Můj květen 2017 - škola, škola, letní brigáda

pátek 2. června 2017



Ahojte,
už jsem se věky neozvala. Porušuji tím snad všechna svá blogerská předsevzetí. Ale důvod je jasný, rozjelo se zkouškové. No a já se pořád učím, učím a učím.
Chtěla bych vás pozvat do své giveaway o skvělý Mary-Lou Manizer.


Mám za sebou ale už téměř všechny zkoušky kromě jedné. No na tu jdu v úterý a abych se přiznala, moc si nevěřím. Ale musím se hecnout, když je to poslední zkouška. Mít prázdniny a mít plno času na blog už od 6. června je totiž docela lákavé! A už se těším, až pořádně najedu zase do kolejí, kdy se budu plně věnovat blogu. A taky si přestavím pokojíček a taky se vrátím ke cvičení. Víte, že mám ty své krátké prázdniny naplánované líp než učení na úterní zkoušku? A že vám rozhodně řeknu víc o novým vzhledu pokojíčku než o mechanice, ze které dělám zkoušku? No, věřím, že mne chápete.


Proč jsem ale psala, že mi začnou krátké prázdniny? Je to docela z nudného důvodu a tím je brigáda. Tentokrát bude ale netradiční a já se jí asi více bojím. Protože když jsem se rozhodovala, kde si brigádu najdu, napadlo mne, že už zkusím něco z oboru. Jo, po druháku stavárny to možná ještě není tak standardní, ale nakopl mne článek z blogu www.linheart.cz, kde Denisa psala, že si jako studentka práv také našla v druháku brigádu v oboru. Rozhodla jsem se tedy, že nebudu posera a že půjdu zkusit také něco v oboru. Takže už mám domluvené rýsování. Ze začátku to asi bude jedno velké neznámé a jedno velké učení. Je mi jasné, že to hned nepůjde, že z toho možná budu i ve stresu, možná čti určitě, ale rozhodla jsem se to zkusit. Protože praxe je k nezaplacení. Tak mi držte palce.

Co říkáte na počasí, které se teď venku odehrává? Já to miluju. Je sice horko a v Praze ještě tak milionkrát větší vedro než u nás na konci světa, ale prostě už nemusím nosit pořád kalhoty. Můžu nosit sukně a šaty. A kraťasy. Přiznám se ale, že se čím dál více líp cítím v šatech a sukních. Už jsem se dokonce i spálila. Nic tragického, ale učení občas trvá déle a nějak jsem ten pobyt na něm neodhadla. No, ale ani to nějak nebolelo, jen jsem byla červená.

Jak si toto počasí užíváte vy?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše




6 komentářů:

  1. Držím palce so skúškou a neskôr aj s brigádou a tiež ti prajem veľa zábavy pri prestavovaní izby :) Inak, nájsť si brigádu v odbore je podľa mňa super nápad, to sa ti do budúcna určite hodí a budeš len rada :))
    Ja inak to teplo neznášam, mám pocit, že ho môj organizmus nevie zvládať :D :( ale je pravda, že nosenie šiat je veľká výhoda :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě škola už skončila a taky mám brigádu respektive dvě abych si ušetřila na nový telefon a na dovolenou. :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je super, že jsi se hecla s tou brihádou! Na začátku to nebude lehké, ale určitě na konci nebudeš litovat. Je to skvělá zkušenost. Já si nedávno taky našla brigádu a jsem za to na sebe pyšná, protože jsem překovala svůj strach z toho neznámého.

    Květen 2017 | Kosmetické oblíbenosti

    OdpovědětVymazat
  5. Držím palce u zkoušky. Mít brigádu v oboru je určitě fajn, aspoň pak budeš mít nějakou praxi. Jinak toto počasí by se mi líbilo více, kdyby nebylo takové horko. Pracuji celý den venku u psů, takže spálená jsem taky a to se nezapomínám mazat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně štěstí pro brigádu! :) Určitě to oceníš a v budoucnu se to hodí víc, než nějaké prodávání zmrzky na stánku. :)


    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3