Recenze - Chloé Chloé

sobota 4. února 2017




Ahojte,
na dnešní článek jsem se těšila už od té doby, co jsem si tento parfém objednala k Vánocům. Vím, že spousta z vás ho zná, ale je to prostě má láska, takže na můj blog patří. Jo, tato recenze budou spíš takové menší chvalozpěvy. Tak jdeme rovnou na to!


Každá z nás to zná. Prostě si, my ženy, musíme najít svůj ideální parfém. Hledáme ho, hledáme a pak ho najednou nalezneme. A je z toho láska. Mne byla značka Chloé dost sympatická už jen svými flakónky. Když si vybírám parfém, o jeho očuchání rozhoduje právě flakónek. Bylo tedy jasné, že k této vůni zkusím přičichnout. Flakónek je jednoduchý, ale nápaditý, fotogenický a zkrátka je to úplně můj styl. Takže když jsem si k tomuto parfému přičichla, byla jsem šťastná, že voní stejně úžasně jako vypadá jeho flakónek. A tak jsme se začali kamarádit. 


Hlava parfému se skládá z liči, pivoňky a frézie, jeho srdce z magnólie, růže a konvalinky a základem mu je jantar a virginský cedr. Tyto popisy vám toho moc asi neřeknou, já vím. Je to elegantní květinová vůně, nápaditá, ne úplně jemná. Jako každý parfém se časem trochu změní, jakoby se stane lehčím a sladším. No a pro milovníka květinových vůni je tento parfém skvělá volba. Když jsem si svou vysněnou vůni vybírala, přemýšlela jsem i nad Roses de Chloé, no možná této mé za čas pořídím tohoto parádního bratříčka. 


No a výdrž parfému? Na tu si nemůžu stěžovat. Vydrží několik hodin. Jak už jsem zmiňovala, vůně se během nošení trochu změní, ovšem do sladší formy, která se mi líbí snad více než prvotní nastříkání. V této sladší vlně se pak vůně nese až do samotného vyprchání, kterého se jen tak nedočkáte. Všechny tyto vlastnosti jsou ale trochu na úkor ceny. Investice do tohoto parfému není taková, kterou bych si předem pořádně nepromyslela. Musím i přiznat, že mne v koupi hodně podpořil vyhraný voucher do notina. Ale teď když ten parfém znám a takhle nám to spolu klape, umíte si představit, že si ho nepořídím znovu? Já asi ne...

No a jelikož jsem se zmiňovala o fotogeničnosti flakónku, udělala jsem více fotek, než bylo do článku potřeba. Byla škoda by škoda se o ně tedy nepodělit. Ale ještě když jsem tak nakousla tu cenu parfému a nedořekla. Za 30 ml dáte cca 1300,-, za 50 ml cca 1500,- a za 5 ml cca 1900. Cena ovšem záleží na obchodu, kde ho koupíte. A na notino občas bývají i dobré slevy, já toho svého 30 ml prcka sehnala za cca 950,- .





Tak doufám, že se vám dnešní článek líbil a že to na vás nebylo moc přeslazený. Ale varovala jsem vás! :D Znáte Chloé? Jaký jejich parfém máte nejraději? 
A to by bylo ode mne dne vše. Uvidíme se zase ve středu u dalšího článku.

Vaše


30 komentářů:

  1. Do Chloe jsem se před Vánoci naprosto zamilovala a tak na mě taky čekala pod stromečkem :3.

    Co se týče parfémů, jsem hrozná, takže i když se mi některý hodně líbí, koupím si ho maximálně 2x a už to není ono :D Tak třeba se tou vyvolenou a ideální vůní stane právě Chloe :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nikdy nebyla z tý vůně unešená tolik jako z Chloé. Neříkám, že se mi ty co mám/měla jsem nelíbilo, to vůbec, ale prostě nebyly jako Chloé..:) Tak uvidím jak dlouho to spolu potáhneme :D

      Vymazat
  2. Používala jsem tuhle vůni tak dva, tři roky zpátky <3 Byla to naprostá láska, milovala jsem ji, ale rok stačil. Pak jsem ji začala potkávat na slečnách všude okolo a to mi trochu vadilo. Navíc člověk se mění, takže já teď zas miluji jiné (hlavně Miss Dior), ale Chloé zůstává stále v mém srdci:)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne nějak nevadí, že ji má více slečen, nebudu si odpírat svou oblíbenou vůni jen proto, že ji má rádo více lidí :)

      Vymazat
  3. Značku znám, jejich parfémy trošku méně, ale flakónek je neskutečně pěkný. I podle nich si parfémy vybírám. Jak jsem řekla magnolii, tak je mi jasné, že musí vonět krásně, kde je magnolie ve vůních, je to pro mě vždy výhra :D Taky si mysl, že se dají obecně parfém sehnat levněji na e-shopech i na Fann stránkách mají mnohem lepší ceny, než normálně v obchodech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ji určitě očuchej až budeš moct :)

      Vymazat
    2. Vždy se to dá sehnat levněji, ale člověk si taky musí dávat pozor na to kde, aby nekoupil nějakou kopii :)

      Vymazat
  4. Chloe mam rada, ale muj osobni parfem je jiny a jsemrada,ze jsem ho nasla Lancome :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež ju mám, ale mne osobne teda nevonia :) tak ju mám na toaletnom stolíku ako ozdobu. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  6. Flakónek je opravdu nádherný. K Chloe jsem ještě nikdy nepřivoněla, ale může to být hezká vůně. Já jsem si svou vůni již taky našla. Je od Beyonce, Heat rush. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu neznám :) tedy vím, že Beyoncé má své vůně, ale nikdy jsem žádnou nezkoušela :)

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Přesně ! Nejhezčí flakonek a super výdrž 💕

    ZanetMlcak

    OdpovědětVymazat
  9. toto je podľa mňa taká klasika s ktorou nič nepokazíš :) je to skvelá vôňa, ktorú je síce teraz cítiť na viacerých ženách, ale mne vonia stále..aj keď už som ju vymenila za iné voňe :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  10. Upřímně já tento parfém vůbec neznám :D Stydím se! Ale má krásnou lahvičku. Pro mě je absolutně top Si Intense :)
    KejT[Instantní krása]

    OdpovědětVymazat
  11. Este som si k nej nepricuchla, takze netusim ako vonia, ale no vyzera perfekne :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  12. Tento parfum milujem! Doma mám veľké balenie a milujem ho! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  13. Tenhle parfémek znám jen z fotek a jestli voní stejně krásně jako vypadá, tak to musí být naprostá dokonalost :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  14. Značku znám a ještě jsem nenašla vůni Chloé, která by nevoněla. Přijde mi, že pokud seženeš jakoukoliv Chloé, tak voní vždy nádherně! :)

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    Ráda bych tebe a tvé čtenářky pozvala na svou první letošní soutěž na téma „Jaro přichází“

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem ji očuchávala v Douglas. Není to úplně šálek mého čaje, ale flakónek má krásný! Vůni, kterou mám ráda a koupila jsem si ji už po druhé je Diesel - Fuel for Life :) Ještě mě neomrzela!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  16. Tyjo, já ještě asi svou vůni neobjevila. Jako straaaašně se mi líbí vůni od Avril Lavigne, ale nevím, jestli je to tak ONA! Protože mám ještě další, co se mi líbí. :D :D
    Chloé jsem zkoušela vzoreček, ale nevím, úplně mě asi neoslnila. Ale možná jsem jen neměla správný čich ten den. :D :D :)

    OdpovědětVymazat
  17. Táto je na mojom wish-list už riadne dlho! Krásny článok a fotky ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Je tuto vuni jsem mela a byla opravdu perfektni! Za me taky doporucuji. Jinak ted jsem experimentovala a koupila tuto sadu parfemu https://www.decodoma.cz/Francouzske-parfemy-5-ks.html a nemohu si je vynachvalit. Za tak krasnou cenu, prijemna vune.

    OdpovědětVymazat
  19. Ja som nikdy nechápala, čo všetci na tejto voni vidia. Nejak mi nikdy nevonala. až mi raz moj muž doniesol zo služobky také balenie mini parfemikov Chloe a odvtedy som pochopila a zapáčili sa mi všetky. Normálne si teraz neviem vybrat, ktorá Chloe mi vonia krajšie.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  20. Vím, že tento parfém používá jedna moje kamarádka. Já sama mu ale nikdy na chuť, nebo spíš teda vůni nepřišla. Já mám už několik let v oblibě Eternity Flame od Calvin Klein Na ten nedám dopustit. :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Podle mě je úplně zbytečný si kupovat tak drahý parfém. Platí se jen ta značka a jestli mám parfém od Armaniho, nebo ne, mi je jedno. Hlavně, když je ta voňavka pěkná. Já bych voňavky vůbec nepoužíval, ale manželce se líbí, když voním. Když už mi teda nějaký parfém koupí, tak ho používám.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3