Výzva | Můj oblíbený měsíc v roce

neděle 22. března 2020


Ahojte,
jelikož jsem slibovala víc článků a zatím to držím (!), povede se mi vtěsnat do týdenního plánu i toto téma z blogerské výzvy od Verči, kterou najdete zde. Dnešním tématem je můj oblíbený měsíc v roce. Nikdy jsem tedy nepřemýšlela o tom, jaký to je a ani mě to nikdy nenapadlo udělat. Neměla jsem to, že bych se na nějaký doslova těšila. Teď jsem se ale nad tím zamyslela a došlo mi, jaký mám vlastně dost ráda. A o tom vám dnes napíšu. 


Po dlouhém přemýšlení, jaký měsíc to vlastně je a ještě delším hledáním fotek, o kterých jsem tedy věděla, jaké chci, jen jsem nevěděla, kde je mám schované, jsem dospěla k názoru, že mám nejradši květen. A to kvůli jaru, který je všude ve vzduchu. Je už teplo a hezky. A všechno kvete a to je ten hlavní důvod! A ještě mám vlastně jeden postřeh. Pořád ještě je škola. Sice na ni nadávám, ale jsem ráda obklopena lidmi, se kterými do ní chodím. A je teprve před bouří "zkoušky". A to, že je to měsíc lásky, je už detail. Se kterým vám tedy povím jednu historku, aby ten článek nebyl úplně o ničem. 

Já jsem nikdy netrávila 1. máje v Praze a ani vlastně v žádným městě. Tím, že je to státní svátek, tak jsem vždy byla zavřená na vesnici, kde žijí sotva důchodci. A minulý rok jsem poprvé tento den trávila v Praze a sama, jelikož drahý měl závody. No a tak jsem se rozhodla, že také udělám něco pro své tělo a že si půjdu dopoledne zaběhat. Nevím, proč mě napadla zrovna trasa přes Petřín, ale prostě mi to přišlo jako dobrý nápad. Vymyslela jsem si trasu a vyběhla jsem. Ještě jsem ani nedoběhla na Petřín a už jsem viděla, že to bude velký špatný. Všude byly stánky. Všude. Před stánky byli lidi a za stánky zase stánkaři. Nevím, proč jsem si myslela, že to tudy půjde. Takže to vlastně bylo ztracené, běžet se nedalo nikudy. Takže z mého běhu se stala rychlá chůze. Když jsem se odtud konečně vymotala, běžet mi stejně nešlo a tak jsem to vzdala a jsem poučená. Na Petřín 1.5. prostě nelézt!

 Toto není reklama, jen můj oblíbený způsob trávení času! :D


Jaký je váš nejoblíbenější měsíc? 

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

12 komentářů:

  1. Hoci som nikdy nepremýšľala nad tým, aký je môj obľúbený mesiac v roku, teraz mi ako prvý prišiel na um apríl — jar je moje obľúbené ročné obdobie a práve počas tohto mesiaca sa vonku konečne začína otepľovať, dni sa predlžujú a vonku cítiť, že sa všetko zobúdza ❤

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "RECYCLING GLASS — HOW, WHY AND MORE!"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To souhlasím! Taky je mi poslední dobou nejmilejší jaro :)

      Vymazat
  2. A nebo lézt ale ve dvou a užít si stánky a rozkvetlé stromy :D ale ani já nikdy na 1. máje v Praze nebyla a v Brně jsem nikdy nějakou velkou změnu nezaznamenala. Pro mě květen nic moc právě kvůli tomu, že semestr finišuje a od půlky května už jsou zkoušky, přičemž začátky bývají vždycky nejhorší .. ale bůhví jak to letos vůbec bude :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vzhledem k počtu lidí bych tam nechtěla být ani ve dvou :D to bych radši šla někam na méně profláknuté místo :D
      No, to je ve hvězdách :/

      Vymazat
  3. Já asi nejoblíbenější měsíc nemám, v hlavě se mi jich sice vybavilo více, ale hnedka mě napadlo, co na tom měsíci ráda nemám.. ale nejradši mám asi březen a prosinec :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Březen moc ráda nemám, je vždycky ještě takový studený a po té dlouhé době zimy už to úplně neocením, ale prosinec je super :)

      Vymazat
  4. Myslím, že u mňa to asi tiež bude květen, alebo možno prázdninové letné mesiace. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Mé nejoblíbenější měsíce jsou právě ty jarní, které si bohužel letos asi moc neužijeme :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, taky mě to štve..:( hrozně jsem se těšila na květen na Jiřáku -.-"

      Vymazat
  6. Pěkný článek, já asi ani nevím, který měsíc je můj nejoblíbenější, ale rozhodně mám raději teplejší měsíce, což lze říci, že všechny až na zimní a půl řijna a celý listopad :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3