10 kosmetických faktů o mne

úterý 28. června 2016

Ahojte, 
tento TAG je v poslední době docela oblíbený a jelikož mi můj přítel říká, že jsem hrozně mainstreamová, rozhodla jsem se ho také udělat. Takže jdeme na to:

1. Pořád si kupuji rtěnky a říkám si, jak je budu nosit. A nenosím. Vždycky se nadchnu pro nějaký odstín s tím, že mi bude slušet a když si rtěnku koupím a zkusím ji doma na sobě, připadám si v tom jako idiot. Jedinou červenou úplně miluju a tahám ji snad na každý maturitní ples.

2. Mám doma nesčetně sprchových gelů. Vždy jich totiž dostanu hned několik k Vánocům v takových těch dárkových kazetách a ani nestihnu všechny vypotřebovat a už jsou další Vánoce a zas mi další přibydou. Mám na ně speciální krabici.

3. Miluju všechny možné masky na vlasy, olejíčky a hair repairy. Mám jich doma několik, některé ani moc nepoužívám, ale prostě když nějaký vidím ve slevě, neodolám.

4. Jsem jedna z těch mála lidí, která si umí udělat linky. Občas je to boj, to přiznávám, ale bez linek se neobejdu ani na týden. Je to prostě taková moje klasika, ve které se cítím dobře. Linky jsem si začala dělat v deváté třídě (proboha, proč tak brzo, Lenko?!), takže v nich mám už cca 5 let praxe.

5. Nesnáším tělová mléka. Mám sice suchou kůži, ale nemám nervy na to se pravidelně mazat a pak čekat, než se mléko vsákne. Po baráku a nebo v pokoji kvůli tomu taky nahá chodit nemůžu, takže to prostě radši nedělám. Vždycky se tím natřu jenom když mám slabou chvilku.

6. Mám nějaké své oblíbené řasenky, u kterých vím, že když si je koupím, budou mi vyhovovat. Ale hrozně ráda s nimi experimentuji, vždycky si koupím nějakou, kterou jsem ještě neměla a pak mi hrozně nevyhovuje, tak s ní vždycky nějaký ten čas přetrpím a když je čas ji vyměnit, koupím si další novou řasenku. S trochou štěstí mi vyhovuje. 

7. V tomto roce jsem nashromáždila tolik dekorativní kosmetiky, že se mi nevejde do mé kosmetické taštičky, ve které jsem ještě před rokem skladovala i štětce. Prostě se mi vždycky něco tak děsně líbí! A nemůžu to tam nechat, vždyť to znáte.

8. Nesnáším slupovací masky. Vždycky mi to vytrhá všechny chloupky na obličeji. Z prstů se to nedá smýt. A ještě pár dní po použití na sobě nacházím nějaké zbytečky po bradou a tak. K mé smůle jsem si nedávno jednu koupila, 170 ml balení, kde jsem přehlídla velký nápis "peel off". Takže teď jsem nucena ji používat a trpět a trpět.

9. Nesnáším odlakovávání nehtů. Mnohem radši si ten lak z nehtů slupuji třeba u filmu. Je to zábavnější a nesmrdí z toho celý pokoj. Ale na druhou stranu je to zase důvod, proč nemůžu chodit bez laku, byly by vidět mé ošklivě oloupané nehty. A to nechcete.

10. Nemám ráda tužky na oči. Jedinou, kterou použiji je bílá tužku na spodní linku, jinak se mi to hrozně nelíbí. Na základce jsme měly trend, že všechny holky chodily s černými spodními linkami. Doteď nechápu, jak jsem to mohla dobrovolně nosit a jak se mi to mohlo líbit.

Tak a toto by bylo pro dnešek vše. Doufám, že se Vám článek líbil a napiště mi do komentářů, jak to máte vy s linkami. Umíte/neumíte je?


snapchat: lenulkaaa

14 komentářů:

  1. 1., 2., 3., 7., 9. mám úplně stejně! Nejsme sestry? :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. Buď ráda, že jsi s linkama začala tak brzo, aspoň si je už umíš perfektně udělat :) Dřív jsem taky měla šílenou zásobu sprchářů, ale už se mi je podařilo všechny spotřebovat :) O dekorativní kosmetice mi ani nemluv, dřív jsem ji měla minimum a teď už ji nemám ani kam dát :D A naopak, mliuju slupovací masky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Hned první bod mě rozesmál, protože to mám stejně, taky pořád nakupuji rtěnky a nenosím je tak často, jak si plánuji.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Tělový mlíka jsou zlo, přesně!! :D Já je nesnáším, protože mám pak vždycky mastný ruce.
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  5. S téma sprcháčema jsem to dřív měla úplně stejně, vždycky miliardu. Teď jsem je ale nějak všechny spotřebovala, tak jsem se těšila, že bych k narozeninám zase mohla nějaký dostat a ono nic. :-D Jsem si ho snad poprvé v životě musela koupit sama. :-D
    Jinak pěkný článek! :-)

    Můj svět mýma očima

    OdpovědětVymazat
  6. Naozaj zaujímavé fakty. Veľmi ma niektoré prekvapili, napríklad č. 8 a čo sa týka 9 a 6, tak sme na tom na rovnako. Inak tie zlupovacie masky mám práveže veľmi rada :D Je to podľa mňa strašná sranda.... :D Ale musí byť kvalitná, nemám rada tie čo sa trhajú a po kúskoch ich treba zlupovať

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že jsem asi jediná divná, že je tady maj všichni rádi :D

      Vymazat
  7. Veľmi pekný článok. Tieto tagy o kozmetike mám veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  8. haha :D vo veľa veciach súhlasím a prvý bod, že úplne :D :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Myslím, že som tiež jednou z tých, ktoré si linku vedia nakresliť, no v takomto teple je to ako za trest :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3