V nemocnici, ale v pohodě

sobota 10. září 2016

Ahojte, 
Dlouho jsem se neozvala. Měla jsem v plánu to udělat před odjezdem do nemocnice, ale byla jsem z toho docela nervózní a nechtěla jsem sepisovat pesimistické a depresivní články o tom, jak umřu. Rozhodla jsem se, ze se radši ozvu až budu opět živá a doma. No, živá nejspíš jsem, když se mne doktoři nesnaží oživovat, ale doma ještě ne. Takže tu teď sepisuju článek na mobilu jako největší pablb. Ale prostě uz sem chtěla zas blogovat a těším se na to, až se budu zase cítit dobře a budu moct zase pro Vás vymýšlet články. Už aby to bylo! 

Nechci Vám tu popisovat, na jaké operaci jsem byla a ani jak jsem se během hospitalizace cítila, to je asi jasné všem, že nic moc. Na zítra mám ale slíbené jít domu, už se tak těším! No nic, toto byl jen krátký informační článek, proč jsem se tak dlouho neozvala. Ne nebojte, nevykašlala jsem se na blog, to ani náhodou!

Vaše 

PS: Napište mi, jak se Vám zatím líbí ve škole, ráda si to přečtu, když sama do školy jít nemůžu. :D

2 komentáře:

  1. Snad jsi už v pořádku a nebyla jsi tam s ničím vážným. :) Ve škole zatím pohoda, když se nepíšeš písemky a nezkouší se. :) Neboj taky se dočkáš :D

    OdpovědětVymazat
  2. Fíha, tak ať je ti brzo co nejlíp! :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3