Vánoční wishlist 2016

čtvrtek 17. listopadu 2016


Ahojte,
je to tady. Tedy alespoň u mne, už mě totálně pohltila vánoční nálada. Některé dárky jsou už koupené, další rozplánované a některé objednané. Už si představuji, jak zase zdobím stromeček a jak si dělám výzdobu do pokoje. A jak chodím nasávat vánoční atmosféru na Staromák a piji u toho teplý Strongbow. Na to už se fakt těším. A během jednoho mého vánočního snění vznikl nápad na tento článek. Já jsem wishlist nikdy nedělala a právě toto je skvělá šance si tento druh článků zkusit. Ale než půjdeme na můj wishlist, ráda bych vám řekla, že na začátku prosince bude mít blog 1. narozeniny a při této příležitosti pro vás chystám giveaway. Jsem ráda, že to vychází zrovna takhle hezky na vánoční období! Tak a teď můžeme jít rovnou na wishlist.


1. Vonné svíčky - Věc, bez které si podzimní a zimní měsíce nedokážu ani představit. A co teprv Vánoce? Na Vánoce jsou svíčky jak dělané! Toto období je pro mne nepředstavitelný bez nich. A když ještě voní? To už je fakt pohádka. Nějak si neujíždím na Yankee Candle - prostě na ně nemám, ale vystačím si buďto se svíčkami z Ikey a nebo z drogerií. Jak se říká, dokud si nezkusíte to lepší, tak vám to horší nevadí.

2. Chloé Fleur de Parfum - O tohoto krasavce zrovna soutěžím ve vánoční soutěži s FAnn parfumerií. Už dlouho mne tato značka přitahuje, mám doma některé její vzorečky. Zatím se mi nejvíce líbí jejich Roses de Chloé, ale je mi jasné, že bych si zamilovala i tuto, protože je to květinovo-ovocná vůně a ty já prostě miluju. Takže sama sobě držím palce a moc si přeji, aby mi toto přání FAnn Ježíšek splnil. Soutěžím s touto fotkou. 


3. Vánoční kryt na mobil - Vybrala jsem si tento z eshopu esperia.cz, opět v akci 1+1 zdarma. Letos jsem fakt nějaká ujetá na vánoční motivy. Sice jsem se nad nimi rozplývala už minulou zimu, ale přišlo mi to zbytečné, když to budu moct používat jen jeden měsíc v roce. Letos jsem to ale nějak přehodnotila a rozhodla jsem se, že si udělám hezké Vánoce právě těmito maličkostmi. No, v pondělí mi snad už dorazí a od prosince ho nasadím na telefon. 

4. Skvěle padnoucí džíny - Těch mám nedostatek. Určitě to znáte, že sehnat ty, které vám fakt padnou je občas nadlidský úkol. Ještě když na váš typ postavy prostě žádné nešijí. A nechcete za ně dát více než 1000,-. Já toto řeším téměř pořád, kromě léta teda. Navíc jsem si vytvořila nárok, že chci ty high waisted. Jedny takové jsem si totiž nedávno koupila v Mangu a hrozně jsem si je oblíbila. To jsou mé skvěle padnoucí džíny. Ale mít jen jedny je trochu málo. Takže snad si je ulovím pod stromeček!

5. Teplý pletený svetr - Další nutnost na tyto studené měsíce. Bohužel to opět není taková sranda, jak se zdá. Všechny mi jsou velké. Ve velikosti xs jsem jich moc neviděla a celkově tenhle rok moc nejsou. Všude jsou jen cardigany, nic proti nim tedy nemám, taky takový jeden svetr vlastním, ale chybí mi jednoduchý a jednobarevný pletený svetr se vzorem. A přes hlavu, žádný zapínací už nechci.

6. Vánoční svetr - Další maličkost pro krásné Vánoce. Už jsem obešla obchody, ale zatím nějaké měli jen v Tescu, ale ty se mi vůbec nelíbily. Vysnila jsem si takový ten klasický červený svetr s nordickým stylem, tak mi držte palce, ať ho objevím! A mimochodem, obchody, už je docela čas tyto svetry začít prodávat.

Tak to by bylo pro dnešní vánoční článek vše. Doufám, že jsem vás alespoň trochu naladila na vánoční notu a já si teď jdu zapálit svíčku a dělat věci do školy. Mějte se krásné a těšte se se mnou na 5. prosince, kdy zde zveřejním narozeninovou giveaway! ♥

Vaše


27 komentářů:

  1. Jéé skvelý wishlit!:) Je mám tú vôňu od Chloe a je naozaj krásna :) Na tieto vianoce by som si chcela však zaobstarať od Katy Perry najnovšiu vôňu, pretože tá je naozaj skvelá :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. božé ten list pre ježiška je krásny uplne ma dojal, to kuzlo sa už stratí ked nie sme deti už je to také normálne ale od kedy mám dcerku opat do caro vienoc sa vrátilo :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že už to zažíváš znova, taky se na to už docela těším :3 a děkuju :3

      Vymazat
    2. áno tu som videla ten wihlist :)

      Vymazat
  3. Ten vianočný sveter by som aj ja privítala v skrini ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten vianočný sveter by som aj ja privítala v skrini ;)

    OdpovědětVymazat
  5. jéé to je hezký wishlist a dopis! Ten parfém by se mně osobně líbil nejvíce :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. Wishlist je super, snad se ti z něj co nejvíc věcí splní :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Áno určite si ma naladila na vianoce :D Už pomaly začínam kupovať aj darčeky ♥ pekný wishlist!
    Srdečne ťa (aj tvojich čitateľov) pozývam na GIVEAWAY u mňa na blogu!!! ♥Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, aspon už nejsem jediná, kdo má totálně vánoční náladu :3

      Vymazat
  8. Já svůj vánoční svetr ukořistila loni a už se zas těším, až ho budu nosit! A jinak Chloé taky miluju, nevydržela jsem to do Vánoc a objednala jsem už teď Love, Chloé, protože je to nádherná zimní vůně :)
    Sim in the Bubblegum
    VÁNOČNÍ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, to ti závidím, že máš už své lovení svetru za sebou! :)

      Vymazat
  9. Hezký wishlist! Doufám, že se ti vše vyplní! Já už jsem odstartovala nákup dárků a letos jsem si do svého seznamu přání zařadila parfém od Thierry Mugler ,-) Já jsem Chloe očuchávala v Douglasu, ale nevím, nevím... Já musím mít na každou vůni náladu, takže ty co mám, střídám podle nálady :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme, co najdu pod stromečkem :) já taky volím vůně podle nálady, ale celkově se mi líbí takovéty sladké květinové :)

      Vymazat
  10. Chloe it's amazing, I have two and I love them.
    Awesome blog! I'm following you! Follow back?***
    Kisses
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    OdpovědětVymazat
  11. Ja by som chcela vianočné tričko alebo svetrík :)

    OdpovědětVymazat
  12. Když vidím ty wishlisty, tak bych si také měla nějaký udělat :D

    Pěkné! :)

    INKA Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
  13. Skvelý wish-list, najviac sa mne osobne zapáčil ten kryt na mobil. V poslednej dobe som na kryty "úchyl" a nejaký vianočný by sa mi hodil :D A ten list je krásne napísaný <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasnej, už se těším, až přijde :) a děkuju :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3