Narozeninový den

středa 5. srpna 2020


Ahoj, jsem úplně mrtvá. Jo, to je skvělý začátek článku. Takže to vezmu asi rychleji, stejně tento nebude nikterak veselý, proto nebude vadit, když ho trochu urychlím. 
.
Jestli mě sledujete dýl, už víte, že nemám úplně ráda své narozeniny. A já je měla právě včera, 4.8. Je to den plný očekávání. Trnu hrůzou, aby na mě nezapomněl nějaký člověk, od kterého by mě to mrzelo. A to víte, že toto se stane každý rok. Nemám ani moc ráda to, že je mi zase o rok víc, nebalancuji to, co jsem za ten rok stihla, ale spíš si blbě připomínám, co všechno jsem chtěla udělat, ale neudělala. A tento rok jsem byla sama a nedostala jsem jediné přání naživo. Myslím tedy konkrétně svůj narozeninový den. Co se ale dá dělat, možná by se tak stalo, čti určitě, kdybych ty narozeniny nezatajovala, kde se dá. No, nebudu v tomto odstavci už radši pokračovat, radši vám napíši o dvou věcech, které naopak ráda mám.  




Každý rok mám ve zvyku péct pro své kamarády dort, který následně sníme na mé oslavě. Tento rok jsem si na Pinterestu vyhlídla jeden takový krásný s jahůdkami. Promyslela jsem strategii, jak ho udělám a nakonec mi bylo jasné, že se nevyhnu potahování fondánem. Nikdy jsem to nedělala. Tvořením dortu jsem sice nakonec strávila docela dost času, ale jsem šťastná z toho, jak nakonec dopadl. Jeden kamarád ho dokonce posílal vyfocený své mamce, ten den měli také oslavu, s kupovaným dortem, a prý ten můj vypadal o dost lépe!


Od kamarádů jsem dostala tuto nádhernou kytičku. Bohužel jsem si ji nemohla odvézt do Prahy a tak mi nakonec způsobila víc smutku než úsměvů. Mě se totiž tak líbila, že se mi od ní vůbec nechtělo odjet a celou cestu autobusem jsem z toho byla hrozně smutná. No, myslím, že toto je dostatečný důkaz toho, jak se mi líbila. 


Věc, kterou jsem udělala poprvé minulý rok a už tehdy jsem si řekla, že z toho chci mít tradici, je běžet na své narozeniny půlmaraton. Letos jsem se na něj vůbec necítila, ještě ráno jsem z toho byla hrozně nervózní a říkala jsem, že to nedám a že nic neběžím. Nemohla jsem svou tradici ale porušit hned druhý rok a tak jsem vyběhla a nakonec jsem to zaběhla tak, jak by se mi ani nezdálo! Půlmaraton jsem dala pod dvě hodiny a byla jsem z toho šťastná. Nemusím snad ani zdůrazňovat, že to byl můj osobáček. Po něm ale přišla neskutečná únava. Oka, tohle se dalo čekat. Opět jsem ale nemohla usnout. To se mi stalo i minulý rok. Když jsem konečně usnula, můj spánek nebyl dobrý a proto jsem teď hrozně unavená a jdu zalézt do postele a pustit si nějaký film a u něj pomalu usínat. 

Jak trávíte svůj narozeninový den vy? 

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

14 komentářů:

  1. Myslím, že by sis měla svůj narozeninový den začít užívat. A když ho někdo chce vědět, netajit ho. Přeji dodatečně všechno nejlepší.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No možná měla, ale aspoň si užívám oslavu. :) No ten, kdo to chce vědět, si to může přečíst na FB. Já o něm pak jen nemluvím :)
      Děkuji! ♥

      Vymazat
  2. Ja mám narodeniny 18.8 a budem mať 30 a už teraz ma chytá panika lebo chcem mať pekný deň ale ako sa poznám tak tiež budem natom tak ako ty. Ešte ani som nezačala riešiť tortu, dekorácie a tak. A navyše možno do vtedy aj porodím a to bude asi hrozné byť na 30 narodeniny v nemocnici. Ale zase teším sa lebo som si uvedomila pár veci a pár veci chcem dosiahnúť do svojej 31, ktoré som nestihla do 30. Ja sa riadim heslom že svoje ciele a plány nemám rušiť ale meniť ich termín splnenia. Tak to urob aj ty. A želám Ti všetko najlepšie.

    CHLAPEC ALEBO DIEVČA? BUDE TO 5 CHLAPČEK?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ti přeji, ať jsou tvé 30. narozeniny alespoň trochu podle představ! :) a i kdybys měla ležet v nemocnici s prckem, myslím, že to bude krásný způsob, jak ten den strávit :)
      Děkuji ♥

      Vymazat
  3. Ach, Leni, to mě hrozně mrzí :( Mám narozky koncem července a k nim i podobné pocity, jeden rok jsem si dokonce udělala seznam všech kamarádů a odškrtávala si, kdo na mě nezapomněl :D Letos mi ani ti nejbližší, od kterých jsem to čekala, nepřáli, ale čím jsem starší, tím míň to řeším. Tak nebuď smutná a za svoje narozeniny se "nestyď" (teda já se "styděla", nejsem ten typ, co by vykřikoval x (tý)dnů dopředu, že budu mít narozeniny). A dort je fakt božský!!!! A všechno nejlepší, spolulvíče! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak tenhle seznam mě naštěstí nikdy nenapadl, doufám, že to do příštího roku zapomenu! :D
      Jako dřív jsem se z toho taky hroutila víc, teď mám jen to, že mě to zamrzí, ale na druhou stranu vím, kolik práce se na nás valí, čím jsme starší a jak vlastně jednoduché to je, zapomenout.
      Jo no, já to i dost vnímám jako vynucování si přání, když to někde rozkřikuješ :D
      Děkuji! ♥ a tobě dodatečně také přeji všechno nejlepší! ♥

      Vymazat
  4. Jak já ti rozumím.. Jsem ráda, že už ten svůj narozeninový den mám tento rok za sebou. Také nikomu moc neříkám, kdy mám narozeniny, nějak to asi nevnímám jako nějakou velkou událost, paradoxně mě pak ale i většinou mrzí, že lidé na moje narozeniny pozapomenou.. Ale jsem ráda, že sis aspoň oslavu s kamarády užila a gratuluju k osobnímu rekordu v půlmaratonu! :) Všechno nejlepší ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, taky jsem ráda, že už to mám za sebou. Čeká mě teda sice ještě jedna oslava s přítelem, ale to asi až příští týden a jelikož ho v tu dobu uvidím po dlouhých 14 dnech, myslím, že mu i odpustím, že se mi bude smát, že už jsem stará. A to si nenechá ujít. Teď celý ten půlrok, co já budu starší než on :D
      Vnímáme ty své narozeniny prostě stejně, jak tak na to koukám..-.-"
      Děkuji moc! Tobě taky všechno nejlepší! ♥

      Vymazat
  5. To si snad první člověk, o kterém ví, že nemá rád svoje narozeniny. Já se na ně vždycky šíleně těším a jsem zvědavá, kdo mi popřeje, co se bude dít a tak. :D Opožděně přeji všechno nejlepší a ten dort .. neskutečný! Si fakt moc šikovná! A gratuluji i k osobáku, nakonec ty narozeniny přece jenom tak špatné nebyly že? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, v tomhle musím prostě vybočovat! :D
      Děkuji moc! ♥ Jo, když jsem běžela, byla to super, to jsem si to fakt užívala! :)

      Vymazat
  6. Jako mám to podobně s tím, že vždycky doufám, že ti konkrétní lidé mi popřejí. A přesně, vždycky je někdo, kdo se neozve a já jsem z toho pak zklamaná. :D
    A s tou květinou to chápu. Já miluju kytky a kor ty darované, takže i mně by to bylo líto...

    OdpovědětVymazat
  7. Snad sis narozeniny užila podle tvých představ, měla jsi dokonalý dortík - mňam! :D Opožděně ti přeji jen to nejlepší! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3