HAUL - podzimní věci

čtvrtek 20. října 2016



Ahojte,
podzim, podzim, podzim. Je už skutečně všude. Nedávno mi došlo, jak jsem neschopná se mu bránit. V šatníku jsem měla jen pár slabých svetříků, tílka a trička. Bylo mi tedy jasné, že si musím koupit něco teplejšího. Dala jsem si tedy za úkol koupit si svetr a mikinu. Úkol jsem splnila, jen jsem si koupila jiný svetr než jsem si představovala. Tak jsem si tedy řekla, že si musím koupit i ten přes hlavu. Zjistila jsem ale, že s tím mám docela vážný problém. Nemůžu sehnat svetr, který by mi byl. Když už se mi nějaký líbí, je mi hrozně velký a XSko prostě nenajdu. Nemáte někdo tip, kde mají nějaké svetry i v XS? Nechci za něj zase dát všechny své peníze, ale kdybyste měli tip na nějaký negucci obchod, byla bych Vám vděčná.

No a teď už můžeme jít na novinky!

CA - 350 Kč
Jako první tu pro Vás mám tuto mikinku z CA. Narazila jsem na ni během hledání nějakého toho svetru. Na tyto vzory jsem fakt ujetá, jak jsem ji viděla, hned jsem věděla, že bude moje. Měla bych stejný problém jako se svetry, ale naštěstí měli XS. A jako bonus je fakt teplá. Okamžitě jsem ji začala nosit.

CA - 225 Kč
Jako další tu mám toto puntíkované růžové triko s dlouhými rukávy. Jako malá jsem se dlouhým rukávům bránila a vždy jsem nesnášela mamku, když se rozhodla, že mne do tohoto typu trika obleče. Teď jsem se rozhodla, že dám dlouhým rukávům opět šanci a už teď můžu říct, že jsem jim opět přišla na chuť. Přece jen to teplo!

Gate - 798 Kč
S tímto svetrem jsme se potkali čirou náhodou. Chodila jsem po Gatu a hledala svůj vysněný svetr až jsem došla k tomuto. Říkala jsem si, že je sice hezký, ale že si ho nemůžu vzít, protože je na mne moc dlouhý. Ze srandy jsem si ho vyzkoušela. A byl teplý a seděl mi, jen jsem pořád nevěděla co s tou délkou. Psala jsem kámošce (Ahoj, zdravím tě! :)) a ta mne ujistila, že je hezký. Tak jsem si ho vzala a teď už se jen musím naučit ho nosit. Nejspíš přichystám i nějaký outfit s ním, kde ho uvidíte lépe.

Gate - 168 Kč
A jsme u poslední věci. Toto triko tedy není moc podzimní, ale řekněme si to upřímně. Která blogerka by ho tam nechala? Viděla jsem ho už u Natálky z thenattiness, pokud ale dobře vím, neřekla, kde ho koupila. No našla jsem ho. :)

To bude pro dnes vše. Sice těch věcí není úplně hodně, ale mé nákupy svetrů pokračují. Letos si dělám zálusk i na vánoční svetr, až budou v obchodech, určitě si pro nějaký dojdu! Jak jste se vybavili na podzim Vy? :)

Vaše




15 komentářů:

  1. Super veci to tričko je super, aj ja ho chceem ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné věci sis koupila. Líbí se mi ta první mikina a to tričko s nápisem Blogging je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to tričko je bomba! :DDD ♥
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé vecičky a tá mikina je krásna! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. To tričko je mega s tým nápisom! Rovnako ako aj béžový svetrík. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Ten svetr z Gate je naprosto úžasný, i když pěkně drahý teda :D Divím se, že jsi za něj dala tolik peněz.

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezky jsi nakoupila:) Měli tam to puntíkaté tričko i v jiných barvách? Jako kdyby měli třeba tmavě modrou, tak bych si pro něj MUSELA taky dojít :D A na to blogerské tričko jsem taky koukala a dlouho u něj stála, ale nakonec jsem ho tam nechala, protože trička s nápisem už moc nenosím, ale je super a líbí se mi u něj hlavně ty rukávy:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  8. Super kousky!:) nejvíc mě zaujal dělší světřík. Jinak mě podzimní nákupy převážně čekají, ale už jsem lehce začala s trikem s dlouhým rukávem a cardiganem.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3