Můj první pokus o cut crease

pátek 20. března 2020


Ahojte,
v poslední době jsem v líčení nasadila svůj starý dobrý způsob. Každý den vlastně dost stejný, ale mně vyhovuje. Lehce vystínovaná víčka přirozenými stíny, vlastně celé líčení jsem ladila do přirozena, až jsem občas nechápala, že tím trávím nějaký čas, když bych skoro mohla vylézt jen s řasenkou. Zůstala jsem ale u toho, že mě to pořád baví, i když nějaké experimentování šlo pryč. Teď mám ale dost času a tak jsem se rozhodla, že zkusím něco, co jsem nikdy nedělala a je to cut crease. 


U líčení jsem nekoukala na žádný tutoriál, jen jsem věděla, jak to má vypadat a že mám použít korektor po tom, co udělám, v mém případě, fialovou vrstvu, abych úplně oddělila víčko. Zvolila jsem fialové stíny nahoru a růžovo-hnědé víčko. Troufám si říct, že to vypadalo lépe, dokud jsem se nepokusila o světlou linkou na přechodu, která sice je vidět, ale úplně nevypadá, že by víčko oddělovala, spíš tak nějak spojovala dohromady. Jelikož to ale byl první pokus, nemyslím si, že by to byl úplný propadák. Každopádně jestli to budu chtít natrénovat, budu mít dost času. 
Jo a ke stínování jsem použila paletku od PetryLovelyHair. Tu první a ne tu "Čína lónčuje koronavirus, já novou kolekci". (Nemyslím to nějak zle, ale jak to ta Petra řekla.. Asi té nové kolekci jinak neřeknu! :D) 




Zkoušeli jste cut crease? Jak dopadl váš první pokus?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

11 komentářů:

  1. Můj první pokus byl katastrofa :D :D Když se jeho fotku koukám teď, tak se úplně stydim :D Ale ty to máš moc pěkné :) A mimochodem, všimla jsem si toho až teď, máš krásný oči, v tomhle líčení úplně vynikly :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela, slyším o tom poprvé, ale líbí se mi to. Vypadá to fakt dobře a sluší ti to.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Já už se roky líčím stejně, a to hnědé oční stíny a do vnitřního koutku oka béžový. Je to trošku nuda, ale do práce nechci působit zmalovaně a když je nějaká akce, zvolím jen tmavší hnědou :-) a vlastně by to šlo podobně udělat i v tomto duchu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi moc šikovná, líčení se povedlo! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3