Vánoce 2016 - jak jsem zabalila dárky? + povídání ohledně dávání a kupování dárků

sobota 10. prosince 2016



Ahojte,
mám neskutečnou radost, že tento článek, jak jsem letos zabalila dárky, můžu psát už teď, v první polovině prosince. (Sice psát neplánovaně ale přece jenom.) Znamená to totiž, že už mám všechny dárky nakoupené a zabalené a jsem jednou z mála/mnoha, kdo už tuto, pro mne příjemnou povinnost, mají z krku. A jelikož miluji pohled na zabalené dárky, podělím se o něj s Vámi a třeba se i něčím inspirujete. A jelikož letos nenaděluji jen svým blízkým, ale i jednomu z vás z rámci 1. narozeninové giveaway, můžete se zapojit ZDE.


Nějak jsem neplánovala psát tento článek, z toho důvodu jsem nevyfotila původní vzhled všech papírů a pomůcek. No nevadí, stejně to není tak potřebné. Červený a stříbrný papír jsem sehnala v Ikey. Stejně tak jmenovky. Tyto zelené se mi moc nehodily do konceptu, tak jsem je nepoužila. "Klikatý" papír jsem našla od minulého roku. Kupovala jsem ho na Čerňáku v tom obchodě s dekoracemi, který není Nanu Nana. Na jméno si už nevzpomenu. Stužku s hvězdičkami mám z Nanu Nana. Bavlnkou jsem přivazovala jmenovky ke stužkám, které tu taky nemám všechny. Herkulem jsem přilepovala různé části balících papírů k sobě, uvidíte na fotkách. Pro detaily jsem ještě použila látku, která mi zbyla z výroby nočního stolku.


Možná jsem se už zmiňovala, že brzké nakupování dárků mi dělalo vždycky problém. Vlastně to byl problém ještě minulý rok, ale letos jsem se hecla s tím, že chci mít všechny dárky do 1. adventu koupené, to se tak úplně nepovedlo, ale všechny dárky mám zabalené alespoň do 3. adventu. A to je co říct na holku, která byla zvyklá chodit kupovat dárky 20. prosince.



Už dlouho prohlašuji, že už mám Vánoční náladu. Nic ji ale neumocní tak jako zabalené dárky, které nikam neschovávám, ale nechávám si je pěkně na očích na mé poličce, kde mám jinak vystavenou kosmetiku. Takže kdyby mne tato nálada náhodou přešla, vždy mohu otočit hlavu doleva a vidět tam všechny ty dárečky, které letos někomu daruji.



Určitě jste v poslední době zaregistrovali soutěže o poukázky do Notina za 700 Kč. I já jsem měla to štěstí a na blogu Lovely imperfections jsem jeden vyhrála a jelikož si každý rok balím pod stromeček i něco pro sebe, tak si za tu poukázku pořídím svůj vysněný parfém od Chloé. Sice mi ho nezaplatí celý, ale největší část jo a nemusím přemýšlet, co si letos nadělím pod stromeček. Možná jsem divná, ale dělám toto každý rok, přece jenom každý by měl být trochu sobec a myslet trochu i na sebe. Přece jenom se musím odměnit za to, jak jsem stihla všechny dárky v čas. Děláte to taky?


Dárky jsem letos chtěla balit jednoduše ale na druhou stranu s nápadem. Jak jsem se shodla s holkami z ACOS, nemá cenu nějak extrémně krásně balit dárky - žádné větvičky, šípky, růže... Žádné takovéhle nalepené dekorace nemají moc cenu. Stejně obdarovávaný člověk dárek jen rozbalí a zbytek se vyhodí. Nechtěla jsem ale dárky balit jen do papíru se stužkou, chtěla jsem něco jednoduchého, ale zároveň nápaditého. Zvolila jsem proto toto lepení papírů přes sebe a přijde mi to hezké. Jak balíte dárky vy? Jednoduše a nebo hodně nazdobeně?




Já často bojuji s tím, že neodhadnu, kolik balícího papíru bude potřeba. Letos jsem koupila 2 role těchto papírů. Každý papír měl dva metry a myslela jsem si, jak mi ještě plno papíru zbude. Realita je ale jiná, zbyly mi jen zbytečky, do kterých možná zabalím tu "maličkost" pro sebe a tím to končí. No, ale jsem ráda, že jsem nemusela běžet pro další papír a že se mi tu nebude válet plno papíru rok. Takže nakonec to vyšlo dobře. 

Tak to by bylo pro dnešek vše. Doufám, že se vám článek líbil a že vás taky alespoň chytla nálada balit dárky. Mějte se krásně a užijte si zapalování třetí svíčky na adventním věnečku.

Vaše








25 komentářů:

  1. Krásně zabaleno - já se s balením dárků také piplám a každý mi akorát říká, že hlavní cíl je zabalit dárek, aby nebyl vidět a ne ho "šperkovat" :D

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda :D i když uznávám že to pak vypadá hezky vyšperkované :D

      Vymazat
  2. krásne zabelené, ty si si teda dala záležať ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Také už mám nějaké týdny dárky nakoupeny a zabaleny. Konečně. Žádný vánoční stres s ničím nemám a mít ani nebudu. :) Moc pěkně zabalené dárky. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezky zabalené dárečky. Já mám skoro vše nakoupeno, ale s balením otálím.

    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  5. jeej vidno že si si dala na tom balení záležať :) a trošku ti aj závidím že to máš už z krku pretože ja som ešte nič nekúpila :D ale hlavne že baliaci papier mám :D

    OdpovědětVymazat
  6. Krásně jsi to zabalila! :) Já mám štěstí, že letos mě žádné balení dárků nečeká :D

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  7. Krásně zabalené dárky. Já jsem dnes konečně dobalila. Musím se přiznat, že na balení dárků nikdy talent mít nebudu. :D Nejhorší pro mě je, když ten dárek má příšerně složitý tvar. To je teprv pro mě výzva. :D
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plyšáci sou nejhorší! :D toho jsem balila jednou a od té doby jsem ho už radši nikomu nekoupila :D

      Vymazat
  8. Páni, zabalila si to moc krásne a závidím, že už máš všetko nakúpené :DD
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  9. Máš ich naozaj krásne zabalené! :) Ja ešte nemám niektoré darčeky, no hneď ako ich budem mať, plánujem ich pekne zabaliť :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkně jsi to zabalila :) Všechny moje pokusy o nakoupení dárků zatím dopadly tak, že jsem si koupila nějaké oblečení nebo kabelku pro sebe. Ale už to musím rychle napravit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle to u mne taky dopadá :D taky jsem si koupila plno věcí pro sebe během nakupování :D
      a děkuju :)

      Vymazat
  11. Skvelo zabalené darčeky, to ja darčeky ešte väčšinu nemám ani kúpené :D

    OdpovědětVymazat
  12. Krásně zabaleno. Dávat sama sobě něco pod stromeček je opravdu zajímavý dárek a možná to začnu praktikovat. Díky za tip ^^

    Gabux

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3