Mé vánoční radosti

sobota 26. listopadu 2016



Ahojte,
máme tu první adventní víkend. Já už vás sice s Vánoci otravovala i před ním mým vánočním wishlistem, ale teď už na to konečně mám "právo". Právě ve wishlistu jsem se zmiňovala o některých vánočních věcech, které bych si ráda pořídila. A jak to nakonec s nimi dopadlo? Pojďte se na to se mnou podívat! A jestli chcete pusťte si ke článku mou oblíbenou Shake up Christmas od Train.

1. věcí, kterou jsem si pořídila z těch všemožných vánočních blbůstek je kryt na telefon. Už ve wishlistu jsem se zmiňovala, že už ho mám objednaný. No tak už přišel. Přesně takový, jaký jsem ho čekala, mám z něj obrovskou radost a je mi jasné, že už ho do ledna z telefonu nesundám. Sice jsem ho chtěla na telefon nandat až první adventní neděli, ale pššt. 



Dál jsem vám ve wishlistu básnila i o vánočním svetru. I tento bod se mi povedl splnit. Svůj vysněný svetr jsem objevila v Terranově, vůbec jsem nevěřila svým očím a byla jsem ochotná za něj dát astronomickou částku (no dobře, teď přeháním, ale prostě jsem ho hodně chtěla), nakonec mne ale zachránili ponožky a svetr i s nimi jsem měla za 448,- místo původních 499,-. Lenko, neber to. Mám teď doma téměř kompletní outfit ke stromečku, vyladěný svetr s ponožkami. Svetr a ponožky k sobě budou určitě vtipný, ale kam jinam si to vzít než ke stromečku :D.






A ještě než si řekneme ahoj u dalšího článku, povedu kecy na téma Vánoce. Tento týden jsem měla vyhrazený hlavně na nákup vánočních dárků. Chtěla jsem si to rozložit tak, aby mi shánění dárků nepadlo na stejný týden jako předvánoční zápočty, protože to bych se asi zbláznila. Shánění dárků jsem splnila téměř na výbornou, zradil mne jen jeden eshop když věc, kterou jsem objednávala, měl na internetu na skladu, ale skutečnost byl jiná. Vše dobře dopadlo a od včerejšího večera už na mne dárek čeká na výdejním místě. Potom chci ještě sehnat nějakou drobnost mamce do kuchyně a mám všechny dárky. VŠECHNY. Měsíc před Štědrým dnem. Jsem na sebe pyšná, tohle se mi nikdy ještě nepovedlo! Na základce a na střední jsem dárky kupovala vždy týden před Štědrým dnem, ale teď se už konečně lepším k obrazu svému. Hrozně ráda bych se s vámi podělila o to, co jsem komu koupila, ale bohužel můj přítel a kamarádka sledují můj blog, takže nemůžu. Nechci jim kazit překvapení, sama bych je asi zastřelila, kdyby mi řekli, co pro mě mají ještě před Štědrým dnem. 





Já doufám, že jsem teď navnadila na Vánoce i ty, kteří do teď odolávali. Přece jenom se teď už necítím jako blázen, přece jen už je advent. Ještě pro vás z vánočních článků chystám svůj playlist vánočních písniček a pak nejspíš zdobení stromečku, každoročně je to má povinnost a já si ji neskutečně užívám. Jeden rok mne o ni chtěl bratr připravit, nedala jsem se a svůj stromeček jsem si ubránila! No a po vánocích ještě článek o tom, co jsem dostala. To samozřejmě nesmí chybět. Možná toho ještě bude více, sama ještě nevím, zatím tedy jen to, co už je momentálně rozplánované. 

Jak jste na tom vy s nakupováním dárků?

Vaše 








28 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Leni :) taky už mám všechny dárky nakoupené, juchůůů. Teď už je jen zabalit, to udělám příští víkend. A jinak jsi koupila moc pěkné věci, líbí se mi kryt, ponožky i svetr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to gratuluju, je to krásný pocit, co? :) Já si balení nechám taky na příští víkend. A děkuju :)

      Vymazat
    2. Ten kryt je super Odkud je?

      Vymazat
  3. Všechny ty věci jsou moc krásné! Je třeba si udělat pořádnou vánoční náladu:) Dárky mám nakoupeny tak napůl, pro kamarádky už mám, pro rodinu moc ne :D
    Sim in the Bubblegum
    VÁNOČNÍ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, tak to budeš mít úplně nejlepší outfit ke stromečku! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Ty ponožky jsou super!

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ty ponožky jsou rozkošné. Já už pro všechny dárky nakoupené mám a dokonce i zabalené, nerada si to nechávám na poslední chvíli. :)

    Velká vánoční soutěž | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé ten kryt je fakt skvelý! Na kryty som totálne závislá, keď som mala iPhone 5S, nakúpila som si toľko krytov, že som ich mala doma okolo 20. Teraz keď mám sedmičku, hovorila som si, že viac nebudem tie kryty kupovať, no už dva sú na ceste.. :D
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si koupila iPhone SE a těšila jsem se, až přijdu do krámu, kamkoliv, třeba do hm a vyberu si kryt.. no a mezitím se kryty na 5s a SE přestali prodávat...-.-" ale závislačení na krytech jsem si už slíbila, už jich mám pět :D

      Vymazat
  8. Kryt na telefón je úplne božský :)
    http://nouveaugrunges.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. To jsou opravdu tipické vánoční vzory!! :) Super! :)
    Na mém blogu je giveaway o krásné náramky Deltimo, tak se určitě Ty i Tvoji čtenáři koukněte, ať si třeba uděláte radost ještě před Štědrým dnem! :)

    Giveaway o naramky Deltimo

    OdpovědětVymazat
  10. Sobí svetřík ♥ Je krásnej. S dárkama jsem ještě nějak nepokročila :D

    OdpovědětVymazat
  11. Jej ten sveter s ponozkami je uplne perfektny😍😍ja inak nemam este ani jeden darcek a zacinam byt z toho uz mierne v strese

    OdpovědětVymazat
  12. Super kúsky, milujem tieto vianočné potlače! :-)

    http://www.allaboutnathalie.com

    OdpovědětVymazat
  13. A Vánoce můžou začít! :D Moc pěkné věcičky máš... ;) Ten svetr je boží!

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Jo kryt je super odkud je prosím objednaný? Kryty jsou taková designová závislost. A s těma ponožkama skvěle ladí :) Jinak pro inspiraci já objednávám na svůj iPhone tady. Mají tam docela dobrý výběr i na ipady a různé obaly.

    OdpovědětVymazat
  16. Tento skandinávský styl je moc hezký. Já jsem dostala svetr v tomhle stylu. A když jsem navrhla partnerovi, že mu ho koupím k Vánocům taky, abysme se sladili, řekl mi, že jsem se zbláznila a že ať mu pořídím nějakou autokosmetiku než blbej svetr.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3