GRWM: oslava výročí

úterý 4. října 2016


Ahojte,
dnes jsem si pro Vás připravila get ready with me na oslavu 3. výročí našeho vztahu s přítelem. Celý ten den jsme si užili a já Vám teď ukážu, jak jsem docílila tohoto jednoduchého růžového líčení.


Jako první jsem vyčistila svou pleť touto micelární vodou od Mixy. Už ji mám celkem dlouho a už jsme se stihli skamarádit, takže jestli uvažujete nad Mixou, můžu doporučit. Pak jsem pleť namazala hydratačním krémem a rty jsem přetřela tímto balzámem na rty od Carmexu, který můžu jen doporučit. Nádherně rty hydratuje a jestli používáte jen EOSy, budete překvapeni, jak může něco tak hodně hydratovat rty. 


Pak přišel na řadu samotný makeup. Od té doby, co mám kosmetické štětce si nedokážu představit, že bych si měla roztírat makeup prsty, jak jsem to dříve dělala. Používám nejsvětlejší Match perfection od Rimmelu. Tento produkt Vám určitě představovat nemusím. Poté jsem pokračovala tekutým "musímhomít" korektorem od Catrice. Po korektoru přišel na řadu pudr Stay Matte od Rimmelu, opět hodně známý produkt. Nakonec jsem jen jemně přetřela jablíčka touto tvářenkou od NYC, která se ale štětci od Zoevy špatně nabírá, štětec je na ni moc jemný.




Pak už přišly na řadu samotné oči. První jsem poupravila obočí tímto gelem na obočí od Essence. Používám jen ten. Stínů se bojím a nechci mít nějak tmavé obočí, když jsem celkově bledá a ještě mám světlé vlasy. Pak jsem použila jumbo tužku od NYXu, na spodní vodní linku a na celé horní pohyblivé víčko, po kterém jsem tužku ještě rozetřela prstem. Vytvořila jsem si tak podklad pro stíny, aby jejich barvy byly lépe vidět. Pak už jsem přišla na samotné stínování. Nejsvětlejší stín jsem dala do vnitřku oka, od něj jsem pak použila světle růžovou barvu a na konec pohyblivého víčka jsem nanesla starorůžový matný stín. Tmavý vínový stín jsem použila do ohybu oka a vše jsem rozblendila. Tattoo stín v odstínu Pink gold od Maybelline jsem použila jako linku a černým mono stínem od Miss Sporty jsem udělala ještě tenčí linku jen kolem řas.


Pak už přišla na řadu jen řasenka, používám tuto Cat Eyes od Maybelline, také ji určitě znáte. Na rty jsem použila tekutou rtěnku od Bourjois Paris Rouge Edition Velvet v odstínu 11 So Hap' Pink, kterou úplně miluju.

A výsledek? 



 Vlasy jsem pak už jen vyčesala, stáhla do culíku a zapletla tento vysoký cop.


No a jelikož jsem klasicky nestíhala, vylétla jsem z baráku a ani jsem si neuvědomila, že jsem zapomněla vyfotit outfit. Měla jsem na sobě obyčejné bílé tričko k němu krajkované černé kraťásky z minulého HAULu a přes to modrý semišový křivák. Na nohou jsem měla růžové tenisky. 

Snad jste si udělali aspoň menší obrázek a já se polepším, slibuji. Příště už prostě nezapomenu nezapomenu vyfotit outfit! Jaké líčení byste na tuto událost volili Vy? :)

Vaše







16 komentářů:

  1. Zvolila jsi krásné líčení, sluší ti to. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Takéto ružové líčenie som ešte nemala, ale vyzerá to pekne jemne :)
    Trošku ma prekvapil rúž od Burjois, čakal som na perách iný odtieň
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  3. Na tú micelárku mám zálusk, keď mi dojde moja od gaarnier, tak ju chcem vyskúšať. :) Podobnú riasenku mám aj ja :) a Catrice korektor je najlepší, škoda ze u nás vždy vypredaný. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten korektor je věčně vyprodán :D měla jsi vidět můj výraz, když jsem ho konečně sehnala a to mi to trvalo docela dlouho :D ten můj mi ted začíná docházet, docela se děsím toho, že ho budu muset jít znovu shánět :D

      Vymazat
  4. pekné :) milujem Rouge velvet edition rúže :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Líčenie ti veľmi pristane :)

    Pozývam ťa na giveaway :)
    Sunrise of my life ✿

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3