Blogerská předsevzetí

čtvrtek 28. července 2016

Ahojte, 
během své brigády jsem často přemýšlela o blogu a o tom, jak ho vylepšit a tak. Výsledek jednoho plánu jste již mohli vidět, jedná se o facebookovou stránku blogu, na kterou se můžete podívat zde. Mé plány tím ale neskončily a pro začátek jsem se rozhodla dát si do následujícího měsíce pár blogerských předsevzetí. Už dlouho si hraji s myšlenkou, že chci prostě blog dovést dál než tam, kde právě jsem. Neskutečně mne baví ten pocit, když vidím, jak roste návštěvnost (když se teda nejedná o podezřelé návštěvy z Ruska), jak přibývají stálí sledovatelé (jaký to asi bude, až překročím první stovku?) a když mi komentujete mé články. Chci se do blogerského světa ponořit ještě víc, tudíž jsem si sepsala pár bodů:
  • Psát více propracované články - Přiznám se. Dostanu nápad na skvělý článek, během hodiny ho sepíšu, zkontroluji a hned vydám. Další den se chytám za hlavu, jak jsem to mohla pustit do světa. Takže od teď si budu své články připravovat déle a ve větší kvalitě.
  • Přidat a zkvalitnit fotky - Netvrdím, že si myslím, že mé fotky jsou nějaké propadáky, to ne, ale sama vím, jak moc příjemně na mne působí hezké fotky u článků. Budu se řídit tím, že vždycky je co zlepšovat. A to u mne určitě je.
  • Začnu se více věnovat rubrice DIY - Dokonce už i mám vymyšleno, co bych mohla vyrábět, ale to teď krachovalo hlavně na to, že kvůli stávající brigádě jsem na to neměla čas. 
  • Začnu na blog přidávat názorové články - Asi ne rovnou na terorismus a podobně, ale ráda bych do blogu začlenila i své názory, ne jenom samé líčení, HAULy a podobně. Nedávno jsem vlastně psala svůj názor na Pokémon GO. (A víte co? Už to hraju! :D)
  • Začnu víc obcházet vaše blogy - Čtení článků mne neskutečně baví, ale už dlouho obcházím jen blogy, které sleduji, ale neobjevuji žádné nové. No a to je určitě chyba.)
  • Video ke článkům z výletů - Ano, jeden takový článek tu už byl a mne osobně se to zdá jako skvělý nápad. Ukáže to dané místo mnohem lépe než jen fotky. Akorát musím ještě "trochu" vychytat, jak ty videa dělat. 
  • Budu více aktivní na facebookové stránce - Říkala jsem si, že s tou aktivitou začnu, až mne tam bude sledovat více lidí. Když o tom ale tak přemýšlím, tak i kvůli hrstce lidí to stojí za to!
  • Budu publikovat dvakrát týdně - Toto jsem doteď také dodržovala, jen během zkouškového se to vždycky trochu vymklo. Takže s tímto snad problém mít nebudu. 
  • Předepíšu si pár článků - Pro případ kreativní krize a nebo časové krize. Takovéhle články jsou skvělým řešením těchto dvou krizí. 
Tak a tímto bych zahájila svou cestu za lepší blog. Sice tyto žádosti nemám ráda, ale zeptám se Vás, jestli je něco, co byste na blogu změnili. Nebo jestli máte nějakou konstruktivní kritiku, za tu budu asi nejradši, ráda se zamyslím nad Vašimi připomínkami a zlepším blog. Pro Vás, ale hlavně pro sebe. Protože chci být na blog pyšná.

PS: Zapojte se do GIVEAWAY, již příští týden končí


Vaše

15 komentářů:

  1. Doufám, že ti předsevzetí vydrží :) Hodně štěstí :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je úplně skvělý článek! Téměř všechna Tvá předsevzetí bych potřebovala dodržovat taky, ale vůbec se mi to nedaří. :-D Tak Ti přeju, abys byla o hodně úspěšnější! :-)

    Můj svět mýma očima

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to mě těší, že v tomto nejsem sama, kdo to nedodržuje :) taky Ti přeji, aby se ti alespon něco povedlo dodržet :) a děkuju :)

      Vymazat
  3. Já jsem třeba docela nedávno začala na blog psát i články ze života a docela mě to baví! :) A chci začít vydávat více pravidelně :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé body, také bych se tím chtěla řídit a zlepšovat se, tak ať se daří! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi šikovná, doufám, že to přinese další nové čtenáře a větší návštěvnost. Moc se na všechny novinky těším, zvlášť na DIY články. A mimochodem, na té fotce ti to moc sluší :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc O:-) taky v to doufám, budu dělat vše pro to, aby to vyšlo :)

      Vymazat
  6. Skvelé predsavzatia, tak nech ti dlho vydržia! A na fotke ti to veľmi pristane :)

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  7. Já myslím, že si teď tak nějak napsala předsevzetí nás všech blogerek :D Já si sice články připravuju (hodně) dopředu a snad nikdy nevydám článek, který jsem zrovna napsala, hned, ale pak mám zase "problém", že se mi ty předpřipravené články nechtějí vydávat, a tak se mi hromadí články a nemám nejmenší tušení, jestli je někdy vydam :D Zkvalitnit fotky bych chtěla taky, s nimi nejsem vůbec spokojená, ale pořád se mi nedaří přijít na to, jak věci vyfotit, aby na fotkách vypadaly tak krásně jako na ostatních blozích :(

    Another DominikaGIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkem na to koukám, že se mou všechny tady souhlasily :D tvůj problém zní lépe než ten můj :) ale pozor, ted mám rozdělaný od rána jeden článek a ještě jsem ho nevydala :D (Možná to bude tím, že musím přežít ještě dvě noční abych ho mohla dopsat :D)

      Vymazat
  8. Skvělé body a ráda tě při obcházení blogů uvidím i u mě :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3