#LittleChristmas2020 - Adventní kalendáře

sobota 7. listopadu 2020

Ahoj, tak je to tu zas. Má vánoční série článků. Normálně bych začínala s článkem na tipy z Aliexpressu, nemyslím si ale, že by zrovna Ali byl teď spolehlivý na dodání včas a z těchto důvodů tento článek vynechám. Jestli by vás ale přece jen zajímalo, jaké zhruba věci se tam dají najít, dám vám sem odkazy na předešlé články. (2017 a 2019). Tak a já doufám, že mám nějaký vánoční kryt na telefon, jelikož si teď vůbec nejsem jistá, ale ten nový telefon jsem už minulý rok měla, tak snad ano. Bez vánočního krytu na telefon totiž nejsou Vánoce!

Ale zpět k tématu článku. Dnes pro vás prolezu internet a nalikuji vám všechny možné adventní kalendáře, který se dají sehnat. Já osobně bych si přála ten z Yves Rocher, ale po dlouhém uvažování jsem se rozhodla, že si ho kupovat nebudu a že ty peníze radši nechám na vánoční dárky, protože miluji dělat svým blízkým radost. 

Budu pro vás určitě dělat i seznam virtuálních adventní kalendářů, ale to až ke konci měsíce, teď je na ně zatím času dost. 

Yves Rocher


V tomto kalendáři najdete všechny možné produkty a miniaturky této francouzské značky.

Rituals

Tento kalendář obsahuje jak kosmetické produkty této značky, ale i svíčky. A vypadá krásně, co si budeme!

Whittard of Chelsea


Stejně jako mám slabost pro voňavou kosmetiku, tak mám slabost pro čaje. Toto je první z čajových kalendářů, který vám tu dnes ukážu.

Kneipp

V tomto kalendáři najdete různé masážní oleje, oleje do koupele, sprchové gely a podobné věci.

English tea shop

A je tu další čajový kalendář. Tento je dokonce cenově hodně dostupný a tak přemýšlím, že si ho koupím. A má samé zajímavé chutě čajů!

Lindt

Kdo z nás jako malý neměl čokoládové adventní kalendáře? Asi všichni. Já je mám vlastně ráda doteď, jen už mívám ty od Lindtu a ne z Kauflandu za dvacku, heh!

Beauty Bath and Body


Tento kalendář obsahuje také plno kosmetiky - od zrcátka až po sprchový gel.


Shake Your Beauty - Benefit

Ani Benefit nezůstal pozadu a přišel se svým kalendářem. Je plný miniaturek této oblíbené značky a věřím, že každé ženě, která se jen trochu zajímá o kosmetiku, by udělal radost. 

Sephora collection

Ani Sephora nezůstává pozadu a přichází hned s několika kalendáři. Všechny vám je ukážu. Tento je z nich nejdražší. Obsahuje miniatury high end značek. 

Wild Wishes - Sephora collection 

Tento kalendář obsahuje produkty samotné Sephory. Najdete mezi nimi třeba bomby do koupele, masky, rtěnky a plno dalších produktů.

Wild Wishes (2) - Sephora collection


Tento kalendář je na stejný způsob jako ten předešlý.  Ovšem místo 12 produktů od Sephory obsahuje 12 čajů. No, konečně dal někdo tyto dvě věci dohromady!

Lancome


Jako další vám představím tohoto krasavce od Lancome. Stojí 4500 Kč, což už je podle mě docela dost pálka, ale pro fanoušky této značky to bude určitě super. 

Payot


Tento kalendář je plný skin care. Obsahuje všechny možné krémy, masky a micelární vody. Líbí se mi jeho tlumené barvy, vypadá hezky!

Magical Christmas Morning - Yankee Candle


Tento kalendář by mi také udělal velkou radost. Svíčky od Yankee miluji a krátit si čekání na Vánoce tím, že bych si každý den zapálila jednu, by mi fakt nevadilo!

Magical Christmas Morning  2 - Yankee Candle


Jestliže se mi líbil první kalendář od Yankee, tento druhý je naprosto dokonalý, neboť má v sobě votivky! To už by nebylo na každý den jednu, mám zkušenosti, že votivka mi vydrží i pár dní. Nemám ji tedy zapálenou nonstop, to je jasné.

Atelier Cologne

V tomto kalendáři se schovávají malinké unisex parfémy. 

It's a Magical Time - Balea


I letos přišla Balea se svým kalendářem, který má podle mě skvělou cenu. A jak tak znám Baleu, i ty produkty budu super.

Trend it up 


Ani Trend it up letošní Vánoce nepodcenilo a přichází s kalendářem s dekorativní kosmetikou.

Alverde


Tento kalendář se mi sice vzhledem moc nelíbí, ale kdybych se rozhodla, že si přece jen nějaký kosmetický koupím, byl by to tento. Produkty od Alverde miluji a proto věřím, že by mě nezklamaly!

DMBio



Toto je další kalendář od DMka. Je plný dobrůtek od značky DmBio, kterou jste určitě nepřehlédli! Mňam. 

Balea Men


Balea nezapomněla ani na muže a i jim přichystala jejich adventní kosmetický kalendář. Takže ženy, až si půjdete pro ten svůj, nezapomeňte i na ty své protějšky!

Dein Bestes


Jestliže jsem DMko chválila za to, že myslela i na muže, tak jsem ještě nevěděla, že nezapomněli i na psy! Toto mě fakt překvapilo! Kdo koupíte svému mazlíčkovi svůj kalendář?

Tak a to by bylo pro dnes vše. Myslím, že seznam je dost dlouhý a vyčerpávající. Jaký kalendář byste si vybrali vy?

Pozn.: Odkazy na dané kalendáře jsou zároveň zdroje obrázků.

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥






26 komentářů:

  1. Nejvíc mě zaujal asi ten DMBio a podívám se i po tom čajovém ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja by som si vybrala asi ten od rituals. Moc sa mi páčia tie domčeky.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. třeba má kamarádka kupuje svému pejskovi každý rok adventní kalendář :) jinak já už doma mám také svůj, mám s postavičkami dráčků pro štěstí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? :) já psa právě nemám a tak jsem o něm nevěděla :)
      jůů, tak snad přinesou štěstí! :)

      Vymazat
  4. Ještě pořád nevím, chtěla jsem od YR ale náplň kalendáře mě moc nepřesvědčila, možná zase vyhraje Rituals :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som si tento rok dopriala svoj prvý kozmetický adventný kalendár, vybrala som si ten od Yves Rocher a je naozaj skvelý. Už sa nemôžem dočkať kedy ho začnem rozbaľovať :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám pocit, že všech možných kalendářů je každý rok více a více :) Sama nevím, který bych si vybrala, ale v podstatě za jakýkoliv z nich bych byla ráda :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo viď, je jich víc a víc..:D Jo viď, je těžký si vybrat, když jich tolik vypadá dobře :D

      Vymazat
  7. Já si asi pravděpodobně pořídím kalendář DM Bio :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. ooch tie sú krásne, ja už pár rokov túžim po niečom takom, len vždy ma niečo zabrzdí..cena/výber/ obsah . . :D ale keby od niekoho dostanem hocktorý, nenahnevám sa :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já na adventní kalendáře bohužel nejsem. Buď zapomenu odjídat a nebo všechno sežeru na posezení. :-D Nad těmi čajovými jsem uvažovala, ale zase tolik různých čajů nepiju... Nicméně je to takový hezký rituál. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to byl přesně můj bratranec taky. Vždy, když k nám přijel, nechápal, jaktože v těch kalendářích ještě něco máme :D
      To je :)

      Vymazat
  10. Kalendář z Yves Rocher je i můj favorit!!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, adventní kalendáře jsou nyní pár let opravdu trendy a je jich čím dál tím více. Mě letos nejvíce asi oslovila Sephora a Loccitane ☺♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se ti poštěstí a aspoň jeden budeš mít ♥

      Vymazat
  12. Ach to už je čas na vánoční články? :D Já ten Christmas feeling letos ještě stále nedostala a obávám se, že kvůli aktuální situaci asi jen tak nedostanu. Přece jenom jak je člověk furt zavřený doma, tak si tu přicházející předvánoční atmošku ani neužije. :(
    Tyhle adventní kalendáře byly vždycky můj sen. :D :D Hrozně jsem chtěla v pubertě nějaký ten kosmetický, ale zároveň vím, že je to úplně zbytečně předražená blbost. Takže jsem ráda, že dostanu každý rok aspoň od babi ten klasický čokoládový za pár kaček :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už by byl i dřív, kdybych si na ten Ali vzpomněla dřív :D Hele já už tu vánoční náladu docela pociťuju, myslím na dárky, objednávám je, obchoďáky jsou už taky nazdobené, v pátek jsem se takhle rozplývala na Smícháči..:D myslím, že já letos o tu náladu nepřijdu a doufám, že i tobě se nakonec ukáže! :)
      Jo, já taky :D a už se na něj těším :D

      Vymazat
  13. Miluju adventní kalendáře a taky se chystám sepisovat článek na blog:D Díky za inspiraci, některé jsem vůbec neznala:) Letos si možná pořídím nějaký levnější z DMka, příští rok bych ale chtěla zainvestovat do nějakého lepšího, no uvidíme, jak se bude příští rok dařit:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš za co :)
      tak hlavně ať se ti ten, který si vybereš, líbí! :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3