Měsíc ticho a životní změna

pondělí 12. července 2021

Ahoj, ani nevím kde začít. Dlouho jsem se neozvala. Nechci tvrdit, že se vracím ve stejné intenzitě jako dřív. Už mi to ale chybělo a tak jsem se na psaní už docela i těšila! Teď v červenci se budu snažit vám nějaké ty články napsat, ale pak prvních 14 dní v srpnu odjíždím na dovolenou a jelikož si potřebuji fakt odpočinout od všeho, tak opět blog trochu popostrčím na vedlejší kolej, ale doufám, že po návratu z dovolené se tu budeme opět vídat pravidelně. No, ale už vám jdu napsat, co se u mě změnilo a proč jsem tu tak dlouho nebyla. 


Neměla jsem v posledním měsíci nejlepší dny. Nechci to tu úplně rozvádět, ale nebylo mi psychicky dobře, byla jsem neskutečně pod tlakem. Vím z čeho to bylo a stále to úplně neodeznělo. Ale budu v pohodě. Neměla jsem proto vůbec chuť psát. Naštěstí se dělo i plno věcí a tak jsem neměla moc čas být smutná a velká aktivita v offline životě mi hodně pomohla. Ale i když v tomto čase bylo plno negativních věcí, mám i plno těch pozitivních, na které vzpomínám a příště vám o nich napíšu. 

Vzpomínáte si, jak jsem vám už dříve psala, že mě čeká velká životní změna? Tak už je to tady. Dnes jsem nastoupila do nové práce. V té staré se mi nic špatného nestalo, nebudu na ni vzpomínat ve zlém, ale chtěla jsem se profesně posunout dál a navázat na svou diplomovou práci no a to v té staré prostě nešlo. Musím se přiznat, že jsem z nástupu byla dost nervózní, ale vlastně nebyl vůbec důvod, jak se pak ukázalo. Držte mi palce, ať se učím rychle a ať mi to jde!

Jak jste se měli vy? 

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

21 komentářů:

  1. Gratuluji k nové práci a samozřejmě držím palce ať se ti tam daří. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem se letos také rozhodla pro změnu. Změnila jsem si jídelníček, snažím se stravovat zdravěji a začala jsem sportovat. Ne nijak profi, ale chodím běhat, jezdím na kole a přes léto chodím plavat na koupaliště a musím říct, že se cítím mnohem lépe. Mám více energie, lépe spím a mám lepší náladu. Shodila jsem i dost kilo, tak to je příjemný bonus navíc :-) . Dokonce jsem zainvestovala i do fitness náramku , takže můžu snadno pozorovat, jak se postupně při sportu zlepšuji :-) .

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce v nové práci! Věřím, že tam budeš spokojená :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  4. K nové práci gratuluji a přeji ti, abys v ní byla maximálně spokojená! :) Jinak ať je brzy lépe i po psychické stránce. Na každého někdy padne takové období, takže tě plně chápu i v tom, že nebyla nálada na blog. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k nové práci, ať jsi tam šťastná! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Někdy se nám musí stát i to negativní, aby mohlo být zase dobře a my si mohli uvědomit, že být šťastný je obrovský dar. Věřím, že se ti v nové práci dobře povede a hlavně budeš si v klidu a bez výčitek užívat čas offline, k tomu to léto přímo svádí ;) :D

    OdpovědětVymazat
  7. Mrzí mě, žes byla ve stresu a psychické nepohodě. Snad si na té dovolené dostatečně odpočineš a přijdeš na lepší myšlenky. :)
    Jinak gratuluji k nové práci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už teď je to lepší a dovolená to určitě ještě poposune :)
      Děkuji :)

      Vymazat
  8. Přeji ať se ti v nové práci líbí a je to tam přesně takové, jaké bys to chtěla! Mimo to..naprosto ti rozumím, taky jsem teď měla pauzu od blogu a většiny věcí. Snažila jsem se utříbit si myšlenky a trochu se vyrovnat se vším, co mě trápí.. Netvrdím, že se to o 100% zlepšilo, ale musím říct, že oddech dost pomáhá! Těším se na tvé další články! A předem přeji skvělou a vydařenou dovolenou!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)
      Máš pravdu, občas je ten čas pro sebe dost potřebný! :)

      Vymazat
  9. Tak to držím palce v novej práci! Snáď sa ti tam bude páčiť :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  10. Držím palce, aby se ti v nové práci líbilo a aby ses posunula dál, jak si chtěla. Taky držím palce, aby tlak odezněl a ty si si mohla užít v klidu dovču a vrátit se zpátky plná energie. :) těším se na článek z dovči! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3