A pak nevíš, jestli máš brečet a nebo se radovat.

pátek 22. ledna 2016

Ahojte,
opět deníčkovej článek. Omlouvám se za to, teď to ale ještě pár týdnů lepší nebude. Hrozně moc na Vás nechci kašlat, tak se snažím psát alespoň deník, to nezabere tolik času jako focení fotek do jiné rubriky. Slibuji, že až to pekelný zkouškový období skončí, bude konečně zase něco nového!

A teď teda téma má třetí zkouška, což bylo taky docela vtipný.

Jak jsem se snažila brát svůj pondělní neúspěch s humorem, tak na mne dolehl ve středu večer. Hroutila jsem se, že svou čtvrteční zkoušku nezvládnu, že na té škole nemám co dělat a že prostě nejsem dost chytrá. Nemohla jsem z toho usnout, takže jsem se ráno probudila totálně nevyspalá, nespala jsem ani v noci na středu. No, na zkoušku jsem šla už celkem v klidu. Trvala dvě hodiny. Po zkoušce jsme se o ní s kámoškou bavily a každá jsme to měla úplně jinak. Už mne popadala panika, fakt jsem nechtěla být vyhozená z další zkoušky během jednoho týdne! Náhledy byly za dlouho a tak jsme každá jela do svého pražského domova.

Když jsme se o pět hodinek později opět sešly u školy, nervy byly čím dál horší. A úplně nejhorší bylo to čekání. Paní profesorka četla známky od nejlepší po nejhorší. Ještě předtím nezapomněla zmínit, že to dalo 17 lidí a 27 ne. Já už byla smířená se svým osudem, ale pořád jsem doufala v lepší než zase F. Srdce mi bylo snad jak nikdy. Přečetla 2 Áčka, 1 Béčko, Céčka, Déčka a řekla, že jí v ruce zbývají poslední Éčka, kterých je pět. Začala je číst. První byl nějaký kluk. Druhý zase kluk. Třetí taky. Čtvrtá ňáka holka. V tuhle chvíli jsem to doufání už vzdala a v tu chvíli se u pátého Éčka ozvalo mé jméno. Tak jsem si snad ještě nikdy neoddychla jak teď. Když jsem tu písemku viděla, divila jsem se, že to vůbec mám. Paní profesorka mi tam někde našla bod, takže jsem měla 16,5 bodu a minimum pro udělání zkoušky bylo 17. No tak to prostě zaokrouhlila nahoru a bylo to. Já byla tak šťastná, takovýhle štěstí!

No a dneska mi opět započalo učení, mučení. V úterý jdu na matiku a u té prý taky hodně vyhazují, tak mi držte palce. :)


Vaše 

PS: Zúčastni se mé GIVEAWAY





10 komentářů:

  1. Tyyyjo, koukám, že se taky hodně stresuješ, jako já. :( Úplně si dokážu představit, jak ses cítila. Jak hrozně a nervózně ses cítila! :D Ale moooc gratuluju, že to máš!! Nikdo už se nebude ptát, na kolik bodů, hlavně, že to máš!. :)) U další zkoušky přeji hooodně štěstí. Matika je šílená, tu bych nedala. :((
    Mimochodem, jsem ráda, že jsi na tomto blogu tak aktivní! Nevadí, že každý den nepřidáváš články bohaté na fotky, já tě obdivuju, že si najdeš čas i na deník, který mě ovšem taky baví. :)) Takže žádný stres. Ani s blogem, ani se školou. :) Měj se hezky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Což to jo, hlavně že to mám :) A děkuji moc za fakt milej komentář, potěšil mne :)

      Vymazat
  2. Gratuluji! :) Hlavně, že to máš. Já tě hrozně moc obdivuju, že jsi šla dobrovolně studovat něco tak těžkého a ještě s matikou...držím ti palce!:)
    A snad postupem času i méně stresu.

    OdpovědětVymazat
  3. Vidím, že nie som jediný stresový typ na tejto Zemi, heh. Každopádne ti držím palce v ostatných skúškach. Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  4. Tak snad i zbylé zkoušky dáš! :) Držím palce, určitě o zvládneš! :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to si mala naozaj šťastie :D Prajem veľa šťastia pri matike :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jeee to je dobře, že jsi tuhle zkoušku zvládla. Musíš si věřit a pak půjde všechno určo snadněji.
    Držím palce na tu zkoušku z matematiky, uvidíš, že i tuhle zkoušku zvládneš. Hlavně neměj nervy a jdi tam z hlavou vzhůru :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle haluze a štěstíčka jsou parádní věc! :) :D:D
    Aspoň člověk tak potom nenervačí, tak co půjde znova, ale aspoň už víš, že aj kdybys to dala na 16,00- tak že půlku umíš a doučíš se něco z druhé poloviny,že? :) A asi i paní učitelka viděla snahu, tak udělal to menší zlo a dala ti to.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3