HAUL za prázdniny 2016

středa 28. září 2016


Ahojte,
chtěla bych Vám dnes ukázat, co jsem si koupila přes prázdniny. Není toho zas přehnaně moc, tolikrát jsem se do města nedostala. Ale přece jenom malá vyjížďka na slevy na konci léta k létu prostě patří a pro mne s mou kamarádkou je to už taková tradice. Tak snad se Vám dnešní HAUL bude líbit a jdeme rovnou a to!

Začneme tedy kosmetikou

parfums.cz - kondicionér - 69 Kč, šampon - 67 Kč, maska - 69 Kč

Už delší dobu jsem chtěla zkusit nějaké šampony, které nebudou narvány samými silikony a podobnými věcmi. Rozhodla jsem se tedy vyzkoušet tuto řadu od Bione Cosmetics, která je pro zničené vlasy. Zatím jsem si s touto řadou myla vlasy dvakrát a pokaždé nebyly tak hebké jako po těch více chemických šamponech a kondicionérech. Vlasy ale šampon myje hezky a co se mi na něm líbí asi nejvíce je to, že ho stačí málo a úžasně pění.

kulma - alza.cz - 385 Kč, DM - Aussie, beach vawes - 149 Kč, Haar vital komplex - 59 Kč

A další produkty na vlasy a kulma. Kulmu jsem už dlouho chtěla, hlavně v minulé sezóně maturitních plesů jsem hodně nadávala, že ji nemám a žehličkou mi vlnit vlasy nešlo. Na Youtube jsem viděla zázrak Beach Vawes od Aussie. Ještě jsem se s tím nenaučila tolik pracovat, ale některé mé pokusy nebyly už zas tak marné. A hezky to voní. Poslední věc je Haar Vital Komplex. No kdo můj blog čte už déle, ví, že jsem totálně ujetá na hair repairy a tudíž chci mít krásné a zdravé vlasy. A taky hodně dlouhé - hlavně kvůli tomuto jsem se rozhodla vyzkoušet tyto tabletky na vlasy.

Avon - čistící gel - 169 Kč, olej ve spreji - 159 Kč, tělové mléko - 169 Kč

Tyto věci od Avonu jsem dostala během proměny s Makynou016. Jako první je čistící gel na pleť. Začala jsem ho teď používat a nemůžu si na něj stěžovat. Olej ve spreji mi zrovna moc nevoní. Hned po nastříkání je vůně hodně intenzivní a kdybych si k ní čuchala dlouho, určitě mi z ní bude špatně. Když trochu vyprchá, už to není takové zlo a dá se k ní i přivonět. Pořád mi ale nevoní. Vůně má být vanilková s fíky. Tu vanilku tam moc necítím. Tělové mléko jsem ještě nepoužila.

DM - Bourjois - Rouge edition - 299 Kč, parfums.cz - Revlon lip butter - 193 Kč, Avon lak na nehty - 149 kč, Avon - matující oční stíny 229 Kč, FAnn - Gosh - Rebel eyes - 99 Kč (do 30.9.)

Řasenku Rebel Eyes od Gosh jsem ještě nezkoušela, čekám, než dodělám tu svou. Paletku očních stínů jsem taky ještě nevyužila a nejspíš ani nevyužiji. Fialové odstíny nepoužívám, takže nejspíš skončí v nějaké giveaway. Avon lak na nehty jsem už zkoušela. Žádný podobný odstín a ani barvu ve své sbírce nemám, tudíž v tomto se mi trefili do vkusu. Tyto věci od Avon jsem opět dostala při proměně s Makynou016. Lip butter od Revlonu už používám. Odstín je krásný, přesně takový "moje rty, ale lepší". Mám odstín 025 - Peach Parfait. Zatím se seznamujeme, ale chystám recenzi. Poslední kosmetickým výrobkem dnešního HAULu je tekutá rtěnka od Bourjois - Rouge edition v odstínu 11 - So Hap' pink, matte finish. Chtěla jsem nějakou narůžovělou rtěnku k romantickému líčení a toto byla láska na první vyzkoušení. Dokonce se v ní necítím blbě ani když s ní jdu do města. Až se s ní pořádně seznámím, můžete se těšit na recenzi i na tuto krásku!

Jako další tu mám dva kryty na mobil

oba - Esperia.cz - 349 Kč

Někteří jste možná už zaregistrovali, že jsem si koupila iPhone SE. Těšila jsem se, jak si budu vybírat v obchodech kryty, jak je jich všude plno... Ale omyl, 5tka je už zastaralá, kryty na ni mizí a nahrazují se kryty na 6tku a 7čku. Takže jsem se zasmála ironii celé té situace a nechala si od kamarádky doporučit eshop www.esperia.cz (nejedná se o sponzorovaný článek a ani placenou reklamu). Počkala jsem si na akci 1+1, která shodou náhod probíhá i teď, a objednala jsem si tyto dva krasavce. Už tam mám zálusk na vánoční kryty.

Takko - 299 Kč

Já jsem na tyto náhrdelníky prostě ujetá! K jednobarevnému tričku či šatům neznám nic lepšího.

Mango - 499 Kč

Nějako takovouto kabelku jsem si vysnila někdy v půlce srpna. A nevěřila jsem svým očím, když jsem ji pak fakt našla!

A teď konečně oblečení

F&F - 249 Kč

Po těchto kraťáscích jsem pokukovala už na jaře. Tehdy nebyly ve slevě a stály 400, rozhodla jsem se počkat si na slevy. No, kdo si počká, ten se dočká. Na konci srpna už byly ve slevě a v mém nákupním košíku. Ach ta moje ujetost na krajky!

C&A - cca 200 Kč

Takko - cca 200 Kč

Mango - 199 Kč

Vinted - 450 Kč

Nějaké krajkované, bílé šaty jsem si vysnila na konci srpna během nákupů s kamarádkou. Žádné jsem nenašla. Ani pak v půlce září. Tak jsem začala hledat na internetu a žádné, které by nestály 2000+ jsem opět nenašla. Uchýlila jsem se tedy na vinted, kde jsem objevila tyto krasavce od Hollisteru. Přišly rychle a zjistila jsem, že mi jsou volnější přes hrudník a jinak sedli dokonale. Nezalekla jsem se toho a zúžila si je. A teď mám dokonalé šaty!



Které kousky se Vám líbí nejvíce? Co jste si přes prázdniny pořídili Vy a z čeho máte největší radost?
PS: sledujte můj facebook zde <3

Vaše 



18 komentářů:

  1. Ta kabelka...a ty šaty...moc hezké.
    http://siraelxy.blogspot.cz/2016/09/podzimni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné věci, hlavně ty kraťasy, také jsem na ně koukala. Ale odolala jsem i slevám. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné veci, milujem hauly :)
    http://bibiananavratil.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. kraťásky mám podobné a nemůžu si je vynachválit a náhrdelník je opravdu krásný :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Aussie mám taky - a také jsem se s ním nenaučila spolupracovat na 100%, ale voní nádherně třeba oproti oproti dalším produktům, které smrdí po soli

    INKA – focení, líčení, poledance, lifestyle a další!
    FB page

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj! Koupila sis opravdu super kousky! S tou kosmetikou budu muset něco udělat :D Já si totiž většinou kupuji něco tradičního a mnou ověřeného, ale fakt mě zaujal ten kondicionér, šampon a maska - pěkný obal :D snad budou fajn. A ty obaly na mobil jsou vážně "šik". Já jsem si koupila Acer a nějak jsem to nepromyslela, protože se na něj takové obaly neprodávají, což mě mrzí. Ale ty si je určitě užij, jsou skvělým doplňkem!
    Já jsem byla přes celé prázdniny v Anglii, takže jsem si jako suvenýr přivezla nový šatník, tak jsem moc ráda. Po tom jsem vždy toužila! Největší radost mám z košil a jeanů, které jdou se vším kombinovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase u kosmetiky ráda experimentuju, ale pak zas na druhou stranu se i ráda vrátím k vyzkoušeným klasikám :) Zatím tu řadu se šamponem nemůžu hodnotit z dlouhodobého hlediska, ale zatím jsou fajn :)
      Novej šatník z Anglie? Tomu bych se taky nebránila :)

      Vymazat
  7. Kabelka z Manga je nádherná! :) Ale i kdybych ji v Mangu zahlédla, musela bych ji tam nechat, zrovna včera jsem si koupila kabelky rovnou tři :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rovnou tři jo? :D tak tolik jsem si jich najednou nikdy nekoupila.:D ale at ti slouží! :)

      Vymazat
  8. Krásné věci! Ty kryty jsou úžasný! Kabelka bych taky brala :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  9. Všetko je to veľmi moc krásne! ♥ Ten náhrdelník je dokonalý :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  10. rúže Velvet Rouge edition mám tiež veľmi rada a páči sa mi tá listová kabelka z Manga :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3