Kosmetický HAUL

sobota 18. února 2017



Ahojte, 
dnes vám ukáži kosmetiku, kterou se mi podařilo ulovit během mých prázdnin. Ale než se vrhneme přímo na úlovky, chtěla bych vám představit webovou stránku plnapenezenka.cz. Nedávno mi do e-mailové schránky přišla nabídka na spolupráci právě s touto stránkou a já jsem si řekla proč ne. Přes tuto stránku už sama nějaký ten měsíc nakupuji a jsem naprosto spokojená.

Takže jak to všechno funguje? Když kliknete na plnapenezenka.cz, dostanete se na onu zázračnou stránku, na které naleznete neskutečné množství obchodů, ve kterých můžete přes tuto stránku nakoupit. Jsou to například Zoot, notino, elnino, asos a dokonce i aliexpress. Je jich fakt hodně, přesvědčte se sami. Když se přes tuto stránku necháte přesměrovat na obchod, který si vyberete a nakoupíte v něm, připíšou vám určité procento z ceny nákupu na váš účet a vy si po schválení odměny můžete danou částku nechat vyplatit. Neočekávejte nějaké zázračně vysoké sumy, ale pro člověka, který nakupuje přes internet často je to neskutečně výhodná věc. Abyste měli představu - za nákup ze Zootu v hodnotě 407 jsem dostala zpět 14,99 Kč. A čím víc přes plnoupenezenku.cz budete nakupovat, tím větší odměny budou. Je zbytečné nedostat nějaké peníze z nákupů zpět, když to jde!

Tak a teď k samotnému mému nákupu. Začneme s tím prvním, objednávala jsem z elnino.cz, který má na plné peněžence cash back až 2,5%.

Makeup Revolution London - Ultra Blush Palette - Sugar and Spice


V předchozím článku (zde) jsem vám psala, že nenávidím svou tvářenku od NYC. Také jsem ovšem dodala, že si jen nestěžuji, ale že už jsem si objednala novou. Do oka mi padla tato krásná paletka od Makeup Revolution London a jsem z ní naprosto nadšená! Ty barvy, to je prostě něco pro mne. Už jsem ji začala používat a až ji pořádně otestuji, určitě o ní napíšu recenzi. Stála mne nějakých 180 korun, což je za 8 tvářenek fakt pakatel. A ano, je asi tak milionkrát lepší než NYC.
koupíte zde

Kallos Vanilla - maska na vlasy


Maska na vlasy je další má "must have". Má stará od Bione Cosmetics mi došla a tak jsem hledala nějakou její náhradu. Ne že by mi bione nevyhovovalo, ale chtěla jsem vyzkoušet opět něco jiného. Do oka mi padla tato maska od Kallosu, musím se přiznat, že hlavně tou cenou k jejímu množství. Je jí neuvěřitelných 1000 ml a já mám teď od kupování masek na vlasy zase na chvíli pokoj. Maska není nějak extrémně hutná, ale po těch pár použití už celkem jsme kamarádi.
koupíte zde

Invisibobble - Power Hair Ring


O těchto gumičkách do vlasů jste určitě už slyšeli. Já jsem majitelkou hustých a občas i docela neposlušných vlasů, ne všechny gumičky je dokáží zkrotit. Doufám, že tento zázrak to zvládne. Ještě jsem je nevyzkoušela, první chci doničit tu, kterou mám teď a pak se do nich s chutí vrhnu!
koupíte zde

A to by bylo z elnina vše, přesuneme se na notino.cz, který má na plné peněžence cash back až 5%.


Rimmel - Stay Matte 


Ještě jsem nenašla lepší pudr, než je tento od Rimmelu. Nemusím ho určitě dlouze představovat. Odstín 001 Transparent mi skvěle sedí a stejně tak i jeho cena. Jsem toho názoru, že za tyto peníze lepší pudr prostě nenajdete. 
koupíte zde

Artdeco - Eye Shadow Base


Dlouhou dobu jsem byla bez báze pod oční stíny. Používala jsem místo ní jumbo tužku od NYXu, teď jsem se ale rozhodla, že je na čase dát bázi šanci a pořídila jsem si tuto od Artdeca. Stihla jsem ji v akci, ve které je do teď. Zatím toho o ní nemůžu moc napsat, použila jsem ji dvakrát a vždy ne na celý den, ale na první seznámení jsme si celkem padly do noty. Toto je další produkt z tohoto HAULu, na který bych chtěla později napsat recenzi. 
koupíte zde

Avon Care - revitalizační hydratační pleťový krém s kakaovým máslem


Potřebovala jsem nějaký lehký denní krém, který použiji před makeupem. Můj hutný od Ziaji na to byl naprosto nevyhovující, dlouho se vstřebává a kdybych čekala, než se tak stane, tak se toho prostě nedočkám. Nechtěla jsem nic extra, jen trochu hydratace a hlavně rychlé vstřebání. A pokud možno za nízkou cenu, protože nějaké dražší věci na hydrataci už mám. Pomocí recenzí na notinu jsem vybrala tento krém. Vstřebá se fakt během chvilinky, příjemně voní a i hydratuje. Nemám si s ním na co stěžovat!
koupíte zde 

Yankee Candle - Angel's Wings


Už jsem v tom taky. Psala jsem vám, že jsem od kamarádky dostala své první dvě Yankee Candle a okamžitě jsem jim propadla. Přesně proto jsem je do té doby neměla, bála jsem se totiž toho, že se mi budou takhle líbit a přece jen to není nejlevnější záležitost. Zatím si svou nejoblíbenější vůni vybírám a kdo ví, třeba si pak koupím i tu velkou. Tentokrát jsem si vybrala vůni Angel's Wings. Je krásná, taková sladká a čistá.
koupíte zde

V mé objednávce byla ještě jedna věc, dárek pro mou kamarádku. Nemůžu ji sem dát, protože vím, že si tento článek přečte. Takže jenom ahoj, "Hani a těš se v úterý."

Tak a to by bylo pro dnes vše. Mám z nových věcí hroznou radost, všechno mi zatím vyhovuje. Napište mi do komentářů, jestli znáte stránku plnapenezenka.cz a co jste si v poslední době koupili vy.

Vaše


35 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Vždy som chcela vyskúšať značku Kallos :)

    OdpovědětVymazat
  3. Plnou peněženku nepoužívám, ale mám něco podobného, Refundo. Je to v podstatě to samé. Od Kallosu jsem taky měla masku na vlasy v tom velkém balení a je to paráda. Nemám ráda ty malé kelímky, které jsou hned spotřebované. Hlavně když máš dlouhé vlasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě dlouhé a husté vlasy, takže toto balení fakt oceňuji :)

      Vymazat
  4. To víš že čtu 😜 Už se těším 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  5. Já Peněženku používám pravidelně a neznám nic lepšího. Nejen, že kdykoliv mám nějaký problém, všichni mi hned co nejlépe poradí, ale myslím si, že má i nejvyšší cashback ze všech podobných firem na trhu. Zatím jsem na odměnách vydělala něco okolo 1.500Kč a to je fakt super! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. používám tuto stránku https://www.tipli.cz/p/67285 a mám vyšší cashback, než plná peněženka :)

      Vymazat
    2. Tipli jsem také zkoušela, ale Peněženka mi přišla výhodnější.. Pořádají pro uživatele různé akce, třeba tu co mám teď já.. o 50% vyšší cashback než dostali ostatní.. Plus jak píše anonym nade mnou zákaznický serivs Peněženky je podle mě nepřekonatelný:)

      Vymazat
  6. Já jsem tento web už určitě na nějakém blogu viděla, ale nezkoušela jsem ho teda. No ty gumičky jsou super, já bych potřebovala obří balení, jelikož je všechny někde ztratím po bytě :D Já jsem si objednávala E style stíny, se kterými se teď líčím denně, doporučuji a ještě nějaké laky na nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se o ně docela bojím, ale snad se mi povede je neztratit :D
      E style stíny jsem ještě nikdy neměla :)

      Vymazat
  7. Kallos masky som kedysi mala veľmi rada, po nich moje vlasy vyzerali skvelo! :) Hlavne po keratínovej :)

    OdpovědětVymazat
  8. Kallos masku bych ráda vyzkoušela, ale tak nějak se bojím že třeba bude stát za nic. Pudr od Rimmel mám a jsem s ním hodně spokojená :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele mne vyhovuje, neboj se toho :) však za tu cenu..:D

      Vymazat
  9. Super vecičky :) Ten púder mám aj ja a som s ním veľmi spokojná! :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Já tuhle stránku znám jen díky blogům, ale nějak mě nijak extra nezaujala, respektive nejsem moc fanda do online nakupování, tak by pro mě ani neměla smysl :) Maska od Kallosu mi zrovna asi před týdnem došla, byla jsem s ní spokojená, ale znovu si ji kupovat neplánuju :) Pudr od Rimmelu je už asi taková úplná klasika, je fakt skvělej :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, že pro člověka, který na internetu nenakupuje často, je to k ničemu :)

      Vymazat
  11. Produkty vyzerajú skvele, najviac ma zaujala paletka tváreniek a tiež báza pod očné tiene. Už dlhšie práve po tejto pokukujem, ale mám doma asi tri, takže nechcem kupovať ďalšiu :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ten krém s kakaovým máslem je TOP! :) Miluju.

    OdpovědětVymazat
  13. Páči sa mi Revolution paletka, aj keď je na mňa moc farebná :) takéto portály sú fajn, hlavne keď veľmi často nakupejm cez internet, to sa oplatí! :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fajn paletka :)
      přesně tak, mne se to taky docela vyplatí :D

      Vymazat
  14. Artdeco bázi jsem si půjčila od ségry a teď si jí chci taky pořídit, fakt mi sedla. Taky je super ta paletka tvářenek, i když pro mě asi nevyužitelná. To ale neznamená, že bych si ji hned nekoupila, vždycky všechno koupím, a pak až zjistím, že to vůbec nevyužiju :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím se mi ta báze taky zamlouvá :)
      Paletka je fakt nádherná a já ji už využívám :)

      Vymazat
  15. Púder od Rimmelu mám a súhlasím s tebou. Pomer cena a kvalita je super. A gumičky Invisibobble mám tiež v čiernej. Sú fajn ale mne viac sedia tie lacne napodobeniny pretože sú hrubšie a lepšie mi držia vlasy.

    GIVEAWAY o dva balíčky kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ještě nezkoušela ani faky a ani originály, tak uvidím, co na to řeknu :)

      Vymazat
  16. Doteraz som nevedela ako tá penazenka vlastne funguje, no vdaka za vysvetlenie. Vyzerá to, že sa nakupy cez nu fakt oplati. SNád raz vyskušam :-)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3