#LittleChristmas2019 - Co jsem dostala k Vánocům?

sobota 4. ledna 2020


Ahojte,
je sice už leden a já mám pocit, že už je dávno po Vánocích. Nejspíš i je, ale každý to můžeme vnímat jinak. Abych se přiznala, vlastně jsem tento článek ani ze začátku psát nechtěla. Proto taky nevyšel hned během svátků jako prozatím doteď. Nějak jsem v tom neviděla smysl a to jsem tyto články psala vždycky ráda. Nepouštěla jsem se do toho, ale když teď tyto články vidím u ostatních blogerek, zastesklo se mi a své rozhodnutí jsem přehodnotila. Nebudou tu ale všechny dárky. Nějaké mám totiž v Praze a nějaké se mi prostě jen nechtělo fotit. Jako třeba novou židli, heh. No, už to nebudu zdržovat!


Já miluji ponožky! Když jsem jich pod různými stromečky našla tolik, byla jsem celá štěstím bez sebe. Někteří Ježíšci mi darovali ty teplé, které se skvěle hodí ke knížce a čaji v tomto chladném počasí. Na dovytvoření hygge nálady. I když tak to určitě nemysleli, jen já si ty ponožky tak užívám. Další Ježíšci vsadili na motivy pejska, kterého jednou prostě budu mít. Na mopsíka. Ponožek právě s tímto psíkem už pár mám, takže tyto skvěle doplní mou sbírku. Taky tolik milujete ponožky a myslíte si, že bez nich by to ani nebyly Vánoce?


Z červené limitky jsem darovala kamarádce svíčku, ale zabalenou. Kamarádka mi zas darovala tento balíček a hrozně se strachovala, aby mi to vonělo. Dárky jsme si ale dávaly už na začátku prosince a já jsem se dost bavila nad pocitem, že jsme si daly vlastně to samé a věděla jsem, že se nemusím strachovat, jestli se jí bude můj výběr líbit. Dostala jsem i zelenou limitku, které mě při očichávání v obchodě tolik nezaujala a i kamarádka říkala, že když se tím umyji, tak budu cítit, jako bych se právě vyválela v jehličí. Nedávala jsem proto zelené limitce moc nadějí, ale nakonec se mi pocit "vyválení se v jehličí" zalíbil natolik, že jsem i ráda, že mám krém na ruce a na tělo v plné velikosti. 


Dále jsem dostala roztomilé bačkůrky. Stále ale přemýšlím, jestli si je nechám na jihu a nebo si je odvezu na kolej. Ale asi to vyhraje kolej, protože tam jsou mé pantofle už v horším stavu. 
To černé, nerozeznatelné, jsou nové džíny. Nevím, jak jste na tom vy, ale pro mě není nikdy málo džín v této barvě. Mohla bych je nosit pořád a pořád. 
Poslední součástí fotky je polštářek, který má v sobě bylinky a měl by uklidňovat tělo před spaním. Nejsem si jistá, jestli funguje, protože tady na jihu se mi nějak blbě spí, vzor má ale nádhernej!


Už jsem zmiňovala, že se mi neskutečně líbí mopsíci. Kamarádka toto ale dovedla k dokonalosti, když mi koupila vykrajovátko na cukroví ve tvaru mopsíka. Jen je mi líto, že jsem ho dostala až po Vánocích a vlastně s ním nemůžu upéct perníčky!
Dále jsem od ní dostala lesk na rty, ale ještě jsem ho nezkoušela. Jsem totiž zrovna oparová královna a když mám opary, snesu na puse snad jen mastičku na ně. A navíc si nechci vše zavirovat.
Od babičky jsem dostala stírací los, který je každoročním dárkem. Minulý rok jsem vyhrála 50 korun, ale přiznám se, že jsem byla líná si pro ně dojít. Letos jsem ale vyhrála rovnou 200 a k tomu se už teda dokopu!
A poslední věcí z této fotky je můj dárek ode mě pro mě. Dávám si ho každý rok. Tentokrát jsem si vybrala parfémovanou vodu od Chloé, Nomade, na kterou jsem koukala už minulý rok. To jsem měla dilema, jestli si koupit Mon Paris od Yves Saint Laurent a nebo právě Nomade od Chloé. No, tak ani po roce jsem dilema nerozlouskla a mám obě. 


Dále jsem dostala zrcátka, které jsou naprosto krásné! Bohužel je ale nemám kam dát. Doufám, že se brzo něco najde. 
Od kamarádky jsem dostala zelený čaj, moc dobře ví, že zelený čaj mám ze všech čajů nejradši. Tento je bez jakékoliv příchuti a dnes jsem ho pila s medem a byl výborný. Někdy ho musím zkusit i bez medu. 
Dalším tradičním dárkem od babičky se stal kokosový olej, který používám jak na vlasy, tak občas na vaření, takže se nebojím, že bych ho nespotřebovala. 


Tak a mám tu poslední fotku s dárky, kterou vám dnes ukážu. Dostala jsem 5 knížek. Už kdysi jsem četla Kavárnu v Kodani a líbila se mi. Je to takové pohodové čtení. Pod stromečkem jsem si rozbalila Pekárnu v Brooklynu, kterou jsem už taky stihla přečíst a opět mě bavila a odpočinula jsem si u ní. U Cukrárny v Paříži jsem sice teprve za půlkou, ale už teď o ní můžu říct to samé jako o těch dvou předešlých. 
Byla jsem v kině na Skleněném pokoji a následně jsem slyšela, že je knížka o dost lepší. Těmto věcem já věřím, objevila jsem zatím jen jeden film, který byl lepší než kniha, a tím byly Papírová města. Chtěla jsem si tedy Skleněný pokoj přečíst, je z prostředí Vily Tugendhat, kterou prostě jednoho dne musím vidět (!!!) a Ježíšek vyslyšel mé přání a k tuto knihu vzal rovnou v trojbalení, takže už se těším, až si všechny přečtu.

To by bylo pro dnes vše. Jak už jsem se zmínila, toto nebyly všechny mé dárky, jen nějaké. 
Co jste dostali vy? Taky tak milujete dostávat ponožky? 


Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

33 komentářů:

  1. Ahoj Leni, já mám ponožky ráda, sama jsem si před Vánoci několik teplých vánočních koupila a vždycky se těším, jak se vykoupu, nasadím ponožky a můžu se zachumlat do peřin. Jinak jsem na Vánoce dostala taky krásný ponožky, který mě moc potěšily, dnes jsem vydala video na Youtube :) Mám ráda čaje Oxalis. Růžový bačkůrky jsou taky boží a co se týče vánočních dárků, tak jsem kupovala v Yves Rocher spoustu věcí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to se na video určitě kouknu! ♥ Děkuji :)

      Vymazat
  2. Krásné dárečky ti Ježíšci nadělili :) My si každý rok říkáme, že už jsme velcí a nic si s rodinou dávat nebudeme, ale pak to stejně nedodržujem :D Mopsí vykrajovátko je boží, asi bych to do Vánoc nevydržela a zkusila upéct perníčky už v lednu :) A oparová královna... tak to se přidávám do klubu. Hodně moc mi pomohl prášek Herpesin (ale je na předpis, doporučuju zajít k obvoďačce a poprosit o něj, je to zázrak), bez předpisu kupuju Herpenorm (taky prášek) a když se to náááhodou nepodaří podchytit včas, tak miluju náplasti na opary. Držím palce, ať je v 2020 oparů co nejmíň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No u nás se to taky vždycky prohlašuje, že se toho tolik kupovat nebude, a pak marně hledáš kousek volného místa pod stromečkem :D
      Já mám zase nejradši Zovirax DUO, přijde mi, že hojení dost urychluje. Prášky neberu, vždycky si říkám, jak budu brát vitamín B, ale vždycky na to akorát zapomenu..:D
      Děkuji za Tipy, třeba se mi budou někdy hodit :) ♥

      Vymazat
  3. Krásne darčeky! Ponožiek nie je nikdy dosť — ja som tieto Vianoce dostala červené s motívom soba a hneď som si ich musela dať na nohy ❤

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD "WHERE TO BUY ETHICAL CLOTHING PART 02"

    OdpovědětVymazat
  4. Dostala jsi moc hezké dárky, osobně bych měla velikou radost z parfému, ponožek a papučí:) I z knih. Já musím říct, že jsem letos nějak postrádala vánoční atmosféru, asi mi chyběl sníh..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥
      Jo, taky jsem už zažila Vánoce s lepší vánoční náladou..-.-"

      Vymazat
  5. Moc pěkné dárečky. Já letos dostala jako každý rok hodně kosmetiky, kterou oceňuji, pak nějaké to oblečení, penízky, svíčky a i jídlo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ponožek není nikdy dost a tyto teplé miluji :) Skvělé dárky. Oxalis čaje jsou skvělé.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný Nový rok přeji. :) Některé dárky mám dost obdobné, například čaj od Oxalis, ale jinou příchuť. Jinak černých riflí opravdu není nikdy dost, mám to s nimi dost podobně. :) Ta zelená kolekce od YR by mě docela dost zajímala. Já každý rok koukám po jejich balíčcích a nikdy si nic nekoupím, protože mám doma zrovna všeho dost.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oxalis čajů mám plno a mám je ráda :) Tak koukni do YR, třeba ji ještě dovyprodávají, ale nevím, dlouho jsem tam nebyla :)
      Chápu. Já sama bych si je taky nekoupila, ale jako dárek je to geniální! ♥

      Vymazat
  8. Líbí se mi ty knihy, ponožky a čaj. Je to takový můj balík "hezký den"😀. Nedávno jsem si nechala vytetovat hrnek s čajem a vždy mě to pobaví. Včera máma uklízela čaje a ani se nám to nevešlo do obrovský krabice, jsem na sypaný čaje naprosto ujetá. A zelený čaje taky miluju, jsou skvělý. A taky bílej čaj, mňam.

    Verča ze Ztracena v Praze | 5 ANIMOVANÝCH SERIÁLŮ, CO MĚ BA | NETFLIX

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to pro mě taky! :D je to hrozně super takhle pohromadě :)
      Heh, já mám taky nesčetně čajů, vždy si je kupuji, ale ještě jsem ani jeden obal od nich nevyhodila, už to pomalu nemám kam dávat. :D
      Děkuji ♥

      Vymazat
  9. Krásné dárečky. Ta červená sada od Yves Rocher má nádhernou vůni. Dostala jsem od ní svíčku a je fakt skvělá, takže si myslím, že je kamarádka spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne darčeky a ponožiek nie je nikdy dosť! Aspoň teda u mňa, vždy sa mi nejak postrácajú :D :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkné dárečky :) Na teplé ponožky taky nedám dopustit, svíčky jsou taky krásné a knihy skvlý výběr :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ponožky jsou na Vánoce prostě must have :D já o ně letos dokonce prosila, protože od té doby, co žiju na vysoký sama, mám věčný nedostatek pěkných ponožek a spodního prádla, takže díkybohu za tyhle tradiční vánoční dárky, konečně můžu vyhodit ty staré děravé :D :D
    Jinak to vykrajovátko s mopsem je top! Ségra loni dostala s jezevčíkem :D
    A ještě dotaz .. kam chodíš na černé džíny? Já už několik měsíců nějaké pěkné úzké s vysokým pasem hledám a nikde nemůžu sehnat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to mi mluvíš z duše :D já jsem je jeden rok nedostala, takže Ježíšek dostal bídu, že Vánoce nebyly kompletní a od té doby je pod stromečkem najdu vždycky :D :D
      Jej, a funguje dobře? :D
      Hele tyhle jsou zrovna ze Sinsay, byly za pár korun, tak snad chvíli vydrží :) ale jsou úzký, high waisted a dokonce i krátké na mých 160 cm :) ale jinak mám ráda i ty z Mohita :)

      Vymazat
  13. Ty ponožky Ti šíleně závidím! :D Tolik krásných párů! :-).

    Moc krásné dárečky si dostala.

    OdpovědětVymazat
  14. Ponožek není pod stromečkem nikdy dost :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Chjo, proč já nedostávám ponožky? :D
    Jinak ty knížky vypadají krásně, takhle pohromadě! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Dostala jsi moc krásné dárečky, věřím, že ti udělaly radost! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3