Bláznivé zkouškové

čtvrtek 2. června 2016

Ahojte,
jak dlouho jsem tu už nebyla? Dva týdny? Tři? Achjo, už mi to tak chybí! Během učení myslím na to, co budu psát až skončí zkouškové. Pořád mám nutkání napsat tenhle článek, který nebude nejspíš o ničem jiném než o tom, jak nemám čas a jak se pořád učím a pořád mám blbý a blbější průměr. Ale stejně píšu, protože mi to prostě hrozně chybí.

Zkouškové jsem začala už na dvou předtermínech, takže jsem do zkouškového vstupovala s tím, že už mám 2 z 6 zkoušek za sebou. V prvním týdnu zkouškového jsem měla za sebou už půlku zkoušek. Teď, ve druhém týdnu jsem  už jednu další udělala  a další mne čeká dnes ve dvě. Takže jestli to i dneska udělám, bude mi chybět už jenom jedna na čtyry týdny zkouškového. Ale je to ta nejhorší! Fyzika. Plno lidí tuto školu opustilo právě kvůli tomuto předmětu, takže se ho docela bojím. Jdu na to 14. června a stejně mám pocit, že to nestihnu, achjo, ať při mne všichni ten den stojí!
A ještě jsem Vám slíbila. že si postěžuji na průměr. Je horší než minulý semestr. Nikdy teda nebyl moc dobrý, to jo. ale teď mám 2,7. Nevím, jestli z toho mám být šťastná, že mám věci na Ečka a nebo smutná, že mám tak hnusný průměr. Trochu sem z toho smutná, ale na druhou stranu si říkám: "Proboha, Lenko, vždyť to máš, jsi už v druhém semestru, tak co se ti proboha zase nelíbí?" No, takže bojuji sama se sebou! A to že mám dva předměty totálně na spodní hranici Ečka? Tak to je snad mega štěstí. O bod míň a už by to byl fail.

Ale aby tento následující týden nebyl jen o učení, tak vyráží s přítelem v úterý na koncert Pavla Habery a Teamu do Budějovic. Už se celkem těším, celé zkouškové nedělám nic jiného, než se válím v učení a už mne to dost nebaví. Už jsem dokonce měla stav, kdy jsem nevěděla, jestli mi ta škola za ty nervy stojí. Ale nerada něco vzdávám, takže vytrvám a dokončím prvák. Nějak. S vošklivým průměrem. A už se hrozně těším až dodělám poslední zkoušku a po zbytek měsíce se budu už věnovat jenom blogu. Budete mne mít plné zuby, slibuji!




Měla jsem štěstí a na Instagramu jsem vyhrála Lotion od Lancome. Soutěžila jsem s FAnn parfumerií a konečně se zadařilo! :) Teď to testuji a určitě se můžete těšit na recenzi :)  
   


Vaše 


4 komentáře:

  1. Držím palce jak dneska, tak s fyzikou :) Docela tě obdivuju, to bych si nikdy netroufla :D

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si ted říkám, proč jsem si nevybrala něco jednoduššího, co by mne tolik nevysávalo :D

      Vymazat
  2. Páni,s tou fyzikou ti fakt držím palce! Fyziku taky nemám ráda, snad nejtěžší věc na střední s matikou. :D Tak ať se z učení nezblázníš!
    A ještě se chci zeptat na takovou blbou otázku. Jak se jmenuje to kafe ze Starbucks? :D Jednou si ho planuji koupit,ala nevim jak se jmenuje,tak kdyby jsi byla tak hodná a napsala mi to prosím?
    Děkuju :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3