#LittleChristmas2018 - Co jsem dostala k Vánocům?

úterý 25. prosince 2018


Ahojte,
jak jste si užili Štědrý den a večer? Já jsem měla celý den docela pohodu. Dopoledne jsem postavila sněhuláka, kterého jsem pojmenovala Šišoid. Místo očí, nosu, pusy a knoflíčků měl šišky a taky byl celý takový šišatý. Šišoid se ale kvůli vysoké teplotě nedožil ani setmění. Chudák. Odpoledne jsem nazdobila stromeček a pak jsme šli na návštěvu. Když se setmělo, zasedli jsme klasicky k večeři a stromečku a rozbalili jsme si dárky. A o těch bude i tento článek. Jako každý rok se s vámi podělím o to, co jsem pod stromečkem našla. 


Začnu dárky, které jsme si rozdali s kamarády už před Štědrým dnem. Dostala jsem naprosto úžasně a čistě vonící svíčku. Už se těším, až si ji zapálím. Ve stejné taštičce jsem objevila i mýdlo ve tvaru sněhové vločky, u které jsem si myslela, že bude jediná sněhová vločka, kterou letos o Vánocích uvidím. Naštěstí to tak nebylo a u nás sněžilo téměř celý Štědrý den. Jako poslední na fotce můžete vidět propisku, na kterou nechal kamarád udělat naše jména. Dostali jsme ji všichni z naší party. A to jméno ještě svítí, což je docela kouzelné! 


V dalším dárku jsem objevila 4 vánoční Yankee svíčky, na které se těším, až je vypálím. Momentálně mi hoří ta úplně vpravo, Glittering star. Ta se mi v nezapálené formě moc nelíbila, přišla mi moc silná a kořeněná, ale po tom, co jsem ji zapálila, jsem se do ní úplně zamilovala. Je to naprosto nádherná vánoční vůně a sama bych si ji určitě nevybrala. Takže jsem za ni fakt vděčná! Jako další jsem dostala to do listy od holek z ACOS. Já si věčně píšu nějaké buzer listy, takže i tento dárek určitě využiji. Hned jsem si do něj začala zapisovat úkoly na svátky. Škoda, že takto příjemné úkoly tam nebudu mít i nadále!


Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Jako další jsem dostala tyto roztomilé papučky, které jsou prostě o mě. Budou se mi hodit na kolej, kde jsem doteď měla jen takové nepříjemné plastové pantofle za 40 korun z Pepca. Zrovna nedávno jsem na ně dupla a oni jsou docela tvrdé, takže následovalo dobrých 5 minut nadávek a sprostých slov a slz v očích. Ještěže s těmito se mi to rozhodně nestane! Další věc, kterou jsem v balíčku objevila byla mega Nutella. Myslím, že v roce, kdy budu dělat státnice, něco takového fakt ocením! A poslední věcí z tohoto dárku je ovesná kaše od Bětky, kterou jsem nevydržela nesníst do focení. Díky tomu vám ale mohu říct, že je to ta nejlepší kaše, kterou jsem kdy jedla! Dostala jsem příchuť datlí v karamelu a ač to může znít jakkoliv sladce, nebylo. Spíš naopak, bylo to přesně akorát sladké! Znáte někdo tyto kaše? Připravuje je kamarádka kamarádovo ségry / :D :D / a můžete je sehnat tady a nebo tady


Pod stromečkem jsem dále nalezla další výbavu na přežití dlouhé a kruté zimy, která nás zaručeně čeká. Teď vtipkuji, nesleduji dlouhodobé předpovědi počasí. No, ale vraťme se zpět k tématu. Byla jsem obdarována dalšími 4 Yankee. Mezi nimi jsem našla svou nejmilovanější vůni Rainbow cookie. Dále dvě vánoční, takže potřebuji, aby Vánoce byly ještě tak 3 týdny, abych je zvládla všechny vypálit. Tak si je hold budu připomínat ještě dlouho! Dále jsem pod stromečkem našla ještě velkou svíčku s vůní ovoce. Takto voní hezky, doufám tedy, že bude cítit i zapálená. 


Konečně jsem pod stromečkem našla nějakou knížku! Vybrala jsem si ji ale sama a mamce podstrčila. Jedná se o knihu Lykke od stejného autora, který napsal i Hygge, které jsem už skoro dočetla. Hygge mám v Praze na koleji a když mám chvíli času, ráda si tu knihu čtu. Proto se těším i na tuto! Pak jsem pod stromečkem našla přesýpací hodiny. Ze začátku jsem z nich byla v rozpacích, pak se mi ale zalíbily a asi hlavně kvůli černému písku, který mi v tom přijde fakt stylový. Nevím, jak moc je využiji na odměřování 8 minut, ale jako dekorace jsou úžasné!


Dále jsem si od Ježíška přála nějaký jednoduchý řetízek, který bych mohla nosit pořád. Nejvíce mi padl do oka tento se stříbrným a zlatým kroužkem z Juvelory. Když jsem přemýšlela, co bude letos mým dárkem ode mě pro mě, nebylo to zas tak těžké. Vzhledem k tomu, že mi došla má oblíbená parfemovaná voda od Chloé, chtěla jsem nějakou novou. Tu Chloé, co jsem měla, pořád miluji, jsem ale člověk, který takovéhle věci rád střídá. Nebylo vůbec lehké si vybrat nějakou novou, mé okolí určitě ví, ale nakonec volba padla na Mon Paris od Yves Saint Laurent. A miluji ten  flakónek!


Pod stromečkem na mě čekalo i zrcátko, které si vezmu do Prahy, protože tam mám jen takové miniaturní. Toto sice taky není zrovna největší, ale větší než to, co mám, to je rozhodně. Pak jsem si rozbalila i kosmetickou taštičku s tělovým mlékem, sprchovým gelem a antiperspirantem ve spreji. Tyto spreje jsem sice nahradila kuličkovými deodoranty, ale zavzpomínám si s ním alespoň. 


Pak jsem rozbalila nekonečné množství čaje. Mám radost ze všech a tento rok asi ani nebudu už nic jiného pít. Zrovna teď upíjím ten vánoční a mám opravdovou vánoční pohodu s pohodovým vánočním čajem. 



Jelikož se mi už nadobro rozpadly moje bačkůrky pro doma, které jsem si vybrala k Vánocům před 2 roky, musela jsem si vybrat nové stejného stylu. Tyto bačkůrky jsou hrozně super a s těmi tvrdými pantofli, které si pamatuji ze školy, se vůbec nedají srovnávat. Toto je prostě pohodlíčko samo. 


Samozřejmě jsem pod stromečkem našla i nějaké to oblečení. Bez ponožek si Vánoce absolutně nedovedu představit. Byla jsem ráda, když jsem pod stromečkem našla tyto. Přes zimu totiž nosím ráda ty vysoké. Punčocháče se mi rozhodně taky budou hodit, když budu chtít chodit na zkoušky v šatech. Následující 4 věci jsem si vybrala na aboutyou.cz. Zalíbila se mi jednoduchá růžová košile s krátkými rukávky. Je s patentky a působí na mě i svým materiálem jako ty košile, které nosí dobrodruzi, kteří putují pouští. Hah. Se mnou sice nezažije tak dobrodružné výpravy, ale nějakou tu cestu do školy určitě jo! Dále jsem se zamilovala na první pohled do té tmavě modré vrstvené halenky. Ta je naprosto úžasná a v kombinaci s těmi starorůžovými kalhotami mi přímo krade srdce! Černé džíny jsem si v poslední době hodně zamilovala a proto jsem si vybrala tyto s jednoduchými černými ozdobami. Budou super obzvláštnění outfitu a přitom na sobě budu mít své milované černé džíny. Poslední černé kalhoty mi padly do oka v CA, kde jsem je prostě nemohla nechat. Jedná se o vzdušné kalhoty, které ale vytáhnu až na jaře. 




Tak to by bylo ode mě vše. Povyprávějte mi o vašem Štědrém dnu! Jaké dárky jste dostali a jaký z nich se vám líbil nejvíc?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥ 

77 komentářů:

  1. Pekný článok. Ja som na Vianoce dostala papuče, nohavice, pomádu a podobné veci o ktorých sa dočítaš 26.12.2018 na mojom blogu. Páči sa mi tvoj blog a preto ti dávam odber :) Budem rada ak sa na mojom blogu zastavíš :)
    môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, dostala jsi krásné dárky! :) Já jsem dostala Glittering star v podobě vosku a voní mi i nezapálený :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Taky plánuju článek s dárkami, ale asi tak za dva dny. Protoze ještě si dárky budeme dopravat. Pro mě byl nejvetsim dárkem přítomnost mých kocicek. A domácí pohoda. :) Jinak každý darek mě potěšil.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárky jsi dostala. To mýdlo ve tvaru sněhové vločky jsem taky dostala, je moc pěkné. Jinak jsem měla radost ze všech dárků, největší asi z digitálního fotorámečku.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. To byl bohatý ježíšek :) líbí se mi moc ty papuče :D růžová košile je moc pěkná :) A kalhoty taky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárečky! Ty svíčky by mě taky potěšily :) moc se mi líbí ta propiska, to je fakt hezký nápad :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. heal from broken heart" I wish I could find the right words to say how thankful i am to this love spell caster called Dr Ibrahim for bringing back my husband after he left me and our 3 kids for another woman, After 12years of marriage me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California to be with another woman. I felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he could come back to me, I was really worried and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Ibrahim can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a Love spell for me. 28 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day, with lots of love and joy, and he apologized for his mistake, and for the pain he caused me and the kids. Then from that day, our Marriage was now stronger than how it were before, all thanks to Dr Ibrahim. he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr Ibrahim is real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need love spell to get ex lover back forever or save your marriage fast. Do not cry anymore, contact this powerful spell caster Dr. Ibrahim now. Here’s his contact: Call/WhatsApp: +2348052074872 Email: Dribrahimgreat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. vyléčit se ze zlomeného srdce "Přál bych si, abych našel ty správné slova, abych řekl, jak jsem vděčný tomuto lásce kouzelnice nazvanou Dr. Ibrahim za to, že jsem vrátil mého manžela po tom, co odešel z mých a našich 3 dětí z jiné ženy, po 12 letech manželství můj manžel byl v jednom hádku nebo jiný, dokud mě konečně opustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. děti, ale nemohla jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, mé srdce bylo plné bolesti a bolesti, protože jsem byl opravdu zamilovaný do svého manžela, každý den a noc myslím na něj a vždycky bych si přál, aby se mohl vrátit ke mně, Byl jsem vážně znepokojen a potřeboval jsem pomoc, a tak jsem hledal pomoc online a narazil jsem na webové stránky, které naznačovaly, že doktor Ibrahim může pomoci rychle dostat zpět a tak jsem cítil, že bych ho měl zkusit. co mám dělat a co jsem udělal, pak pro mě udělal kouzlo lásky urs později, můj manžel mě opravdu zavolal a řekl mi, že mi chybí mě i děti tolik, tak úžasné! Tak se vrátil tentýž den, s velkou láskou a radostí, omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně i dětem. Pak od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak to bylo předtím, a to díky Dr. Ibrahimovi. on je tak silný a rozhodl jsem se sdílet můj příběh na internetu, že doktor Ibrahim je skutečný a mocný kouzelník, který se budu vždycky modlit, abych žil dlouho, abych pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete láska získat ex lásku zpět navždy nebo zachránit vaše manželství rychle. Už neplakejte, kontaktujte silného kouzelníka Dr. Ibrahima. Zde je jeho kontakt:
    Call / WhatsApp: +2348052074872
    Email: Dribrahimgreat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. A já jsem zrovna dostala k Vánocům knihu Hygge :) moc se těším až se na ni vrhnu :) A ty bačkůrky jsou úžasný! Jinak jsi dostala moc krásné věci :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  10. PROFESIONÁLNÍ KOUZELNÍK, KTERÝ VÁM POMŮŽE S KULZEM LÁSKY, ABYSTE SVÉHO BÝVALÉHO MILENCE PO ROZVODU/Rozvodu NALÉHAVĚ ZPĚT, I KDYŽ SE VAŠE SITUACE ZDÁ BEZNADĚJNÁ! KONTAKT: DR WALE NA WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 JE URČITĚ NEJLEPŠÍ KOUZELNÍK ONLINE A JEHO VÝSLEDEK JE 100% ZÁRUKA..
    Po šesti letech v manželství s mým manželem začal můj manžel chodit s jinými dívkami a projevovat mi chladnou lásku, několikrát mi vyhrožoval, že se se mnou rozvede, pokud se ho odvážím zeptat na jeho poměr s jinými dívkami, byla jsem totálně zničená a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzelníkovi na internetu DR WALE, který pomáhá lidem s jejich vztahovým a manželským problémem pomocí sil lásky Kouzla, Když jsem kontaktoval DR WALE, řekl mi vše, co jsem potřeboval udělat, a já dodržoval všechny pokyny, které mi dal, a udělal jsem vše, oč mě požádal. po několika týdnech se vše začalo obracet k mému dobru, nyní přestal chodit s dívkami a je se mnou navždy a doopravdy. Kontaktujte DR WALE skvělé kouzlo Caster pro váš vztah nebo manželský problém.
    Tady je jeho kontakt..
    WhatsApp /Viber: +2347054019402 nebo
    drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den všem, chci se podělit o zkušenost, kterou mám se zaklínačem jménem Dr Ajayi, je to velmi mocný muž, kterému jeho přední otec požehnal pomáhat lidem s různými životními problémy, procházel jsem nejhorší fází svého života, protože můj manžel mi řekl, že se chce z ničeho nic rozvést, zeptal jsem se ho, kde jsem udělal chybu, ale nedal mi žádnou odpověď, místo toho se odstěhoval z domu, bylo to opravdu divné, takže hledám pomoc, když jsem potkal doktora Ajayiho kouzelník online, po nějaké konzultaci jsem mu vysvětlil svůj stav, zjistil jsem, že můj manžel je se svou sekretářkou v práci a je pod jejím kouzlem, velký kouzelník mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem postupoval podle jeho pokynů. Dnes jsem hrdou ženou, protože můj manžel je se mnou přímo doma a čekáme naše druhé dítě díky doktoru Ajayimu, kouzelníkovi, pokud potřebujete pomoc kouzelníka s jakýmkoliv problémem, Dr Ajayi je to pravé osoba pro dokonalý a spolehlivý výsledek. Kontaktujte jeho číslo Viber nebo WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj přátelé, rád se podělím o zkušenost, kterou jsem měl při práci s doktorem Ajayim, procházel jsem těžkými časy ve vztahu, protože můj roční snoubenec najednou řekl, že bychom měli odvolat naši svatbu, že už o to nemá zájem Byl jsem zmatený a prosil jsem, abychom pokračovali v našich plánech na svatbu, ale můj snoubenec odmítl, což mě přimělo hledat pomoc jinde, a tak jsem se setkal s Dr. Ajayim online a vysvětlil mu svou situaci. Dr. Ajayi udělal kouzlo lásky a můj snoubenec se po několika dnech vrátil, klekl si na kolena, aby se omluvil. Díky Dr. Ajayi jsme šťastně manželé. Kontaktujte Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com Věřím, že bude schopen pomoci i vám.

    OdpovědětVymazat
  13. Jmenuji se Eliza, můj 5letý manžel mě opustil s naším 2letým dítětem, protože jsem ho konfrontovala s podváděním za pobyt pozdě v noci venku, než jsem věděla, co se děje můj manžel žil s jinou ženou, potkala jsem přítele, který mě představil Dr. Ajayi, mocný sesilatel kouzel. Řekla jsem Dr. Ajayi svou situaci a bylo vytvořeno kouzlo lásky, do 3 dnů se můj manžel vrátil domů a žijeme opět šťastný život. kontaktujte Dr. Ajayi na Whatsapp: +2347084887094 pro řešení vašich manželských problémů.

    OdpovědětVymazat
  14. Potřebujete svého bývalého manžela zpět nebo chcete zachránit své manželství / vztah před rozpadem a rozvodem? můžete kontaktovat DR WALE WhatsApp/Viber přímo na čísle +2347054019402
    Chci, aby se svět dozvěděl o tomto skvělém sesilateli milostných kouzel, který je dobře známý jako DR WALE, má dokonalé řešení vztahových a manželských problémů. Hlavním důvodem, proč jsem šla k DR WALE, bylo řešení, jak mohu získat svého manžela zpět, protože v poslední době jsme měli s manželem v manželství nějaký problém kvůli nějaké jiné dámě, četla jsem spoustu svědectví o internet o tomto mocném DR WALE a byl jsem tak potěšen, že jsem se rozhodl, že ho vyhledám o pomoc, kontaktoval jsem ho, což odvedl perfektní práci tím, že na mé manželství seslal účinné kouzlo lásky, což přimělo mého manžela, aby se ke mně vrátil a prosil o odpuštění, a to vše se stalo během týdnů, už jsou to asi 3 měsíce. Nepřestanu jeho jméno zveřejňovat na netu kvůli dobré práci, kterou odvádí. Přeruším jeho kontakt pro užitečnost těch, kteří potřebují jeho pomoc. KONTAKTUJTE DR WALE přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ráda bych vám všem řekla, že jsem dokázala ukončit svůj problém s rozvodem a obnovit své manželství znovu, nevím, co se stalo mému manželovi, že podal žádost o rozvod, snažila jsem se mu to rozmluvit, ale neposlouchal mě, neměl jsem jinou možnost, než hledat pomoc kdekoli mě napadlo a dal jsem se do kontaktu s DR Ajayim a teď jsem rád, že jsem ho požádal o pomoc. Protože nebýt doktora Ajayiho, nevím, co by se stalo s mým manželstvím, protože jsem svého manžela milovala a nemohla jsem snést jeho ztrátu. Kouzlo fungovalo jako kouzlo, můj manžel se změnil a začal projevovat lásku místo rozvodu, který plánoval. Jsem příliš šťastný, že je teď pro mě všechno na svém místě. Rád bych doktora Ajayi doporučil každému, kdo prochází manželskými problémy a chce je ukončit. Pokud potřebujete pomoc skutečného kouzelníka, kontaktujte Dr Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com, věřím, že vás nezklame.

    OdpovědětVymazat
  16. pokud máte problémy ve svém manželském domě a chcete rychlé řešení, poradím vám, abyste se obrátili na doktora Ajayiho, velkého duchovního muže bohatě požehnaného svými předky, zažívám jeho moc, když můj manžel říká, že se chce rozvést, ale já opravdu ho miluji a nechci, abychom se rozešli, takže kontaktuji doktora Ajayiho pro kouzlo lásky po přečtení svědectví od různých lidí online o něm, chci projít procesem, o který mě požádal, abych ho následoval, a dnes žiji šťastně se svým manželem protože zrušil a roztrhal rozvodový papír po milostném kouzlu Dr Ajayi, můžete mu napsat na jeho číslo Whatsapp pro rychlé řešení vašich problémů +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Moje osmileté manželství bylo na spadnutí, když jsem se dočetla o doktoru Ajayim, mocném kouzelníkovi, který pro mě vytvořil kouzlo lásky, a to přimělo mého manžela pokleknout a prohlásil, jak moc si mě váží a nikdy neopustí manželství, protože Dr. Ajayi, můj domov je nyní plný lásky. Pokud máte v manželství těžké časy, doktor Ajayi je vaší poslední zastávkou pro pomoc. Kontaktujte ho na Whatsapp: +2347084887094

    OdpovědětVymazat
  18. Pozdravy
    Po tolika letech hraní v loterii je pro mě těžké vyhrát, věci pro mě byly těžké, tak jsem se rozhodl to probrat se svou kamarádkou, která mi pomohla, řekla mi o své zkušenosti s Dr. Ajayi, která jí pomohla přivést zpět svého manžela, který ji opustil, aby se oženil s jinou ženou a nechal ji se čtyřmi dětmi trpět sama, dále mi řekla, jak se setkala s Dr. Ajayi online. Byl jsem velmi ohromen, když jsem slyšel její příběh, a tak jsem jí řekl o svém neštěstí v loterie A představila mě Dr. Ajayi po všech mých sezeních s Dr. Ajayim, po týdnu jsem se rozhodl zkusit to znovu Nemůžu uvěřit, že jsem vyhrál tolik, že jsem nikdy nemohl uvěřit Díky Dr. Ajayi jsem teď žiju svůj vysněný život. můžete kontaktovat Dr Ajayi na Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com pro pomoc.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj světe! Jmenuji se Katie Fisher a jsme s manželem manželé už asi 7 let. Byli jsme šťastně manželé a měli jsme dvě děti, kluka a holku. Před 3 měsíci jsem si u něj začala všímat podivného chování a po pár týdnech jsem zjistila, že se můj manžel s někým vídá. Začal se vracet pozdě z práce, už se skoro nestaral o mě ani o děti, někdy jde ven a nevrátí se domů ani asi 2-3 dny. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych tento problém napravil, ale vše bez úspěchu. Byl jsem velmi znepokojený a potřeboval jsem pomoc. Když jsem jednoho dne procházel internet, narazil jsem na webovou stránku, která naznačovala, že doktor Ibinoba může pomoci vyřešit manželské problémy, obnovit narušené vztahy a tak dále. Takže jsem cítil, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on pro mě udělal kouzlo. O dva dny později za mnou můj manžel přišel a omluvil se za křivdy, které udělal, a slíbil, že už to nikdy neudělá. Od té doby se vše vrátilo do normálu. Moje rodina a já spolu opět šťastně žijeme... To vše díky doktoru Ibinobovi. Pokud potřebujete jasnovidce, který dokáže seslat kouzlo, které skutečně funguje, doporučuji vám ho kontaktovat. Nezklame vás. Toto je jeho WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. DR WALE POMÁHEJTE LIDEM S JAKÝKOLI TYP VZTAHOVÝCH PROBLÉMŮ A LOTERNÍCH ČÍSEL
    Je to velmi těžká situace, když hrajete v loterii a nikdy nevyhrajete, nebo vyhrajete málo peněz, ne do 100 babek, stal jsem se obětí tak těžkého života, největší fond, který jsem kdy vyhrál, byl 100 babek, a mám Hraji loterii již téměř 12 let, věci se náhle změní ve chvíli, kdy jsem na internetu narazil na tajemství, svědectví kouzelníka zvaného DR WALE, který pomáhá lidem v jakémkoli typu loterijních čísel, když jsem byl online, viděl spoustu dobrých svědectví o DR WALE. nyní jsem hrdým vítězem loterie s pomocí DR WALE, vyhrál jsem 1 000 000 000,00 $ a dávám to vědět každému, kdo se celé dny snažil vyhrát v loterii, věřte mi, že je to jediný způsob, jak vyhrát loterie. Další dobrou zprávou je, že DR WALE také pomohla mé kamarádce přivést zpět jejího manžela, který ji opustil kvůli jiné dámě. teď, když moje kamarádka žije šťastně se svým manželem. DR WALE můžete kontaktovat prostřednictvím: WhatsApp/Viber +2347054019402 NEBO e-mailem: drwalespellhome@gmail.com

    DR WALE vám také může pomoci vyřešit tyto problémy

    (1) Přivedení bývalého milence zpět.
    (2) Bylinná léčba a duchovní léčení.
    (3) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
    (4) Těhotenské kouzlo.
    (5) Vyhrajte soudní spor.

    OdpovědětVymazat
  21. Neznám váš problém, ale chci vás ujistit, že není problém bez řešení, pouze pokud věříte a hledáte pomoc na správných místech. Moje 15letá žena požádala o rozvod a já si myslel, že ji už nikdy nebudu mít zpět, měl jsem příležitost přečíst si o doktoru Ajayim a on pro mě udělal kouzlo lásky, to mou ženu přimělo odvolat rozvod a žijeme v míru , kontaktujte Whatsapp: +2347084887094 a věřím, že vám také pomůže

    OdpovědětVymazat
  22. Práce DR ISIKOLO na mě udělaly velký dojem. Tohle se mi opravdu stává. Mám zpět svého bývalého manžela. Jmenuji se Ivana Klimešová a jsem moc ráda, že dnes mohu psát o své pomocnici, která se za mě nad mým vztahem modlila. Bůh skutečně použil tohoto muže, aby pomohl mé situaci. Před pěti měsíci jsme měli s manželem obrovskou hádku, která vedla k našemu rozvodu. Pro mě a mého syna to bylo peklo, že jsme se museli přestěhovat do jiného města. Stal jsem se samoživitelem. S doktorem Isikolem jsem se setkal teprve asi před měsícem, když jsem mu řekl o své situaci a on mi řekl, abych si s tím nedělal starosti. Během dvou dnů se ke mně vrátil můj bývalý manžel. Stalo se to v úterý ráno, když mi zavolali z domova (rodiče), že mě hledal. Přijal jsem ho, aby přišel ke mně, a omluvil jsem se, abych klečel před naším synem. Okamžitě jsem věděl, že mi tento muž pomohl. Jsem velmi šťastná žena se vším, co se mi v životě stalo. Pokud chcete kontaktovat kouzelníka, jeho e-mail je: isikolosolutionhome@gmail.com a můžete ho také přes Whatsapp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  23. JMENUJI SE PANÍ GEORGE Z IRSKA, CHCI ZVLÁŠTNĚ PODĚKOVAT TOMTO SKVĚLÉMU KOUZELNÍKU ZVANÉMU DR BABATUNDE. POKUD POTŘEBUJETE SKUTEČNÉHO A SKUTEČNÉHO KOUZELNÍKA, KTERÝ VÁM MŮŽE PŘIVRÁTIT SVÉHO BÝVALÉHO MILENKA CO NEJDŘÍVE, PAK KONTAKTUJTE TOHOTO SKVĚLÉHO SPELLMANA DR BABATUNDE, KTERÝ MI DO 48 HODIN PŘIVRÁTIL ZPĚT. JEHO KONTAKTNÍ E-MAILOVÁ ADRESA : *drbabatunde10@gmail.com* WHATSAPP *+27619642218*

    Ještě jednou děkuji, DR BABATUNDE

    OdpovědětVymazat
  24. Viděl jsem nádherné svědectví o Helmah na stránce o usmíření o dobré práci doktora Ilekhojie. Nikdy jsem tomu nevěřil, protože jsem o takovém zázraku ještě nikdy nic neslyšel. Nikdo by mě o tom nebyl schopen přesvědčit, dokud pro mě doktor Ilekhojie neudělal úžasnou práci, která po šesti měsících odloučení obnovila moje rozpadlé manželství. Byla jsem opravdu šokovaná, když můj manžel poklekl a prosil o odpuštění, abych ho přijal zpět. Opravdu mi chybí slova, abych vyjádřil své uznání doktoru Ilekhojiemu za to, co pro mě a celou mou rodinu udělal. Jsme spolu šťastní a u mě doma je klid. To vše je možné díky jeho kouzlu smíření. Kontaktujte ho nyní pro jakoukoli pomoc prostřednictvím Whatsapp/call/viber: +2348147400259 nebo e-mailu: gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Chci se podělit o svůj úžasný zážitek s Dr. Ilekhojie. Můj 5letý manžel mě podváděl a já jsem ho konfrontovala, což způsobilo hádku, kvůli které požádal o rozvod. Brečel jsem a okamžitě se mi udělalo špatně. Když jsem hledal na internetu náhodné příběhy o lidech s podobnou situací jako já, viděl jsem svědectví někoho a jak doktor Ilekhojie uzavřel mezi páry mír. Kontaktovala jsem ho a on mi vysvětlil, jak je možné se s manželem usmířit a za pár dní rozvod zruší, což jsem chtěla. Udělala jsem vše, oč mě požádal, a přesně tři noci po jeho práci mi manžel zavolal, aby se omluvil za podvádění a požádal, abych se vrátil domů s tolika sliby. Oceňuji vaši pomoc, pane doktore, jste opravdu požehnáním. Pokud jste ve stejné situaci jako já, obraťte se na doktora Ilekhojie a požádejte o pomoc. E-mail: gethelp05@gmail.com nebo Call/Whatsapp +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  26. Před pár týdny jsem si začala všímat podivného chování svého manžela a zjistila jsem, že se můj manžel s někým vídá. Začal se vracet pozdě z práce, už se o mě ani o děti skoro nestaral, někdy jde ven a nevrátí se domů ani asi 2-3 dny. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych tento problém napravil, ale vše bez úspěchu. Byl jsem velmi znepokojený a potřeboval jsem pomoc. Když jsem jednoho dne brouzdal internetem, narazil jsem na webovou stránku, která naznačovala, že doktor Ilekhojie může pomoci vyřešit manželské problémy, obnovit narušené vztahy a tak dále. Kontaktoval jsem ho a on mi slíbil, že mi pomůže s kouzlem usmíření. Udělal jsem vše, o co mě požádal, a stejně jako v případě Rodicase mám výsledky. Začal se přiznávat ke všemu, co dělal, a požádal mě, abych mu dal druhou šanci na nápravu. Díky doktorce Ilekhojie je můj manžel nyní milující a odpovědnější. Obraťte se na doktora Ilekhojie s těmito kontakty Whatsapp +2348147400259 nebo e-mailem: gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj přátelé, ráda se podělím o svou zkušenost s doktorem Ajayim, prožívala jsem těžké chvíle ve vztahu, protože můj roční snoubenec najednou řekl, že bychom měli odvolat svatbu, že už o mě nemá zájem, já byl zmatený a hledal pomoc, tak jsem se online setkal s Dr. Ajayim, který udělal kouzlo lásky a můj snoubenec šel na kolena, aby se omluvil, a díky Dr. Ajayi jsme šťastně manželé. Kontaktujte Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 nebudete litovat.

    OdpovědětVymazat
  28. Našel jsem božského pomocníka, který je velmi skutečný, upřímný a dělá to, co říká, že udělá, trvalo pár dní, než moje kouzlo vyšlo najevo a výsledky jsou úžasné... žehnej vám a Bůh vás udrží v bezpečí a zdraví . S pomocí doktora Ilekhojieho jsem získal svého bývalého zpět. Celý svůj život jsem nikdy nic takového neviděl. Cítím se velmi šťastný a naplněný Udělal jsem správné rozhodnutí. Je to tak skutečné a silné!! Whatsapp ho přímo +2348147400259). Pokud chcete bezpodmínečnou lásku, musíte se zcela odevzdat. Láska je závazek, ne cit. Poznejte rozdíl. Vztahy vyžadují vážný závazek, který většina nemá. Manželství je ještě těžší a většina z nich není schopna zvládnout povinnosti být loajální, věrná, oddaná a oddaná svému manželovi a vašemu společnému životu, protože to je vaše priorita a na ničem jiném nezáleží. Obraťte se na doktora Ilekhojie a najděte řešení vašich problémů v manželství nebo ve vztahu E-mail: gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Minulý týden se se mnou rozešel můj 2letý přítel. Nejedl jsem a s nikým jsem nemluvil, hodně jsem plakal, byl jsem tak deprimovaný a vystresovaný, že jsem kvůli všemu stresu a depresím skončil v nemocnici. Jednoho dne jsem na internetu hledala tipy na lásku, protože ho hluboce miluji a záleží mi na něm a chci, abychom byli zase spolu jako pár. Našel jsem mocného muže jménem Ilekhojie, který vyřešil tolik vztahových problémů……tak jsem ho kontaktoval a vše mu vysvětlil, pak mi doktor Ilekhojie řekl, že se ke mně vrátí do 48 hodin poté, co mi pomůže s kouzlem na usmíření. Fungovalo to perfektně, jak slíbil, a David se vrátil a začal mě žádat, abych ho přijal zpět. Jsem teď tak šťastný, že doktor Ilekhojie udělal, co slíbil. Kontaktujte doktora Ilekhojie jako jeho 100% zaručený a účinný. Napište mu na (gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  30. Podařilo se mi získat svého manžela s pomocí doktora kouzel jménem dr Ajayi, když jsem zjistil, že ho okouzlila jiná žena, byl jsem velmi šťastný, že jsem kontaktoval sesilatele kouzel, protože právě díky němu jsem byl schopen získat svého manžela zpět a teď žijeme v míru. kontaktujte doktora Ajayiho za veškerou vaši kouzla, pomohl mi získat zpět mého manžela. Věřím, že vám pomůže s tím, co vás trápí. E-mail drajayi1990@gmail.com nebo whatsapp: +2347084887094.

    OdpovědětVymazat
  31. Můj manžel mě opustil kvůli mladší ženě. Bylo to, jako by ho měla pod zlým kouzlem, obrátil se proti mně přes noc bez jakéhokoli varování. Stalo se to minulý rok, byl jsem zoufalý, takže jsem použil všechny stránky se zaklínadlem, které jsem našel, ale bez výsledků. Přítel mi poslal kontakt na doktora Ilekhojieho a já jsem ho kontaktoval. Začal se mnou pracovat v únoru a díky vší jeho skvělé práci jsme já a můj manžel zase spolu. Jsem tak šťastný a poctěn, že mám na své straně tak skvělého člověka, jako jsi ty. Děkuji! doktore Ilekhojie. Potřebujete pomoc, WhatsApp Dr Ilekhojie na +2348147400259 nebo e-mail gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Byla jsem na pokraji ztráty manželství, když do toho vstoupil doktor Ilekhojie. Můj manžel požádal o rozvod po nekonečném sporu a citovém týrání, které jsme oba trpěli kvůli nedorozuměním. Odešel z domu a odmítl se vrátit. Hledala jsem skutečné řešení s vědomím, že nechci trpět další nouze kvůli rozvodovým případům a ztrátě mého 12 letého manžela. Dodržel jsem jeho postupy pro usmíření, které bylo velmi snadné. Láska a spojení mezi mnou a mým partnerem byly obnoveny a on se vrátil a požádal o zrušení rozvodu. Je pravdou, že doktor Ilekhojie je čestný a transparentní v pomoci lidem a i vy, když si toto přečtete, můžete získat řešení, které ve svém manželství nebo vztahu hledáte. kontaktujte ho pro pomoc hned. Zde je jeho kontakt. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Můj manžel mě a moje děti opustil, protože jsme měli tolik hádek a hádek. Jeho matka byla také proti mému sňatku s ním. Tolik jsem ho miloval a měl velkou naději, že spolu vybudujeme světlou budoucnost. Čekal jsem 6 měsíců a nikdy se mi nevrátil. Takže jsem musel kontaktovat doktora Ilekhojie, který udělal vše, co bylo v jeho silách, aby nás znovu spojil a obnovil lásku a spojení, které jsme kdysi sdíleli. Po 3 dnech se vrátil domů, jak mě ujistil doktor Ilekhojie, a já jsem opravdu ohromen jeho úžasnými činy. I vy můžete získat tuto skvělou pomoc a žít tak, abyste mu byli vděční, protože nikdy nikoho nezklame. Kontaktujte doktora Ilekhojie. E-mail: gethelp05@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  34. MŮJ MANŽEL ODEŠEL A DR ISIKOLO HO VRÁTIL KE MNĚ A JSEM ZAHRNUTA A MUSELA ŠÍŘIT DOBRÉ ZPRÁVY
    Jmenuji se Karel Bortelová. Když mě můj muž opustil, byla jsem traumatizovaná a zlomená a nemohla jsem se celé měsíce vzpamatovat. Dělal jsem vše, co jsem mohl, abych ho dostal zpět, ale bez úspěchu. Odjel jsem do jiného města v naději, že budu moci začít znovu. Přišla jsem do kontaktu s jiným mužem, se kterým jsem se ze všech sil snažila být, ale nevyšlo to, protože jsem ho nedokázala milovat. Věděla jsem, že stále miluji a chci svého muže zpět ke mně. Začal jsem tedy hledat pomoc a tehdy jsem našel DR ISIKOLO z různých pohledů a četl jsem o něm. Dali jsme se do řeči a já jsem ho přiměl pochopit vše, co jsem potřeboval vědět, věřil jsem mu a dodržoval postupy. Pracoval pro mě a obnovil lásku a spojení mezi mnou a mým mužem, a hned po 48 hodinách, jak slíbil, mě můj muž vyhledal, dali jsme si řeč a on přišel dolů, aby mě viděl, kde jsem, vymysleli jsme věci a stali se zase spolu šťastní. DR ISIKOLO je důvěryhodný a může pomoci i vám, pokud se na něj s čímkoli obrátíte. Stačí mu napsat přes WhatsApp +2348133261196 nebo ho kontaktovat e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Aceste sărbători au dezvăluit cu adevărat cât de singur aș fi fost dacă planul unei despărțiri oribile a căsniciei mele ar funcționa. Copiii noștri sunt cu toții liniștiți și acum că ar trebui să mă bucur de viața alături de soțul meu, el a fost dus de recepționerul din biroul lui. 25 de ani de căsătorie aveau să se piardă pentru că o altă femeie a decis să-mi vrăjească soțul. Am devenit disperată și m-am alăturat comentariilor unui grup de femei care au primit ajutor de la doctorul Ilekhojie. Mi-a explicat despre magia neagră care lucrează asupra soțului meu, ceea ce a fost confirmat și de un viitor povestitor cu câteva zile înainte de atunci. Dr Ilekhojie mi-a spus tot ce trebuie să ofer pentru a sparge magia întunecată și în 3 zile, soțul meu s-a schimbat și a început să se comporte ca niște oameni care se aflau într-o pauză. A devenit Sergi cu care m-am căsătorit acum 25 de ani. Lucrurile sunt normale acum și sunt atât de fericit că mi-am avut toată familia împreună în vacanța trecută. Mulțumesc doctorului Ilekhojie că nu m-a dezamăgit. Vorbește-i despre problemele tale în căsătorie și obține soluții. Apelați/Whatsapp (+2348147400259)

    OdpovědětVymazat
  36. Lora Caymanová11. dubna 2023 v 12:50

    Můj manžel mě a mého syna opustil a nikdy se nevrátil, dokud nezasáhl DR ISIKOLO. Můj příběh se neliší od ostatních, kteří si našli čas na to, aby se o něm podělili se světem. Měla jsem manželské problémy s manželem, kvůli kterému mě opustil a odcestoval do jiného města. V určitém okamžiku jsem byl v depresi a dostal jsem pomoc odnikud, dokud jsem nepřišel do kontaktu s doktorem Isikolem, který mi pomohl. Obnovil lásku a spojení mezi mnou a mým partnerem a po 2 dnech jsem ho dostal zpět, jak slíbil. Stejně jako všichni ostatní, kteří o něm mluví, jsem zde, abych o něm řekl dobro a poděkoval mu za to, že mi znovu přinesl radost do života. Neselže, když se mu pokusíte pomoci i vám. Stačí mu napsat přes WhatsApp/Telegram: +2348133261196 nebo mu můžete poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Trvalo mi, když jsem se dostal na místo, kde jsem byl naprosto zlomený, abych viděl, že mu musím říct, čemu jsem ve svém manželství čelil. Udělal jsem válečný pokoj ve skříni v ložnici a šel jsem přímo ke Zdroji! Mnohokrát to bylo těžké; můj manžel byl stále doma a nepodporoval mě a přesto se chtěl rozvést, ale věděla jsem, že to málo, co mám, by mě a mou dceru uživilo. Pak náhle minulou sobotu přišlo kouzlo usmíření doktora Ilekhojiese, aby se rozhodl, zda by nás opustil nebo pracoval na našem manželství. Teprve kouzlem usmíření skutečně řekl, že se stále chce oženit, a zrušil smlouvu na dům, který se chystal koupit v Hemet California! S kouzlem usmíření doktora Ilekhojiese není nic nemožné. Nikdy se nevzdávej!" pokud máte problémy ve vašem manželství, kontaktujte doktora Ilekhojie. E-mailová adresa gethelp05@gmail.com nebo se obraťte na jeho přímé telefonní číslo +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  38. Můj muž začal chodit s jinými dívkami a projevoval mi chladnou lásku, při několika příležitostech mi vyhrožoval, že se se mnou rozejde, pokud se ho odvážím zeptat na jeho poměr s jinými dívkami, byla jsem totálně zničená a zmatená, dokud to můj starý přítel neřekl já o kouzelníkovi na internetu Dr Ilekhojie, který pomáhá lidem s jejich vztahem a manželským problémem pomocí sil lásky a usmíření Kouzla, zpočátku jsem pochyboval, jestli něco takového vůbec existuje, ale rozhodl jsem se to zkusit, Když ho kontaktuji, řekl mi vše, co jsem potřeboval udělat, a já jsem to udělal a pomohl mi seslat kouzlo na usmíření a do 28 hodin se mi můj přítel vrátil a začal se omlouvat, teď přestal chodit s holkama a je se mnou navždy. Zde jsou jeho kontakty Whatsapp (+2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. MŮJ PŘÍTEL SE KE MNĚ DOSTAL S POMOCÍ DR ISIKOLO A JSEM SKUTEČNĚ Zdrcen
    Ahoj všichni, jsem Anna Rasimaviciene. Když se ztratila veškerá naděje na to, aby můj vztah mezi mnou a mým přítelem znovu fungoval, šel jsem na internet a hledal jsem pomoc a přečetl jsem si a kontaktoval DR ISIKOLO, který přišel a vše napravil a zůstane mnou po zbytek mého života oceňován. Příliš mnohokrát jsem prošla emocionálním traumatem kvůli nekonečným problémům, které jsem měla se svým mužem, a to vedlo k našemu rozchodu, a proto jsem vyhledala pomoc a dozvěděla se o DR ISIKOLO, který mě zachránil. Řekl mi postupy a vyzval mě, abych dodržel, což jsem s radostí udělal a nezdržoval proces řešení mých problémů a výsledek jsem dostal za pouhé 2 dny, jak mě ujistil. Neobtěžujte se hledat pomoc jinde, protože je příliš dobrý v pomoci lidem. Je pravdomluvný a čestný, takže mu nyní pošlete SMS přes WhatsApp: +234-8133261196 nebo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj přátelé, můj život byl téměř u konce, když můj manžel řekl, že se chce rozvést poté, co jsme byli manželé 15 let, ale podařilo se mi zachránit své manželství s pomocí kouzelníka jménem Dr Ajayi, který dokázal obnovit mír. v mém domě s kouzlem lásky a mým manželem je láska ke mně nyní skvělá, pokud čelíte problémům ve svém manželství nebo vztahu, kontaktujte Dr Ajayi na Whatsapp: +2347084887094 pro trvalé řešení

    OdpovědětVymazat
  41. Jsem ženatý muž, který si se svou ženou nerozumí, protože se nám nepodařilo porodit žádné dítě. Byl jsem oslepen a napadal jsem svou ženu a říkal jsem jí, že ona je příčinou všeho. Ale nikdy jsem nevěděl, že někdo jiný byl příčinou mého rodinného problému. Jednoho dne jsem nad věcmi přemýšlel a zavolal jsem manželce blízko, abych se jí zeptal, odkud pramení naše problémy. Nikdy nevěděla, co říct, jako muž jsem to už nemohl snést, a tak jsem věci vysvětlil příteli, který mě seznámil s duchovním mužem jménem doktor Ajayi, který mi dal řešení, kterého nebudu v životě litovat. . Kontaktoval jsem duchovního muže, vysvětlil mu svou situaci a on mi řekl potřebné věci potřebné k obětování. Po měsíci první práce moje žena otěhotněla a já jsem z ní byl velmi nadšený, protože to bylo to, na co jsem díky doktorovi AJAYIMU čekal díky za skvělou věc, kterou udělal pro mou rodinu. Nestyďte se za své životní problémy, kontaktujte Dr Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo E-mail: drajayi1990@gmail.com

    Můžete ho také kontaktovat pro následující kouzla

    kouzlo lásky
    loterijní kouzlo
    kouzlo pomsty
    ochranné kouzlo
    a cokoli jiného, co vám v životě dělá problémy

    OdpovědětVymazat
  42. dobrý den přátelé, není problém bez řešení, ale pouze pokud hledáte pomoc na správných místech, měla jsem v manželství hrozný nepořádek, protože mě manžel po 5 letech manželství opustil kvůli jiné ženě a šokující je, že neměli jsme žádnou formu nedorozumění, okamžitě vím, že něco není v pořádku, protože ho prosím, aby se vrátil domů, ale odmítl a choval se ke mně divně, to mě přimělo vyhledat pomoc a měl jsem štěstí, že jsem narazil na sesilatele kouzel kontakt online to zahodil muž, který popsal, jak mu kouzelník Dr Ajayi pomohl k velké výhře v loterii. Vzal jsem kontakt na doktora Ajayi a vysvětlil mu svou situaci, zeptal se na několik otázek, na které dávám správné odpovědi, také jsem mu dal nějaké peníze na nákup věcí, které bude používat pro svou práci, a po třech dnech kouzla mám svého manžela se mnou doma, je to zázrak. kontaktujte Dr Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj diváci online, jsem tu, abych se podělil o své svědectví o tom, jak mi pomohlo získat svou ženu zpět. Byl jsem podvodník a moje žena mě několikrát přistihla. Snažil jsem se opravit a pokaždé jsem skončil podváděním znovu a znovu. Myslím, že jsem si neuvědomil, co pro mě znamenala, dokud mě nenechala samotného. Začal jsem hledat způsob, jak ji získat zpět, ale zdá se, že nic nefunguje dokonale, dokud jsem nenarazil na článek o DR WALE, který pomohl spoustě lidí po celém světě získat zpět jejich vztahy. Kontaktoval jsem ho na jeho čísle WhatsApp přes +2347054019402 a on mě ujistil, že moje žena se ke mně během několika týdnů vrátí s jeho mocnými kouzly a zaplatil jsem nějakou částku eur za materiály potřebné pro práci. Překvapivě se moje žena po několika týdnech vrátila domů a řekla, že mě stále miluje, a já jsem přísahal, že ji už nikdy nebudu podvádět. To vše díky DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. S mým bývalým manželem jsme po rozvodu v únoru 2019 vždy dokázali zůstat přátelští. Ale vždy jsem se s ním chtěla vrátit, Stačilo jen navštívit tento web o sesílatelích kouzel loni v prosinci, protože mým snem bylo začít nový rok se svým manželem a žít s ním šťastně.. Tento sesilatel si vyžádal pro mě a mého manžela konkrétní kouzlo lásky a já ho přijala. A tento mocný kouzelník začal pracovat se svou magií. A po několika týdnech poté, co pro mě tento kouzelník fungoval, mi můj manžel zavolal zpět, abychom byli zase spolu, a litoval všech svých špatných skutků. Moje kouzlo funguje, protože hádejte co: Můj „manžel“ je zpět a připravujeme se, jak se co nejdříve obrátit na soud a stáhnout své rozvodové papíry. Není to nic jiného než zázrak. Děkuji DR WALE za vaše mocná kouzla. Slova nestačí. zde je jeho WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    Je také schopen kouzlit jako 1: Loterie 2: Konceive 3: Rozchod 4: Rozvod 5: Lék na všechny druhy nemocí a virů.

    OdpovědětVymazat
  45. Rád bych vás všem doporučil důvěryhodnému a upřímnému věřiteli soukromé půjčky, který mi schválil mou půjčku během několika hodin po tolika neúspěšných pokusech získat půjčku, byl jsem překvapen a šťastný, že mě soukromý věřitel zachránil a nabídl mi půjčka s 2% úrokovou sazbou, kontaktujte ji nyní, pokud potřebujete naléhavou půjčku E-mail: christywalton355@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Dobrý den všem, jsem tady, abych rozšířil tuto dobrou zprávu do celého světa o tom, jak jsem dostal zpět svého bývalého manžela. Všechno to začalo, když mě můj manžel podvedl s jinou ženou, aniž by věděl, že ta žena je čarodějnice, ta žena vrhla na mého manžela kouzlo, díky kterému můj manžel změnil své city ke mně a dětem a rozbil naše pětileté manželství. Byla jsem zmatená a vystresovaná kvůli bolestem svobodné matky, tak jsem zavolala kamarádce a vysvětlila jí své manželské problémy, dala mi instrukce a nasměrovala mě, abych se spojila s tímto velkým mocným kouzelníkem jménem DR WALE, hlavním důvodem, proč mě poučila Kontaktoval jsem DR WALE proto, že v poslední době četla na internetu některá svědectví, která někteří lidé napsali o mocném sesilateli kouzel DR WALE, a byl jsem tak potěšen a rozhodl jsem se u něj vyhledat pomoc, což odvedl perfektní práci kouzlením na mého manžela a využitím sil té druhé ženy, která ho přiměla vrátit se ke mně a prosit o odpuštění. Nepřestanu jeho jméno zveřejňovat na netu kvůli dobré práci, kterou odvádí. Každému, kdo má problémy v manželství, rozvodové problémy, ztraceného milence nebo jakékoli problémy související se vztahem, můžete kontaktovat WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. DĚKUJI, DR ISIKOLO, PŘIJDETE K MÉ ZÁCHRANĚ V MOJI NEJHORŠÍ CHVÍLI.
    Ahoj všichni, jsem Barbora Dobrovský Dobrovský. Můj manžel a já jsme posledních 6 měsíců bojovali s manželskými problémy a nevěděla jsem, že za problémy, které jsme kdy měli, je mozek rodina. Problémy eskalovaly a nakonec se z domu odstěhoval. Byla jsem sama s dcerou a život bez něj po mém boku byl bídný. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych problémy ukončil, ale bez úspěchu. Musel jsem tedy vyhledat pomoc, což mě vedlo ke kontaktování DR ISIKOLO. Jak jsem si vždy přál, slyšel můj pláč a přišel mi na pomoc. Vyřešil problémy, které jsme měli, a můj manžel a já jsme se k sobě vrátili a stále mě udivuje, když dostanu výsledek za 2 dny, jak slíbil. Pokud máte problémy se svým partnerem, kontaktujte ho hned a nezklame vás, protože je důvěryhodný a spolehlivý. napište mu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište přes WhatsApp: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  48. kontaktujte nejčestnějšího a nejmocnějšího kouzelníka jménem Dr Isikolo, který vám může skutečně pomoci.
    Jmenuji se Ema Malikov a vše pro dobré, oceňuji doktora Isikolo, který mi pomohl svými skvělými schopnostmi obnovit můj domov a štěstí, které jsem sdílela se svým manželem, a je to opravdu něco, za co jsem navždy vděčná. Stalo se, že jsem byla téměř rok bezmocná a skleslá, když mě manžel opustil kvůli manželským problémům, se kterými jsme se setkali. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych zachránil své manželství a nic nefungovalo, dokud mě nezachránil DR ISIKOLO. Pomohl mi a láska a štěstí, které jsem sdílela se svým mužem, byly obnoveny a ještě úžasněji. Vím, že to zní divně, pokud opravdu může někomu pomoci, ale je 100% zaručeno, že vás nezklame, když vás ujišťuje, že po 48 hodinách budete mít požadované výsledky. Může vám také pomoci, pokud mu k tomu dáte příležitost. pošlete mu e-mail nyní prostřednictvím: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište na WhatsApp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  49. S DR ISIKOLOM JE VELMI MOŽNÉ VRÁTIT SE KE SVÉMU EX
    DR ISIKOLO není srovnatelný, pokud jde o řešení vašich vztahových nebo manželských problémů. Jmenuji se Anna Dvořáček. Velmi dlouho jsem bojovala s depresí, věděla jsem, že je to důsledek zlomeného srdce, když mě můj přítel opustil kvůli jiné paní. Nikdy jsem nevěděl, že se rozhodl ode mě odejít, dokud neuplynuly měsíce a já jsem ho nebyl schopen zastihnout. Když jsem o něm slyšel, musel jsem kontaktovat DR ISIKOLO. Řekl mi vše, co bylo potřeba udělat, aby se obnovila láska a spojení mezi mnou a mým mužem, což udělal. Výsledek se začal projevovat po 48 hodinách, jak slíbil. Možná to zní divně, ale je 100% pravda, že nikoho nezklame. Už se nebojte a kontaktujte ho hned. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište přes WhatsApp +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  50. Nikdo jiný vám nemůže pomoci vyřešit váš vztah a problémy s láskou lépe než doktor Isikolo
    Jmenuji se Denisa Sáblíková. Udiví vás, že vše, co tolik lidí svědčilo o DR ISIKOLO, není nic jiného než pravda. Můj manžel mě a moje děti opustil, protože jsme měli tolik hádek a hádek. Jeho lidé byli také proti mému sňatku s ním. Tolik jsem ho miloval a měl velkou naději, že spolu vybudujeme světlou budoucnost. Čekal jsem 6 měsíců a nikdy se mi nevrátil. Takže jsem musel kontaktovat DR ISIKOLO, který udělal vše, co bylo v jeho silách, aby nás znovu spojil a obnovil lásku a štěstí, které jsme kdysi sdíleli. Vrátil se k nám domů po 48 hodinách, jak mě ujistil DR ISIKOLO. I vy můžete získat tuto skvělou pomoc a žít tak, abyste mu byli vděční, protože nikdy nikoho nezklame. kontaktujte ho e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  51. V manželství jsem procházel peklem, když jsem narazil na svědectví dámy jménem Daiva, která popsala, jak dokázala zachránit svůj vztah s pomocí kouzelníka zvaného Dr Ajayi, protože ji její muž opustil kvůli jiné ženě bez nich. s nějakým závažným nedorozuměním, ale sesilatelka kouzel Dr Ajayi, která je požehnána svými předky, pomohla se schopností sesílat kouzla a její muž se vrátil s tím, že neví, co to na něj přišlo, měla jsem téměř podobný případ, protože můj manžel chce podat žádost o rozvod, ale nechci rozbitý domov, protože jsme spolu 15 let poté, co jsem si přečetl svědectví Daivy, kontaktoval jsem kouzelníka Dr. Ajayiho a vysvětlil mu svou situaci, řekl mi pár určitých věcí, které je potřeba udělat a Po týdnu kouzla jsem se řídila jeho pokyny, můj manžel mi řekl, že je mu líto všech bolestí, které mně a dětem způsobil, slíbil, že bude všichni po našem boku a od té doby žijeme v míru. Máte-li podobný problém jako já, nebo jakýkoli problém v životě, ať už jde o problémy související se zaměstnáním, školou nebo zdravím, kontaktujte doktora Ajayiho, kouzelníka, jeho práce je 101% zaručena. E-mail: drajayi1990@gmail.com Viber nebo Whatsapp: +2347084887094

    OdpovědětVymazat
  52. Jmenuji se Mariana Jindrák a vše v pořádku, vážím si pana doktora Isikola, který mi svými skvělými schopnostmi pomohl obnovit můj domov a štěstí, které jsem sdílela se svým manželem, a je to opravdu něco, za co jsem navždy vděčná. Stalo se, že jsem byla téměř rok bezmocná a skleslá, když mě manžel opustil kvůli manželským problémům, se kterými jsme se setkali. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych zachránil své manželství a nic nefungovalo, dokud mě nezachránil DR ISIKOLO. Pomohl mi a láska a štěstí, které jsem sdílela se svým mužem, byly obnoveny a ještě úžasněji. Vím, že to zní divně, pokud opravdu může někomu pomoci, ale je 100% zaručeno, že vás nezklame, když vás ujišťuje, že po 48 hodinách budete mít požadované výsledky. Může vám také pomoci, pokud mu k tomu dáte příležitost. pošlete mu e-mail nyní prostřednictvím: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište na WhatsApp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  53. Jmenuji se Maria Aleksa. Nikdy jsem netušila, že lidé mohou být tak laskaví, obětaví a úžasní, dokud mi DR ISIKOLO nepomohl s mými manželskými problémy. Můj svazek s manželem nebyl ani rok, když jsme začali mít problémy. Bylo to tak časté, že jsem upadala do deprese a neustále s ní bojovala a zároveň mě manžel opustil a přísahal, že se už nikdy nevrátím. V tu chvíli jsem nevěděl, co se svým životem. Musel jsem dál hledat pomoc, dokud mě nezachránil DR ISIKOLO. Poté, co provedl náležité konzultace, mi bylo jasné, že bývalá milenka mého manžela s ním neustále manipulovala, aby ho mohla mít zpět. DR ISIKOLO mi řekl, co mám dělat, a se vší jistotou musím mít výsledek po 2 dnech, což jsem dodržel a pomohl mi a výsledek byl tak úžasný. Nyní je můj manžel zpět ke mně a v teple a štěstí počíme naše první dítě. pokud máte podobné nebo milostné problémy, stačí mu napsat přes Viber/WhatsApp +2348133261196 nebo mu poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Řekl váš muž najednou, že se chce rozvést a vy chcete, abyste se vrátili do doby, kdy je v rodině stále láska? Pak už nehledejte, protože Dr. Ajayi, velký kouzelník, je ten pravý pro vás. Povoláním jsem bankéř, když mi ztroskotalo 7leté manželství, opravdu mi to zlomilo srdce a ovlivnilo to i mou práci, protože jsem pořád přemýšlel a nesoustředil se. Svého manžela opravdu miluji, takže hledám způsoby, jak ho po 5 měsících odloučení získat zpět. Narazil jsem na svědectví muže, který řekl, že se mu podařilo získat pracovní povýšení s pomocí velkého kouzelníka Dr. Ajayiho, a tak jsem vzal jeho kontakt a oslovil jsem ho, vysvětlil jsem mu manželské problémy a on mě ujistil, že věci budou polepši se mi, ale řekl jsem pár věcí, které je třeba udělat, abych dosáhl svého cíle, řídil jsem se jeho pokyny a dnes žiju opět šťastně se svým manželem, je to opravdu úžasný muž a požehnán svými bohy. Kontaktujte Dr. Ajayiho v případě jakýchkoliv životních problémů na jeho čísle Viber nebo WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mailu: drajayi1990@gmail.com, setkání s ním nebudete litovat.

    OdpovědětVymazat
  55. MŮJ MANŽEL SE ZPĚT KE MNĚ DOSTAL S POMOCÍ DR WALE A JSEM SKUTEČNĚ Zdrcen Ahoj všichni. Když se ztratila veškerá naděje na to, aby můj vztah mezi mnou a mým přítelem znovu fungoval, šel jsem online hledat pomoc a přečetl jsem si a kontaktoval DR WALE přes jeho WhatsApp +2347054019402, který přišel a vše napravil a zůstane mnou oceňován. zbytek mého života. Příliš mnohokrát jsem prošla emocionálním traumatem kvůli nekonečným problémům, které jsem měla se svým mužem, a to vedlo k našemu rozchodu, a proto jsem hledala pomoc a dozvěděla se o DR WALE, který mi přišel na pomoc. Řekl mi postupy a naléhal na mě, abych vyhověl, což jsem rád udělal a nezdržoval proces řešení mých problémů a výsledek jsem dostal za týden, jak mě ujistil. Neobtěžujte se hledat pomoc jinde, protože je příliš dobrý v pomoci lidem. Je důvěryhodný a čestný, takže mu nyní pošlete SMS přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. SOUKROMÉ PENÍZE PRO VAŠE POTŘEBY
    Nejsem banka ani finanční společnost, jsem přímý investor, pohybuje se v rozmezí 50 000 až 60 000 000, takže peníze, které nabízím, jsou přímo ode mě, což také závisí na možnostech a rychlosti, s jakou lze potřebné finance zastihnete: lenkasykorova47@gmail.com.

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj, jmenuji se Jana Divíšek a jsem zde, abych vám řekla více o Dr. Isikolo a jeho dobré práci. Život nemá žádný smysl, když ztratíte svou milovanou osobu a bojujete s emocionálním traumatem, které se stává nesnesitelným. Díky DR ISIKOLO, že mi vyšel vstříc a poskytl mi řešení, když už byla ztracena veškerá naděje. Před mýma očima mě můj muž opustil kvůli jiné dámě a já se snažila všemi možnými prostředky, abych ho dostala zpět, ale nikdy se mi to nepodařilo. Musel jsem hledat pomoc, než jsem se dozvěděl o DR Isikolo. Věnoval mi maximální pozornost a podporu, kterou jsem potřeboval, a udělal, co mohl, a dostal mého muže zpět ke mně a výsledek, který se projevil po 48 hodinách, mě stále udivuje. Nyní byla naše láska a štěstí znovu oživeny a aby pro nás fungovaly lépe. Už nepropadejte panice, protože DR ISIKOLO může pomoci i vám. Stačí mu napsat přes WhatsApp +2348133261196 nebo mu poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj všichni, jmenuji se Georgina Allertová. Láska zůstává úžasná, když jste se svou spřízněnou duší, a štěstí je pro vás oba zajištěno. DR ISIKOLO mě přiměl uvědomit si, že můžete získat zpět to, co vám dělá život krásným, právě když jsem ztratila naději v získání svého muže zpět a on mi ho vrátil. Měli jsme komplikovaný vztah a celou dobu jsme se hádali a on měl zlomené srdce a já byla nešťastná. DR ISIKOLO se objevil po několika pokusech získat ho zpět a neuspěl. Obnovil lásku a spojení mezi mnou a mým mužem a za pouhých 48 hodin jsme měli rande a povídali si o věcech a nyní plánujeme, že se vezmeme a budeme spolu navždy žít šťastně. Slova nedokážou vyjádřit mou vděčnost DR ISIKOLO a všem, kteří o něm mluvili pochvalně, o něm nikdy nelhali, protože je skutečně důvěryhodný. Kontaktujte ho ještě dnes a nechte ho, aby vám také pomohl. e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com) nebo mu napište přes WhatsApp: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  59. Chci velmi poděkovat velkému kouzelníkovi jménem Dr Ajayi za velké duchovní modlitby, které vykonal v mém životě tím, že mi po mnoha měsících rozchodu a osamělosti přivedl zpět mého bývalého milence. Díky tomu jsem přesvědčen, že jste posláni do tohoto světa, abyste zachránili lidi před zlomeným srdcem a také abyste nám pomohli najít řešení každého problému ve vztahu. pro ty z vás, kteří mají jeden nebo druhý problém ve vztahu, proč nekontaktovat doktora Ajayi, to je nejlepší místo, kde můžete vyřešit všechny své problémy, včetně nedostatku práce a povýšení, svazovacích a manželských kouzel, rozvodových a přitažlivých kouzel, hodně štěstí a kouzla lotto, kouzla plodnosti a těhotenství a také obchodní úspěch a nárůst zákazníků, vyhrané soudní případy a mnoho dalších. kontaktujte ho na e-mailu: drajayi1990@gmail.com nebo kontaktujte whatsapp +2347084887094

    OdpovědětVymazat
  60. Každý máme v životě své různé příběhy. Byly tam vzestupy a pády, ale byl jsem více zničený, když můj snoubenec, se kterým jsme chodili 7 let, řekl, že bychom měli náš vztah ukončit, nezažil jsem v životě takovou bolest, jakou jsem ten den cítil. Zeptal jsem se, co jsem udělal špatně, ale řekl, že je unavený, po 3 měsících odloučení jsem narazil na svědectví dámy, která mluvila dobře o doktoru Ajayim, kouzelníkovi, který pomohl mnoha lidem obnovit mír a lásku v jejich domově, i opravdu miluji svého muže a chci ho zpět do svého života, takže jsem oslovil doktora Ajayiho a vysvětlil jsem si, po několika konzultacích mi bylo řečeno, v čem je problém a co mám dělat, abych obnovil můj vztah, udělal jsem vše, co jsem ode mě požadoval, a po 72 letech hodin kouzla mě kontaktoval můj snoubenec a teď jsme šťastně manželé. Pokud potřebujete pomoc skutečného kouzelníka, můžete se spolehnout na doktora Ajayi a věřím, že budete mít opět důvod k úsměvu. Kontaktujte Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Pozdravy
    Po tolika letech hraní v loterii je pro mě velmi těžké vyhrát, věci pro mě byly velmi těžké, tak jsem se rozhodl to probrat se svou kamarádkou, která mi pomohla, řekla mi o své zkušenosti s Dr. Ajayi, která pomohla jí přivést zpět svého manžela, který ji opustil, aby si vzal jinou ženu, nechal ji se čtyřmi dětmi trpět sama dále mi řekla, jak se seznámila s Dr. Ajayi online Byl jsem velmi ohromen, když jsem slyšel její příběh, tak jsem jí řekl o svém smůle v loterii A představila mě Dr. Ajayi po všech mých sezeních s Dr. Ajayim, po týdnu jsem se rozhodl zkusit to znovu Nemůžu uvěřit, že jsem vyhrál tolik, že jsem nikdy nemohl uvěřit Díky Dr. Ajayi je skvělý muž, a pokud potřebujete duchovní pomoc s čímkoli, co narušuje váš život, kontaktujte doktora Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com a věřím, že budete rádi, že jste to udělali.

    OdpovědětVymazat
  62. Nikdo jiný vám nemůže pomoci vyřešit váš vztah a problémy s láskou lépe než doktor Isikolo

    Jsem Elena Drozd. Udiví vás, že vše, co tolik lidí svědčilo o DR ISIKOLO, není nic jiného než pravda. Můj manžel mě a moje děti opustil, protože jsme měli tolik hádek a hádek. Jeho lidé byli také proti mému sňatku s ním. Tolik jsem ho miloval a měl velkou naději, že spolu vybudujeme světlou budoucnost. Čekal jsem 6 měsíců a nikdy se mi nevrátil. Takže jsem musel kontaktovat DR ISIKOLO, který udělal vše, co bylo v jeho silách, aby nás znovu spojil a obnovil lásku a štěstí, které jsme kdysi sdíleli. Vrátil se k nám domů po 48 hodinách, jak mě ujistil DR ISIKOLO. I vy můžete získat tuto skvělou pomoc a žít tak, abyste mu byli vděční, protože nikdy nikoho nezklame. kontaktujte ho e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  63. Nikdy nezapomenu na pomoc, kterou mi DR WALE a sedmý duch poskytli, když jsem měl problém se svým manželstvím. Jsem vdaná šest let a s manželem se velmi milujeme. Po třech letech našeho manželství se můj manžel náhle změnil, měl poměr s paní venku, všimla jsem si toho a pak jsem se modlila o Boží zásah. Věc se stala vážnější, že jsem to musela probrat i s přítelem, modlila jsem se, aby můj manžel tu cizí ženu neopustil. Můj manžel se jednoho dne vrátil domů. Sebral nějaké oblečení a nechal mě a děti kvůli své paní. V té době jsem byla zmatená, nevěděla jsem, co mám dělat, protože jsem ztratila manžela a také manželství. Hledal jsem pomoc na internetu, viděl jsem mnoho lidí sdílet svědectví o tom, jak jim DR WALE a sedm duchů pomáhají s jejich manželskými problémy, tak jsem ho kontaktoval přes jeho WhatsApp +2347054019402 a řekl jsem mu svůj problém a bylo mi řečeno, buď klidná, že jsem přišla na správné místo, kde mohu dostat svého manžela zpět během příštích jednadvaceti dnů. Řekl mi, co se stalo s mým manželem a jak se to stalo. že moje manželství bude obnoveno. K mému největšímu překvapení Před jedenadvacátým dnem mě můj manžel na kolenou prosil a prosil mě, abych si ve svém srdci našla místo, kde bych mu odpustila. Nemohla jsem uvěřit, zpočátku jsem si myslela, že sním. Můj manžel slíbil, že už mě nikdy nepodvede a vrátili jsme se spolu klidnější a šťastnější. přátelé, kteří to teď čtou, váš případ není nejhorší, proč nevyzkoušíte DR WALE a sedm duchů. Dělají překvapení.. Vím, že nebudete litovat. Dokáže napravit váš vztah s vaším bývalým partnerem. Děkuji Bohu, že použil DR WALE k záchraně mého manželství. kontaktujte ho přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. pokud máte problémy ve svém manželském domě a chcete rychlé řešení, poradím vám, abyste se obrátili na doktora Ajayiho, velkého duchovního muže bohatě požehnaného svými předky, zažívám jeho sílu, když můj manžel říká, že se chce rozvést, ale já opravdu ho miluji a nechci, abychom se rozešli, takže kontaktuji doktora Ajayiho pro kouzlo lásky po přečtení svědectví od různých lidí online o něm, chci projít procesem, o který mě požádal, abych ho následoval, a dnes žiji šťastně se svým manželem protože zrušil a roztrhal rozvodový papír po milostném kouzlu Dr Ajayi, můžete mu napsat na jeho číslo Whatsapp pro rychlé řešení vašich problémů +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO.
    Dobar dan svima, ja sam Rosita Hanousek. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj přátelé, jmenuji se Aina a nikdy jsem nevěřila v nic nadpřirozeného, ale mocný muž jménem Dr Ajayi mě donutil mít jiný pohled na život. Potkal jsem mocného muže Dr Ajayi online, když jsem procházel emocionální bolestí, protože mě můj čtyřletý milenec opustil kvůli jiné ženě, aniž bychom měli nějaké nedorozumění. Vysvětlil jsem svou situaci mocnému muži doktoru Ajayimu a on mě pochopil, že to, co se děje, není přirozené a řekl mi kroky, které mám podniknout, abych znovu získal svého milence, postupoval jsem podle jeho pokynů a po 2 dnech mě můj milenec opustil na 8 měsíců odblokoval mě z jeho sociální platformy a kontaktoval mě, že se vrací domů a měl bych mu odpustit. od té doby je můj milostný život úžasný. Děkuji doktore Ajayi, že mě přiměl věřit v nadpřirozeno, pokud potřebujete pomoc ve svém milostném životě, doktor Ajayi je 100 JISTÝ. kontaktujte ho na e-mailu: drajayi1990@gmail.com nebo Viber / Whatsapp: +2347084887094

    OdpovědětVymazat
  67. DR ogugu je prostě nejlepší čaroděj a pomocník. Jmenuji se Loreta Emilio, z úcty k tobě a tvým kouzlům musím toto svědectví oznámit všem. Byl jsem u jiných kouzelníků, aniž bych viděl žádné výsledky. Jen jsem k tobě chtěl přijít dřív, dostal jsem od tebe to nejlepší. Můj bývalý manžel byl pryč rok a já jsem byla po všem a další kouzla o pomoc, ale žádný výsledek, dokud mě můj přítel nepředstavil Dr. ogugu poté, co kouzlo lásky skončilo, konečně jsem od něj zavolal. Jeho kouzla dělala zázraky a můj manžel se vrátil plný lásky. Je to zázrak! Najednou se vrátil s květinami a řekl, že bych mu měl odpustit, byla jsem opravdu ohromená a šokovaná, když můj manžel padl na kolena a prosil o odpuštění a aby ho přijal zpět, a to bylo po 48 hodinách, kdy udělal práci a upřímně lásku a štěstí bylo obnoveno. Děkuji mnohokrát Dr. Ogugu Pro všechny, kteří hledají opravdového kouzelníka, by se měl obrátit na DR ogugu na jeho e-mail: solutiontempledr@gmail.com, můžete ho také na WhatsAppu +2347011196745

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj všichni. Jmenuji se Lucie Čelůstka, děkuji skvělému doktoru Isikolo za vyřešení mých manželských problémů. Moje manželství se zhroutilo kvůli nekonečným problémům a potížím, které jsem měla s manželem. Odešel, aniž by se ohlédl, a já byla tolik měsíců sama. Jeho rodina zasáhla a stále se nic nezměnilo. Byla jsem emocionálně zničená a ztratila jsem naději, že znovu najdu lásku, protože on byl vším v muži, kterého jsem kdy chtěla. Stejně jako mnoho lidí jsem se o DR ISIKOLO dozvěděl, když jsem začal hledat pomoc. Dlouze jsme diskutovali o mých problémech a on mě ujistil, že dostanu řešení, které potřebuji. Nezbylo mi nic jiného, než vyhovět jeho postupům a on nic nezdržoval. Udělal pro mě a mého manžela milostné pouto a láska a štěstí, které jsme sdíleli, byly obnoveny a dorazil ke mně přesně po 48 hodinách, jak DR ISIKOLO slíbil. Je to opravdu skvělý pomocník a je na něj spolehnutí. pokud máte nějaké problémy, stačí mu napsat přes WhatsApp +2348133261196 nebo zkontrolovat jeho web (https://isikolotemple.com)

    OdpovědětVymazat
  69. MŮJ PŘÍTEL SE KE MNĚ DOSTAL S POMOCÍ DR ISIKOLO A JSEM SKUTEČNĚ zdrcen
    Ahoj všichni, jsem Aneta Hruška. Když se ztratila veškerá naděje na to, aby můj vztah mezi mnou a mým přítelem znovu fungoval, šel jsem na internet a hledal jsem pomoc a přečetl jsem si a kontaktoval DR ISIKOLO, který přišel a vše napravil a zůstane mnou po zbytek mého života oceňován. Příliš mnohokrát jsem prošla emocionálním traumatem kvůli nekonečným problémům, které jsem měla se svým mužem, a to vedlo k našemu rozchodu, a proto jsem vyhledala pomoc a dozvěděla se o DR ISIKOLO, který mi přišel na pomoc. Řekl mi postupy a vyzval mě, abych dodržel, což jsem s radostí udělal a nezdržoval proces řešení mých problémů a výsledek jsem dostal za pouhé 2 dny, jak mě ujistil. Neobtěžujte se hledat pomoc jinde, protože je příliš dobrý v pomoci lidem. Je důvěryhodný a čestný, takže mu nyní pošlete SMS přes WhatsApp: +234-8133261196 nebo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. Jen chci, aby celý svět věděl o tomto kouzelníkovi, kterého jsem potkal před časem, nemůžu říct, co všechno pro mě udělal. můj manžel mě opustil před 4 lety s mými dětmi Procházela jsem internet, když jsem se setkala se svědectvím tohoto úžasného muže online, rozhodla jsem se to zkusit a můj manžel je nyní zpět a jsme opět šťastní, nemohu dát vše, s čím mi pomohl písemně, vše, co mohu říci, je mockrát děkuji, jsem velmi šťastný a on mě ujistil, že dělá spoustu kouzel, včetně

    Kouzlo lásky
    Mocenské kouzlo
    Kouzlo úspěchu
    Osud těhotenství
    Kouzlo manželství
    kouzlo pro dobře placenou práci
    Ochranné kouzlo
    kouzlo vyhrát soudní spor
    kouzlo štěstí atd.

    Pokud potřebujete pomoc kouzelníka Dr. Ajayiho, kontaktujte ho na této e-mailové adrese (drajayi1990@gmail.com) nebo si ho přidejte na whatsapp +2347084887094 a proberte s ním svůj problém. Je to dobrý člověk a vždy mu budu vděčná.

    OdpovědětVymazat
  71. Šťastný nový rok, modlím se, abys našel vše, co sis stanovil tento rok 2024, minulý rok jsem ve svém vztahu procházel těžkými časy, protože moje tříletá snoubenka se jednoho rána probudila a řekla, že odchází z domu a už tam není lásko se mnou, tohle mi opravdu zlomilo srdce, poklekl jsem ji prosit, aby se vrátila, ale všechny mé prosby byly marné, dokud jsem při surfování na internetu nepotkal doktora Ajayi. Četl jsem, jak pomáhal lidem, kteří procházeli problémy ve vztazích, někteří dokonce zmínili, že vyrábí bylinky na vyléčení jakékoli nemoci, na kterou si vzpomenete, to mě přimělo kontaktovat ho přes Whatsapp: +2347084887094 a vysvětlit mu problém, který mám se svou snoubenkou. Doktor Ajayi mi řekl, že udělá milostný rituál, který přivede mou snoubenku zpět během příštích 3 dnů, a co budu muset udělat, aby se to stalo, dodržel jsem všechny pokyny, jak bylo nařízeno, k mému překvapenému zaklepání mé snoubenky na dveře. po 4 měsících, co jsem s sebou nebral. Máte-li jakýkoli vztah nebo manželský problém, doktor Ajayi je muž, kterému můžete důvěřovat a požádat o pomoc.

    OdpovědětVymazat
  72. Nikdo jiný vám nemůže pomoci vyřešit váš vztah a problémy s láskou lépe než doktor IsikoloJsem Elena Drozd. Udiví vás, že vše, co tolik lidí svědčilo o DR ISIKOLO, není nic jiného než pravda. Můj manžel mě a moje děti opustil, protože jsme měli tolik hádek a hádek. Jeho lidé byli také proti mému sňatku s ním. Tolik jsem ho miloval a měl velkou naději, že spolu vybudujeme světlou budoucnost. Čekal jsem 6 měsíců a nikdy se mi nevrátil. Takže jsem musel kontaktovat DR ISIKOLO, který udělal vše, co bylo v jeho silách, aby nás znovu spojil a obnovil lásku a štěstí, které jsme kdysi sdíleli. Vrátil se k nám domů po 48 hodinách, jak mě ujistil DR ISIKOLO. I vy můžete získat tuto skvělou pomoc a žít tak, abyste mu byli vděční, protože nikdy nikoho nezklame. kontaktujte ho e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com a můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  73. Dobrý den, můžete si přečíst mé setkání s doktorem Ajayim, mocným duchovním mužem, kterému jeho předkové požehnali, aby léčil nemoc pomocí bylin a také obnovil rozbitý domov, potkal jsem doktora Ajayi, protože moje milovaná žena chce, abychom se rozvedli, a to je po 12 letech manželství bylo požehnáno dvěma krásnými dětmi, chlapcem 5 let a dívkou 2 roky, vzala naši dceru z domu a zůstala se svou matkou a já ji prosím, aby se vrátila domů, ale odmítla, byl jsem opravdu zmatený, takže jsem hledal pomoc, tj. Když jsem četl o Dr Ajayi, jak pomohl ženě získat vlastní dítě poté, co byla 8 let bez dítěte vdaná, kontaktovala jsem Dr. Ajayiho, vysvětlil mu mou situaci, požádal o nějaké informace o sobě, které jsem mu dal poté, co při nějaké konzultaci mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem postupoval podle pokynů, když to píšu, moje žena plete v obývacím pokoji. Pokud potřebujete pomoc skutečného duchovního muže, Dr Ajayi je vaší poslední zastávkou, kontaktujte ho na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. MOŽNOST ZÍSKAT ZPĚT SVÉHO EX PARTNERA ZARUČUJE DR ISIKOLO. KONTAKTUJTE HO HNED
    Jmenuji se Sára Havranová. Nikdy jsem netušila, že mám velkou šanci, že budu mít svého muže zpátky, dokud jsem nepotkala DR ISIKOLO. Bylo to pro mě opravdu těžké, když mě můj přítel opustil kvůli jiné dámě. Byl jsem zničený a nemohl jsem se dostat zpět. Jeho přátelé a rodina dělali vše, co mohli, aby nás znovu spojili, ale ukázalo se, že to bylo neúspěšné. Byl jsem několik měsíců sám a neviděl jsem, že miluji někoho jiného. Takže jsem musel vyhledat pomoc u DR ISIKOLO, který mi dal privilegium zajistit, aby moje touhy srdce byly splněny. Znovu nás sjednotil a láska a štěstí byly obnoveny. Jeho slova jsou jeho závazná a nikdy nezklame, když komukoli slíbí 48 hodin, kdy dostane výsledek, což mě ohromilo, když se můj vlastní výsledek projevil. Neobtěžujte se hledat pomoc jinde. Kontaktujte ho hned. Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište přes WhatsApp: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  75. Přál jsem si použít toto médium, abych vám řekl o mocném a úžasném sesilateli kouzel, který mi vrátil radost a štěstí do života. Vydávám toto svědectví, protože jsem tak šťastný, chci poděkovat doktoru Ajayi za skvělou věc, kterou udělal v mém životě přinesl štěstí zpět do mého života, nikdy jsem nevěřila na kouzla, dokud se můj život nezhroutil, když se můj milenec po 3 letech rozhodl skončit, když jsme se chtěli vzít. Byl jsem tak emocionálně na dně, že jsem znovu nemohl udělat nic rozumného, málem jsem se zbláznil, stal se násilným a vždy nešťastným, po 2 měsících v bolestech, než mě můj starý přítel seznámil se zaklínadlem online jménem Dr Ajayi. Za méně než 3 dny jsem viděl zázraky, můj milenec se ke mně vrátil a můj život se vrátil jako dokončená hádanka a po 1 měsíci jsme se vzali a bylo to pro mě jen jako sen, protože jsem si myslel, že jsem ho navždy ztratil . Děkuji doktoru Ajayi za pomoc, ale především za vaši upřímnost a rychlé přesné výsledky.

    EMAIL: drajayi1990@gmail.com
    WHATSAPP HIM +2347084887094

    OdpovědětVymazat
  76. Pokud jste se stali obětí podvodu s kryptoměnami a přišli jste o značnou částku peněz, je důležité okamžitě podniknout kroky k navrácení svých prostředků. Jedním z doporučených postupů je vyhledat pomoc od renomovaných společností zabývajících se obnovou, které se specializují na řešení kryptografických podvodů. Tyto společnosti mají potřebné odborné znalosti a zdroje, aby vás efektivně provedly procesem obnovy. Kontaktujte Genuine Hackers e-mailem na GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM nebo WhatsApp +12602183592

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3