Jak dodržuji svá blogerská předsevzetí?

čtvrtek 13. října 2016

Ahojte,

28. července jsem Vám psala článek o tom, jaké jsem si dala blogerská předsevzetí. Snažila jsem se je dodržovat a dnes mne napadlo, že bych se mohla poohlédnout, jak se mi vlastně dařilo. Takže jestli ten článek neznáte, přečtěte si ho zde, blogerská předsevzetí.
Tak a teď to projedeme po bodech a já Vám povím, jak moc je dodržuji.

Psát více propracované články – toto dodržuji. Vždy, když něco napíšu, první si to po sobě pořádně pročtu, opravím hrubky, stylistické chyby a pak až teprve vydávám. Takže tento bod je splněn. Nechápu, jak jsem v tomto mohla být dříve takové prase.

Přidat a zkvalitnit fotky – fotky se snažím přidávat ke každému článku svoje a myslím, že i toto dodržuji. Zkvalitnit? To už je otázka, to asi moc nedodržuji. Vymyslela jsem si, že si nakoupím nějaké dekorace na fotky, ale v mé smůle nemůžu nic takového, co chci, sehnat. Takže jsou fotky pořád takové suché, na tom ještě musím zapracovat. A pořád na to myslím, jak je zlepšit!

Začnu se více věnovat rubrice DIY – no, za celou tu dobu jsem vydala jeden DIY článek, a to noční stolek. Takže se nemusím bát tvrdit, že tento bod nedodržuji. Ale abych řekla pravdu, nějak mi to DIY nechybí. Jednou za čas ho udělám ráda, ale že bych měla mít blog jen s DIY, to bych asi nepřežila.

Začnu na blog přidávat názorové články – ehm, ehm. No dobře, s tímto jsem hnula asi tak ze všech těch bodů nejméně. Za to jsem ale přišla s formátem článků „Na slovíčko s eL“, který je přímo na názory dělaný. Zatím jsem přidala něco nenáročného, téma podzim, jen tak na seznámení s formátem a na vyzkoušení. Ale mám v plánu, že se do něčeho náročnějšího pustím. Takže třeba za nějaký čas budu už splňovat i tento bod.

Začnu více obcházet Vaše blogy – tento bod dodržuji. Teda zatím. Začala mi škola a mám na to čím dál méně času, ale přesto se snažím to o víkendech dohánět. A vždycky se na to těším!

Video ke článkům z výletů – tak toto jsem nedodržela taky snad ani jednou. Video mám jen z jednoho výletu a to byl právě ten článek, když jsem si vymyslela, že Vám tak ten výlet více přiblížím. Pořád se mi ale ta myšlenka líbí, tak snad se do toho zas někdy pustím!

Budu více aktivní na facebookové stránce – No, zatím tam přidávám jen nové články, přece jen je Vás tam šest, takže mne to trochu demotivuje, ale když se přidáte zde, určitě budu více aktivnější, slibuji, předsevzetí mi totiž jdou. :D

Budu publikovat dvakrát týdně – tento bod od svého návratu z nemocnice držím. Teď s ním trochu bojuji, ne že bych neměla článek, však jsem ho právě napsala, ale mám trochu problém s internetem na koleji – trochu větší problém. Na mobilu mi jde, ale na počítači se prostě nemůžu připojit. To má prostě občas světlou chvilku a nějak se s článkem do této chvilky ne a ne trefit.

Předepíšu si pár článků – hehe, Lenko. No. Měla jsem jich předepsaných docela hodně, ale už jsem je publikovala, teď mám jediný předepsaný článek o tom, jak by se měli oblékat lidi s malou postavou. To už o mne víte, viz. Spíše už je celý napsaný, ale ještě jsem k němu nenafotila fotky, takže ho ještě nemůžu vydat. Ale tento víkend na tom určitě zapracuju a pár si jich napíši!

Tak to by bylo ode mne dnes vše. Myslela jsem, že by bylo zajímavé si toto zrekapitulovat a fakt mne to celkem bavilo. I když z těch 9 bodů dodržuji asi tam dva až tři. :D Docela se i divím, že jsem nějaké ty body fakt dodržela, znám se, jsem totální antipředsevzeťan.

Jo a ještě bych Vám chtěla říct, že jsem se svým blogem nově na blogerky.cz – tak mne tam můžete sledovat zde.



Vaše 



19 komentářů:

  1. Na Aliexpressu najdeš spousty dekorací k focení. I já jsem si z té stránky pár objednala a jsou super. Taky nemám kvalitní fotky, fotím jen mobilem. Do budoucna bych si ráda pořídila i nějaký nový fotoaparát. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za tip, kouknu tam :) fotoaparát bych taky brala, ale s tím počkám až do dalšího léta, kdy budu mít brigádu :) ted jsem si nedávno kupovala iPhone, tak nechci mít takhle velký výdaje najednou :D

      Vymazat
  2. Podle mě je super, že dodržuješ alespoň nějaké ze svých předsevzetí, přeci jenom víme, jak to s nimi bývá :D Držím palce s dalším blogovým pokrokem :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si říkám, že jsem mohla dopadnou mnohem hůř :D děkuju :)

      Vymazat
  3. Ja som si tiež predsavzala pár vecí, no nie som v nich až tak dôsledná. :D

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já to taky nepřeháním, jak sis mohla přečíst :D

      Vymazat
  4. Mě se líbí tvé odhodlání!
    Jsi připravená s blogem pracovat a zlepšovat ho. Mnoho blogerů po nějaké době ztratí chuť a nechají se odradit. Tohle je na tobě jiné. Navíc jsi velkou inspirací pro čtenáře protože aspoň některá přece-vzetí zvládneš splnit. Což známe, s přece-vzetími je to složité. :)

    Já ti na dekorace doporučím Nanu Nana nebo TIGER. Jsou to skvělé obchody s kde jakou hloupostí a není jich zrovna málo. Jistě tam něco pěkného pro své články najdeš ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, děkuju moc, ted jsi mne potěšila :)

      Oba dva obchody znám, jen jsem v nich nehledala, zkusím je :)

      Vymazat
  5. Tvoji výhodou je že vlastníš velmi vzácnou věc a to je odhodlání. Dneska se takových lidí vidí málo. Jinak moc pěkný článek.

    lifewithnell.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odhodlání má určitě více lidí, jen je těžší je mezi tímto množstvím blogů najít. Děkuji moc :)

      Vymazat
  6. I tři dodržení třech předsevzetí je úspěch. Hlavní je, jestli cítíš, že to blogu pomohlo? :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  7. :-) Nech sa ti v tomto dodržiavaní darí dalej :))

    OdpovědětVymazat
  8. Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. no nech ti to vydrží co najdlhšie :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. 1. bod dodržuji už od začátku, ale přece jenom nejsem dokonalá a stejně se mi v článku objeví nějaká ta chyba.
    S tím předepsáním článků to máme stejně.:D
    Tak hodně štěstí s plněním předsevzetí! :)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3