, který mi bral neskutečně moc času. A ještě na něm budu muset pracovat přes Vánoce. Včera jsem byla na první zkoušce v předtermínu. Ráda bych řekla, že jsem se na ni poctivě učila, ale dala jsem tomu tak půl den. Ale i tak jsem ji udělala na B, takže to vlastně ani lépe nešlo. (Vzhledem k mým matematickým schopnostem) Příští pátek mě čeká zkouška a zápočet. Celý týden asi budu ležet v učení a nebudu mít čas vychutnávat si vánoční atmosféru. Já se tak těším na Vánoce bez školy, to musí být úplně jiné! 

Letošní Vánoce jsou tady na blogu takové prázdné, co? Tento rok jsem ani nestihla napsat svůj wishlist. Už to ani dělat nebudu. Abych řekla pravdu, vůbec nevím, co bych na něj dávala. Jediná věc, kterou si přeji, je nemateriální. Dárků jsem ale nakoupila hodně, ty, které vidíte v tomto článku nejsou ani zdaleka všechny. Dost z nich jsem už darovala. Tentokrát jsem je měla i zabalené do konce listopadu a od té doby je mám vystavené a těším se, až podaruji své blízké. 








Jak letos balíte dárky vy? 

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

22 komentářů:

  1. Moc hezké, ten přírodní provázek tomu dodá opravdu hezký design :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Minulý i predminulý rok som balila darčeky do prírodného hnedého papiera, ale tento rok ich nebudem baliť vôbec — chcem využiť darčekové tašky, ktoré máme doma. Jednak preto, lebo ich máme naozaj veľa, ale tiež sa takto vyhnem baleniu, plytvaniu papierom a zbytočnému odpadu, keďže po "rozbaľovaní" ostanú tašky nepoškodené a môžu sa znova použiť.
    Ale bielym papierom so zlatým motívom si sa úplne trafila do môjho vkusu; všetky darčeky si zabalila nádherne ❤

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD "THE BEST VEGAN HOT CHOCOLATE"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsi měla stejný papír jako já! :D
      Tak to je mi sympatický! Já tolik taštiček nemám, vlastně bych je musela všechny nakoupit a co si budeme, bylo by to o dost dražší než papír. Navíc tich dárků nedávám málo. :)
      Jééé, to děkuji, ten papír má fakt úspěch i u mých obdarovaných ♥

      Vymazat
  3. Ahoj Leni, dárečky máš moc hezký zabalené :) Já si letos koupila 2 balicí papíry v Dmku, oba z přírodního materiálu. Jeden má na sobě sobí hlavu roztomilou a ten druhý má natisklé hvězdy, perníčky a jmelí, moc pěkný. A k tomu červenou tlustou stuhu jsem kupovala v Nanu Nana. Jinak teda část dárků už jsem balila, protož jsem se tento týden viděla s 7 kamarádkama, takže těm už jsem dárky dala. A pro rodinu a další kamarádky budu balit až ten příští víkend, protože dárky povezu v kufru a chci to balit až doma, aby se mi to už zabalené nepomačkalo. Krásné Vánoce Leni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥
      Tak ty jsem tam beztak viděla taky. Koukala jsem na papíry i v DMku, mě se tam nejvíc líbil ten zlatý třpytivý :)
      Tak tomu rozumím. Já je taky budu převážet z Prahy, tak doufám, že je moc nezničím. Ale naprostou většinu jsem předávala a nebo vezla z Prahy, tak mi přišlo lepší je zabalit tady. (Jsem líná vézt ty dvě role papíru :D)
      Děkuji moc ♥ Tobě taky přeji nádherné Vánoce, Veru! ♥ ♥

      Vymazat
  4. Vypadá to moc hezky. To já si s balením až takovou práci nedávám. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já se v tom docela vyžívám a baví mě to, jinak by to beztak taky vypadalo jinak :D

      Vymazat
  5. Wow, to je nádhera! :O ^^ Já dárky moc balit neumím, snad ještě knížky, to jde. Takže se snažím kupovat rovnou něco, co můžeš předat tak, jak to je. Není to sice moc originální, ale já jsem vážně nešikovná. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥
      Jo, knížky miluju! Skvěle se balí a navíc je to naprosto úžasný dárek! :)
      Ale i tyto věci mají krásné balení ♥

      Vymazat
  6. Dárky si zabalila krásně :) Držím palce, aby si zkoušku i zápočet zvládla :)

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovědětVymazat
  7. Dárečky máš vážně krásně zabalené, určitě všem udělají radost! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Já letos balila do barevných papírů a dávala přes ně ty klasické stužky, co se přejíždí nůžkami a na čistý hnědý papír jsem lepila Vánoční samolepky a dávala také stuhy :)
    Ty máš ty papíry moc hezké, hlavně ten mramorovaný je krásný :)
    Jo a holkám do práce jsem dávala dárečky v papírových sáčcích z Ali, kde byl zimní obrázek jezevce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to taky musí být krásné, v jednoduchosti je krása! :)
      Děkuji ♥

      Vymazat
  9. Vyzerá to nádherne - minimalistické, elegantné :) Tiež som na svojom blogu publikovala článok o balení darčekov :) Krásne sviatky prajem! :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3