Kosmetický HAUL - zas ten Yves a mé oblíbenosti

sobota 12. září 2020

Ahoj, ozývám se zase až po týdnu, ale už včera, v pátek, jsem v mysli tajně psala článek. Tak jsem se na psaní těšila. Každopádně ten článek, který jsem v mysli napsala, nejspíš nikdy nevydám. Byl by hooodně moc negativní a tak se do toho asi ani pouštět nebudu. Bylo mi i tento týden řečeno, že nejsem tak pozitivní jako dřív a já jsem se rozhodla, že si to vezmu k srdci, protože to bylo od člověka, nad jehož slovy se vždy zamyslím a vyhodnotím, zda má pravdu a jestli ne a teď jsem dospěla k názoru, že to pravda je. A tak s tím chci něco udělat! No, to byl zbytečně dlouhý úvod a ani jsem ještě neřekla, že dnešní článek bude haul, ale to už jste si asi přečetli. Tak jdeme na to! 


Jako první věcí, o které vám dnes napíši, bude tento bioaktivní mořský kolagen od Collalloc. Toto je už mé druhé balení, piji ho už skoro celý srpen a zrovna teď mi začal docházet. Moc se tady o něm rozepisovat nebudu, jelikož plánuji napsat samostatný článek a na to se můžete během září těšit. Na mé první pocity ohledně kolagenu po měsíci užívání.
Od kamarádky jsem k narozeninám dostala masážní olej od Mýdlárny Rubens. Základem je kokosový olej a je v něm přimíchán bergamot. Je neskutečně příjemný a má zajímavou vůni. Musím se přiznat, že jsem s ním už masáž dostala a bylo to super!
Jako dárek k nákupu od Yves jsem dostala cestovní sadu štětců a chtěla jsem si je odvézt k rodičům na jih a zapomněla jsem na to. Teď tu sedím a koukám, že jsem si je nepřivezla. No do prkýnka. Nevadí, vezmu je snad příště, pokud nebudu stejně sklerotická!


Už dlouho nepoužívám klasický make-up, ale tento BB cream od Bourjois. Naprosto ho miluju, tohle je mé snad už tisícáté balení a rozhodně nemám jediný důvod ho měnit. Ano, nekryje tolik jako make-up, ale pleť sjednotí dokonale a to já potřebuji. 
Dalším mým oblíbeným produktem je antiperspirant od Borotalca. Hrozně dlouho jsem totiž měla pocit, že mi žádné ty stříkací deodoranty nepomáhali. Tak jsem vyzkoušela ty v kuličkách, ale taky to nebylo ono. O Borotalcu jsem věděla, ale nelíbila se mi reklama, která právě na Borotalco zrovna běžela v televizi a tak jsem si řekla, že toto prostě zkoušet nebudu. Až jednou bylo ve slevě a já jako typický Čech jsem si to koupila a musím uznat, že je to jediný výrobek tohoto druhu, který mi funguje a jiný si už ani neplánuji koupit. 


Když mi psala kamarádka, že má čistící gel od Mixy a že jí nevyhovuje a jestli ho nechci, rozhodla jsem se dát mu šanci. Tak snad mě bude sedět lépe, tuto verzi jsem ještě neměla. Gely od Mixy mám ale ráda, to psala ovšem i ta kamarádka a tento pro ni byl zklamání. 
Jako dárek jsem dostala tělový balzám od Douglas. Ještě jsem ho tedy nezkoušela, ale už teď jsem na něj zvědavá! Navíc už je počasí chladnější a chladnější a to pro mě znamená, že bych se opět měla pravidelně začít mazat. 
Bez bezoplachové péče na vlasy si nedokáži představit ani jedno mé mytí vlasů a proto jsem si pořídila tuto od Nature Box. Už mám tu jejich avokádovou a ta je super, takže věřím i této olivové a už se těším, až ji vyzkouším. 


Tuto sadu od Yves jsem dostala od přítele, tudíž teď za velké množství produktů od této značky nemůžu jen já. Konečně. Hned jak jsem viděla, že je tam i toaletní voda, klasicky jsem se lekla. Úplně nemám ráda dostávat vůně a říkám to na každém kroku, ale opět to nevyšlo. Když jsem si k této vůni ale přičichla, nakonec mi vůbec nevadilo, že jsem ji dostala. Její hlavní složkou je černý rybíz a ten já mám ráda a i celá řada voní krásně ovocně a sladce. Nakonec jsem za ni ráda!

A za tuto nálož od Yvesu mohu zase já. Čistící gel a vzorek krému jsem dostala jako dárek k nákupu. Aj, teď koukám, že jsem na fotku zapomněla přidat malinový ocet, který jsem si taky kupovala během této návštěvy. No nevadí, mám ho v Praze a tam teď nejsem. Jdeme dál. Takže tento měsíc mám dost velkou nálož čistících gelů a jsem ráda, že si je dlouho nebudu muset kupovat, heh.
Do Yvesu jsem šla samozřejmě primárně pro šampon a kondicionér, který už vás musí pomalu nudit, jestli čtete můj blog pravidelně. Takže o tomto kombu už nic psát nebudu!


Jako poslední vám tu ukážu dva malé ručníky z Kiku, jeden byl za 25 korun. Když jsem je tam viděla, musela jsem si hned dva vzít. Neměla jsem totiž zvláštní ručníky na obličej a musím přiznat, že v této době ***** se má pleť dost horší a tak jen vymýšlím, jak jí pomoct. 
Od poslední návštěvy zubařky jsem celá nabitá tím, jak se budu vzorně starat o své zuby a proto jsem si mimo jiné pořídila i lepší pastu od Colgate. Ne ty mé vždy nejlevnější, co najdu. Jo, dalo by se polemizovat, jestli je fakt lepší, ale vyzkouším a uvidím. Jsem na to zvědavá už teď. 

Líbí se vám mé nákupy? Co jste si v poslední době pořídili vy? 

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

16 komentářů:

  1. Já za sebe mohu doporučit pastu na zuby od Elmexu, hrozně mi vyhovují a v lékárně se dá také sehnat sérum, se kterým se má čistit jednou týdně a má pomáhat proti zubnímu kazu atd. Jsou to dražší pasty, ale nedám na ně dopustit, vždy jsem se k nim vrátila.
    Jinak moc se mi líbí ty produkty od Eves Rocher, hlavně ta sada s černým rybízem, ta by mi určitě taky voněla! Škoda, že v UK Yves Rocher nemáme :/
    Jinak myslím, že je ok být prostě někdy negativní víc než obvykle, i já mám taková období.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to děkuji za tip! :) Budu na to myslet a dyštak je vyzkouším :)
      V UK není Yves Rocher jo?! :O tak to jsem docela překvapená...
      Jo, to je, ale nesmí to trvat dlouho :) ale děkuji Ti! ♥

      Vymazat
  2. Na recenzi o tom kolagenu se moc těším!
    Yves Rocher je super! miluji jejich sprcháče!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám hned větší motivaci ji napsat, děkuji! ♥
      No přesně, jsou prostě závislost :)

      Vymazat
  3. Taky mám ráda BB krémy, ale ten od Bourjois jsem ještě neměla. Tak ho třeba příště zkusím koupit. Jinak mě samozřejmě zaujala kosmetika od YR. Raději tam ani nechodím, jinak bych s prázdnou taky neodešla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom případě ho mohu jen doporučit :)
      To ti rozumím, já tam taky chodím jen když vím, pro co :D :D jinak by to bylo hodně drahé

      Vymazat
  4. Díky za tip na malé ručníky, taky potřebuju dokoupit zásoby mám jich málo. :) YR šampon ten stejný jsem taky měla a jsem nadmíru spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Ten gel od Mixy jsem také měla a byla jsem s ním hrozně spokojená! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? tak to jsem ráda, to mi dáváš naděje, že mi sedne! :D

      Vymazat
  6. Hm hm fakt ten deodorant funguje? Jestli nekecáš, musím ho nutně mít! :D Čistě ze zajímavosti, jak dlouho ti jedno balení vydrží? Já už jsem s hledáním něčeho proti pocení úplně zoufalá .. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě ano, tak snad bude fungovat i tobě :D
      Hele přesný čas ti neřeknu, ale přijde mi, že oproti ostatním hrozně dlouho :)

      Vymazat
  7. Krásné nákupy. Jinak mě velmi zaujal ten BB krem, jelikož už delší dobu sháním nějaký super , který by mi vyhovoval. Děkuji ti za tip!! 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad ti bude vyhovovat taky, ale já bych za něj dala ruku do ohně :)

      Vymazat
  8. Ten šampon a kondicioner mám doma už... asi rok :-D tak snad už brzy dodělám ten, co mám teď, a budu se moct "pustit" do těch od Yves Rocher. :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3