Má vision board pro rok 2024

středa 3. ledna 2024

Ahoj, opět mi trochu nevyšla ta aktivita. Cesta z dovolené se mi dost zkomplikovala, o tom vám určitě napíši a pak jsem jen doháněla všechny vánoční dárky a přípravy na Vánoce. Nevadí, teď jsem zpět a pokusím se opět najet do nějakého režimu. A čemu jinému bychom se mohli věnovat než vision board pro rok 2024?

(Heh, vision board bylo mé první video na YouTube. Jak mě to chybí. Ale bohužel pro to momentálně nedokážu najít čas.)



Protahování se - Ačkoliv nejsem úplně neaktivní člověk, v tomto je má velká slabina. Cílem pro nový rok pro mě určitě bude začít se víc protahovat. 


Trávit víc času v přírodě - Příroda je tak uklidňující. Nedostávám se do ní tak často, jak bych si přála. 


Být zdravá - V posledním roce se bohužel peru se sníženou funkcí štítné žlázy, která mě v mnohých věcech omezuje. Samozřejmě to řeším s doktorkou a doufám, že se v následujícím roce už začnu cítit líp.


Šetřit peníze - Chtěla bych si v novém roce opět ušetřit nějaké ty peníze.


Polární záře - Já vím, že jsem ji už viděla, ale rozhodně to pro mě není uzavřená kapitola. Chtěla bych vidět další a možná i trochu intenzivnější. Před rokem jsme na ni neměli úplně štěstí. Kdyby se to podařilo tento rok, bylo by to super!


Solo trip do Norska - O tomto mluvím tak často, abych z toho nemohla vycouvat. Je to něco, o čem vím, že si neskutečně užiju, protože miluji čas jen pro sebe, zároveň je to ale něco, čeho se určitě budu bát, protože na vše budu sama.


Učit se dál norsky - Celý minulý rok jsem se na to fakt nevykašlala a jela jsem Duolingo. Chtěla bych se ale opět ponořit do učebnice, kterou jsem si kdysi koupila, protože cítím, že mi uniká gramatika.


Orienťák - Stáhla jsem si fotku lampionu a teď koukám, že jsem ji tam zapomněla dát. No nevadí. Bude skrytý v tomto obrázku. I následující rok bych se tomuto sportu chtěla věnovat a pokud možno, tak už bych chtěla končit na jiných místech než těch posledních :D.


Cvičení - V minulém roce jsem se nadchla do cvičení, chtěla bych v tom pokračovat. 


Běhání - S běháním také nehodlám končit. V minulém roce to podle mě nebylo tak úspěšné, takže bych do toho chtěla opět začít víc šlapat.


Cítit se dobře ve svém těle - Toto trochu souvisí s tím mým zdravím. Přibrala jsem kvůli štítné žláze 10 kg a necítím se úplně dobře. Chtěla bych na tom zapracovat, ale v tomto momentu ještě nevím, jestli se pokoušet dál hubnout a nebo zamakat spíš na mindsetu s tím spojeným.


Me times - Minulý rok jsem si opět uvědomila, jak je pro mě důležité trávit čas sama se sebou. Tento rok bych si proto chtěla těchto chvil užívat co nejvíce.


Co máte na své vision board vy?

11 komentářů:

  1. Ahoj, super, super a ještě jednou super. Skvělé cíle a plány, držím palce. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  2. Každý to má jinak. Důležitý je si přijít na to, co ti pomáhá a dělá radost. Neříkám, že jít si zaběhat není super, je. Taky si u toho parádně vyčistím hlavu a po dni v kanceláři je super nadýchat se čerstvého vzduchu, ale mě dělají daleko větší radost investice do P2P a to, jak mi díky nim přibývají peníze na účtu :-D .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a já si myslím, že je lepší, když je člověk zdravý a může sportovat a ne plný účet, který je ti při nemoci úplně k prdu :)

      Vymazat
  3. Držím pěsti, ať se cíle podaří splnit! :D Já ještě sama nevím, na co se chci letos zaměřit, jisté však je, že stejně jako ty bych ráda strávila víc času v přírodě a pohybem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná koláž, moc se ti povedla :) Ve spoustu věcích se shodujeme :) Chtěla bych si oprášit němčinu, cestovat, věnovat se sobě, běhat :) Naštěstí se mi mé přání většinou z 90 % vyplní, tak doufám, že budu úspěšná i letos. I tobě přeji hodně štěstí s tvými cíly!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) taky přeji, ať se ti vyplní, ale asi s tím nebudeš mít problém :) Já s tím vlastně také problémy nemívám :)

      Vymazat
  5. Stanovila sis krásné plány a cíle. Přeji ti, ať se ti vše splní! :) A hlavně zdraví v novém roce!

    OdpovědětVymazat
  6. Držím ti v tvojich snoch prsty. Keďže komentár píšem už na začiatku apríla, ako sa ti v plnení svojich snov darí?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3