Můj leden 2017 - zkoušky, zkoušky, Green Day, zkoušky

středa 1. února 2017



Ahojte, 
je to už dlouho, co jsem psala článek s takovou chutí a s takovým nasazením jako dnes. Celý leden jsem totiž měla zkouškové, takže když jsem měla napsat nějaký článek, byla jsem ve stresu, že se kvůli tomu nestihnu naučit. A teď mám po zkouškách, po všech! Takže jdeme s chutí do toho. Jelikož na středu vyšlo datum 1. 2., bylo docela jasné, jaký článek v tento den napíši. Jdeme tedy na to!

Můj leden začal skvělou zprávou. Už jsem ji s vámi sice sdílela, ale pochlubím se znovu. Dostala jsem se mezi 10 nejlepších blogů na www.elitebloggers.cz a tím si "vybojovala" vstup do hubu na tento měsíc. Bohužel na horší měsíc jsem toto vyhrát nemohla. Celý leden jsem bojovala se zkouškami a na návštěvu hubu jsem neměla nejmenší pomyšlení. Takže jsem se tam nakonec nepodívala, ale věřím tomu, že svou výhru někdy zopakuji a do hubu se podívám. I když tento měsíc to taky nebude. 
A ještě jeden úspěch přidám. Blog právě dosáhl přes 20000 zobrazení, děkuju ♥


Jak už jsem se zmínila, leden byl pro mne měsícem zkoušek. A to nadobro celý. Začala jsem s nimi 4. ledna a skončila 30. Ani nevím, jak celý ten měsíc utekl, byla jsem pořád zalezlá v učení, snažila se stíhat kombinace věcí, které se téměř stíhat nedaly. Byla jsem jako časovaná bomba, které když řeknete něco špatného, okamžitě vybuchne. Stres byl všude. Sotva jsem se vzbudila, když jsem šla spát. Někteří to určitě znáte. Zkouškové je prostě peklo, ale už je po něm, už je lépe a už můžu konečně žít. 

Ani nevíte jak jsem se těšila, jak se vrátím k blogu zase v plném nasazení. Když musíte neustále řešit zkoušky, nemáte pořádně čas ani napsat článek, natož jít na jiné blogy. To mi ale teď začíná a já jsem za to neskutečně ráda. Takže jestli jste postrádali mé návštěvy, teď opět začnou.


Leden ale úplně tak bez zábavy nebyl. Pořádali jsme oslavu 18 narozenin pro jednoho přítelovo spoluhráče. Měla to být tajná párty ve stylu 20. let. No, párty se nakonec utajit nepodařilo, ale to téma jo. A takovéhle tématické párty jsou prostě super! Dále jsem byla na třech maturitních plesech. Jo, je to trochu vysoké číslo na jeden měsíc, ale já mám tyto plesy hrozně ráda a když už se mi naskytne příležitost, mám ve zvyku ji využívat. Plesy jsem si také užila. Plánovala jsem, jak pro vás budu dělat get ready with me, ale dopadalo to tak, že jsem se do poslední chvíle učila a pak jsem nic nestíhala. Ani se připravit, natož fotit přípravy. Tak nevadí, na únor mám také nějaké naplánované. 


Další lednovou zábavou byli Green Day, o kterých jsem vám už psala tady. Takže teď už se o tom jen takhle zmíním, veškeré mé pocity jsou v tom článku. Další a poslední lednovou zábavou byl florbal. Já ten sport mám hodně ráda. Přítel ho hraje a pořádně mi ho ukázal až on. Ty školní tělocviky nemůžu počítat, to bylo prostě běhání za míčkem. Já se do toho sportu totálně zbláznila, takže nejenže nechybím na žádném domácím zápase svého přítele, ale spolu vyrážíme i v Praze na nejvyšší českou ligu. Byli jsme po mé úspěšné zkoušce, takže zkouška oslavena na florbale. No nestěžuji si, byl to pěkný zápas.


No a už jedeme do finále. Za odměnu jsem si ještě vyrazila do CAčka. Měla jsem ještě nějaké peníze na dárkových kartách, které jsem vyhrála při proměně s Makynou016. Vybrala jsem si bomber z nový jarní kolekce CAčka. Nemusím říkat, že to byla láska na první pohled. Přesně na ten, kdy jsem ho viděla na fotkách z prezentace této kolekce. Trochu jsem doufala, že tam bude. A že tam bude v mé velikosti. No nešlo ho tam nechat. K tomu jsem ve slevách našla kytičkovanou košili, která je k tomu bomberu jako dělaná. Úplně na mne z toho dýchá jaro, miluju to. Už aby tu jaro bylo! No a jelikož teď žádný HAUL neplánuji, byly by v něm asi jen tyto dvě věci, ukážu vám obě věci tady. 




Tak to by bylo za můj leden vše. Budu se na vás těšit o víkendu, kdy vyjde nový článek a zítra na něj budu fotit fotky, musím je ještě pořádně vymyslet, aby byly dokonalé, když teď mám čas to řešit. Mějte se do té doby krásně a napište mi, jaký byl váš leden a jestli jste spokojení se svým vysvědčením. 

Vaše


9 komentářů:

  1. Taktiež gratulujem k zvládnutým skúškam. Florbal je tiež môj obľúbený šport, hrávala som, ale kvôli úrazu som musela prestať. A dúfam, že sa do Hubu dostaneš, musí to tam byť skvelé :)
    Life-by-romi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) škoda, že si musela skončit, určitě by tě bavil ještě dlouho, ale nedá se nic dělat :)

      Vymazat
  2. Dokážu si představit, jak je škola náročná, ale teď už máš volno. I přesto, jak náročné vše bylo, dokázala ses i odreagovat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež už mám po skúškovom, takže viem ako sa cítiš aj ako si sa počas skúškového cítila :) a gratulujem k 10. miestu! xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju ke zkouškám - sama vím, jaký to je hnus a bezmoc! :)
    A k těm elitkám taky moc gratuluju :) Ani jsem nevěděla, že něco takového existuje - jako možnost nakouknout do hubu :)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulujem ku škúškam :) A green day musia mať super koncert, ja ich sice nepočúvam, ale aj by som naň šla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti gratuluju, že už máš taky všechny zkoušky za sebou! :) Tohle zkouškový bylo nějaký úplně nekonečný, jsem moc ráda, že teď mám aspoň chvilku na oddych :)
    Mimo všechno to učení jsi toho stihla strašně moc!Je skvělý, že jsi si leden užila i tak :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda tej návštevy toho Elite hubu, snáď sa ti to niekedy ešte podarí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc gratuluju ke zvládnutí zkoušek, to je vždy super pocit a hlavně úspěchu v blogování! Přítel též hraje florbal :D Košile je moc pěkná, ženská. Já jsem se tam zamilovala do krásných jarních šatů, ale nakonec nebyly na mé postavě tak lichotivé, tak pokud máš tipy na pěkné šaty jarní, sem s nima :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3