Bylo nebylo

sobota 12. června 2021

Ahoj, někdy předminulý týden mi psala má kamarádka, jestli s ní nevyrazím na výstavu "Bylo nebylo" do Fóra Karlín. Ruku na srdce, sama od sebe bych si to asi nevymyslela, ale zase to nebylo něco, co bych hned odmítla. A tak jsme minulý víkend vyrazily a já bych vám dnes ráda pověděla, jak se mi tam líbilo a hlavně bych s vámi chtěla sdílet dojem z jedné věci. Tak jdeme na to!


Když jsem na výstavu šla, čekala jsem, že budeme klasicky procházet různé sekce, ve kterých budou vystavená jednotlivá díla malířů. Z tohoto omylu jsem byla vyvedena hned po vstoupení do sálu, kde mi tak nějak došlo, že je to vlastně "jen" jedna místnost. Projekce byla ale vytvořená hezky, takže mě tahle mrzutost po chvíli přešla a už jsem jen obdivovala díla. 

Vstupenky na výstavu jsem kupovala hned od 10 hodin a byl to první čas, na který šly koupit. Nakonec se to ukázalo jako hodně dobré rozhodnutí, neboť lidé byli vpouštěni po půl hodině a cca tak dlouho trvalo jedno promítání. Lidé z předchozí vlny ale i zůstávali a kochali se znovu a v sále jich najednou bylo tolik, že to vlastně kazilo dojem, takže jestli se na tuto výstavu chystáte o víkendu, doporučuji ji navštívit hned v první vlně. 

I přes to, že se mi výstava ve výsledku líbila a myslím si, že stojí za to, ji navštívit, byla jedna věc, která mi ji trochu znepříjemňovala. Ze začátku jsem se tomu jen smála, ke konci už jsem z toho ale byla otrávená. A to byly dvě holky, sestry, které výstava očividně vůbec nezajímala, ale přišly si tam pro fotky. Celé promítání jen pózovaly u pláten a navzájem se fotily. Trochu pochybuju, že vůbec věděly, na jaké výstavě jsou a co je za nimi. To uvidí až z fotek. Myslím, že na výstavu se chodí koukat se na díla a ne pořádat photoshooting. Neříkám nic proti tomu, že si člověk udělá pár fotek a nebo jednou-dvakrát nechá vyfotit sebe, ale to, co předváděly tamty, už asi zájem o umění nebyl. Nazvala bych to zájmem o lajky. 

Byli jste na této výstavě? Co říkáte na chování těch dvou holek? 

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde





10 komentářů:

  1. Asi by se mi na takovou výstavu nechtělo, ale docela mě překvapilo, jak to pojali a možná by se mi tam i líbilo. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to viděla už předtím na Instagramu, ale naživo je to úplně něco jiného! :)

      Vymazat
  2. Já to viděla, že tam jen pózují na instagramu a nelíbilo se mi to, jako já taky udělám pro fotku hodně, ale chci z toho něco mít a rozhodně si dávám bacha abych nekazila dojmy ostatním :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je správný přístup! :) teda alespoň podle mě :D

      Vymazat
  3. Zkoušet nové věci a zážitky nikdy není na škodu. Nedivím se, že se ti výstava tak líbila, vypadá už podle fotek krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to super, ale přesně jak píšeš, odrazuje mě, jak má každý na instagramu photoshoot z výstavy.

    OdpovědětVymazat
  5. Ta výstava musela být úchvatná, hned bych se tam podívala. Ale naprosto souhlasím, taky mě to strašně štve, jak někteří lidé žijí prostě jen instagramem - všechno vyfotit, všechno hned sdílet.. a všechno ti uteče.

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle výstava vypadá krásně!
    https://rozimyworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Na výstavě jsem nebyla ani nepamatuju. Tahle vypadá super. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3