Spása v podobě nové lampičky!

sobota 13. března 2021

Ahoj, nejsem si jistá,  jestli jsem vám o tom psala, ale během psaní diplomové práce mi dost chyběla lampička. Velké světlo v pokoji mi neosvětlilo pracovní stůl, tak jak bych chtěla a musela jsem pracovat v pološeru, a to je přesně to, co já bytostně nesnáším. Sedět u počítače ve tmě. 

Snažila jsem se najít si nějakou lampičku a koupit si ji, v té době se mi líbila ale jen jedna, v Ikee. V době lockdownu pro mě bylo nemožné ji získat - na autovýdej jsem pěšky nakráčet nemohla a abych si objednala dovoz, to jsem nikdy přesně nevěděla, kdy mohu zůstat doma celý den. A tak jsem to odložila. 

Není to tak dlouho, co se mi ozvalo bonami.cz s nabídkou spolupráce. Jsem si jistá, že tento eshop se stylovými bytovými doplňky znáte. Byl by hřích tuto spolupráci odmítnout. Hned jsem totiž věděla, že to, co si vyberu, bude lampička. Sice už ji nebudu potřebovat ke studiu, ale třeba ke spojovačkám, kterým jsem se začala věnovat. 


Hned jsem zabloudila do kategorie stolní lampy a lampičky a narazila jsem tam na tuto jednoduchou bílo zlatou krásku. Během přepravy se nijak neponičila a přišla nesložená a bez žárovky, tu jsem si následně koupila zvlášť, takže nemohu hodnotit, jak dobře svítí. To záleží na tom, jakou žárovku si vyberete vy. Na tyto účely by měla mít 3000 lumen. 

Nebyl k ní ale návod, jak ji složit, ale pro mě to nebyla žádná překážka. Bylo evidentní, který kus kam patří a jak ho tam dostat. Lampička není ani nějak extrémně velká, nezabírá celý můj stůl, který je dost malý. Toho jsem se bála, že si vyberu takovou, která bude spíš překážkou. Jsem tak ráda, že jsem trefila velikost! Přijde mi i kvalitně udělaná, nijak  se nekymácí.

Jo a řekla bych, že mému stolu sluší, co myslíte vy? 




Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

18 komentářů:

  1. Leni lampička je skvělá, my máme v podobném stylu, ta bílá barva je ideální ke všemu :) A s objednáváním sranda není, my jsme komodu řešili také tak trochu složitěji.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      To ne, já hledám ještě pár ideálních doplňků a nejde to najít.. Přitom by stačilo zajít do Pepca a nebo do Jysku.. Ale asi si počkám :) :D

      Vymazat
  2. Jé ta je boží! Celkově máš moc hezké workplace:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych si ji nevybrala, mám raději staromódnější, ale to protože jsem dost staromódní,haha, ale do tvého prostoru ladí a věřím, že je to velká radost, i když se jedná jen o jednu malou věc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý máme svůj styl a to je hrozně super! :) děkuju :)

      Vymazat
  4. Ahoj, lampička je na mém seznamu - dovybavovávní po stěhování, článek se mi moc hodí. Děkuji. Krásný večer. ☺

    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuji! :) Snad taky vybereš nějakou tu svou ideální! :)

      Vymazat
  5. Pěknou lampičku sis vybrala! Osobně už nějakou chvilku přemýšlím o pořízení nějaké lampičky na čtení k posteli...ale zatím většinu času stejně trávím čtením u stolu kvůli bakalářce, takže to zatím není tolik aktuální

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu. Až dopíšeš bakalářku a budeš mít více času si jen tak číst to, co si vybereš, určitě to bude aktuálnější téma :) A děkuji ♥

      Vymazat
  6. Vypadá skvěle, já si nedávno taky jednu kupovala. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Vybrala si si moc peknú a decentnú lampičku. Moc sa ti tam hodí.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ta je vážně nádherná, přesně můj styl! Moc se mi líbí ten zlatý detail. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3