Natáčení s Jirkou v Zetku

středa 7. června 2017



Ahojte,
po dlouhé době vyjde článek ve středu. (Teda možná, když ho stihnu dodělat dříve, než přijde přítel ze zkoušky.) Chybí mi to, hodně. Už se chci zase pořádně ponořit do blogování, toto odkládání blogu kvůli škole mne už nebaví. Bohužel se to ale ještě protáhne. Včera jsem neudělala svou poslední zkoušku, takže si ji musím zopakovat. Problém je v tom, že termín na příští týden je už obsazený, takže jdu ke zkoušce až za 14 dní, což je nepříjemné. Padají tedy pro mne i mé vysněné 14-denní prázdniny (stejně by ses už po týdnu nudila, Lenko) a musím pořádně zabrat a ten předmět se doučit. No, nebude to vůbec jednoduchý, ale musím to dát! Co tím ale chci říct. Je dost možné, že do konce měsíce nebudou vycházet články tak jak jste zvyklí. Od července se ale zase vše vrátí do starých kolejí a já se na to už moc těším.
Chtěla bych vás pozvat do své giveaway o skvělý Mary-Lou Manizer.

O čem vám ale chci dnes napsat. Někdy minulé úterý mi přišel email, jestli se nechci zúčastnit natáčení s Jirkou Králem. Natáčení se týkalo jeho hry. Vše to zapříčinilo mé dobré skóre v jeho hře Jumptuber. Možná ji někdo znáte, nevím, kolik tu mám lidí, co Jirku sleduje. Ale prostě jsem jednou omylem, náhodou, neúmyslně, během sledování nějakého povídacího videa udělala hooodně dobré skóre v této hře. A díky němu jsem byla pozvaná na toto natáčení s Jirkou, kde jsem se ho snažila ještě s jedním hráčem této hry porazit. Docela jsem váhala, jestli se toho mám účastnit, když mám v úterý zkoušku. Nakonec mne ale mé svědomí nahlodalo tak, že jsem se rozhodla se zúčastnit. Bylo mi jasné, že jinou takovouto příležitost nedostanu.


Něco takovéto je mým hodně velkým vykročením z komfortní zóny. No, tímto vykročením pro mne může být i promluvit na cizího člověka, jsem v těchto věcech dost stydlivá. Není to dlouho, co jsem si řekla, že takovéto vykročení z komfortní zóny budu prostě vyhledávat. Přece jen s cizími lidmi se prostě v životě budu muset bavit. To vím. Vykročila jsem tedy z komfortní zóny a do Zetka se v sobotu vydala. Tak nějak jsem možná už tušila, že se může stát, že kvůli tomu tu zkoušku nedám, ale když jsem ji ve skutečnosti fakt nedala, došlo mi, že ty moje neznalosti by prostě jeden večer navíc nezachránil. 

V Zetku jsem se setkala první s Míšou z aplikace Gamee, která to celé zprostředkovávala. Měli jsme v Zetku sraz o půlhodiny dřív, než jsme měli natáčet. Sešli jsme se tam takto vzorně všichni, kromě Jirky a toho druhého kluka. Takže jen já a Míša. :D Přesně na čas přiběhl i druhý hráč. Musím vám říct, že rozumnějšího 15 letýho kluka jsem pěkně dlouho nepotkala. Nikdy bych neřekla, že se budeme mít co říct, ale opak byl pravdou. Když se přihnal Jirka, šel hned nastavovat kameru a pak už jsme šli natáčet. Samotné natáčení mne bavilo, cítila jsem se před tou kamerou mnohem lépe, než když jsem natáčela s Makynou016. Samotné video, které vzniklo, vám dám pod tento odstavec. 


Pod videem se ale objevily komentáře, že jsem byla hodně nervózní. To byla. Ale ne nějak z toho, že jsem před kamerou, ale z toho, že Jirka prostě vyhraje. Což jsem samozřejmě chtěla já, jsem tak soutěživý člověk! No, ale Jirkovi se to povedlo, nakonec jsem mu to i přála. Další komentáře říkaly, že vypadám jako ježibaba a nebo cituji "heská holka myslím to sprdele" a nebo dokonce, že jsem dobrá nerdka. No, co k tomu říct. Děti jsou zlé a on je život naučí, že hodnotit jen něčí vzhled jim lepší život nepřinese. A Jirka je do videa nepozve. Prostě od někoho s profilovkou se psem nebo dokonce Xmenem se takovéto věci nedají brát vážně. Dále jedna holčina psala, že vypadám jako NotSoFunnyAny. No nevím, ale lepší jak ježibaba, no ne?

Fuj, to jsem se ale nějak moc rozepsala. Ještě bych se mohla rozepsat o svých pocitech, které jsem měla ze samotného Jirky, ale ty si nechám jen pro sebe. Udělejte si každý svůj obrázek, když budete mít šanci.

Ještě bych na závěr chtěla říct, abyste vystoupili ze své komfortní zóny pokaždé, kdy budete mít příležitost. Obohatí vás to a navíc zažijete ty nejlepší věci.

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše


2 komentáře:

  1. Držím palce, ať zkoušku dáš levou zadní!! Viděla jsem kousek toho videa a z těch komentářů bych si nic nedělala. Jsou to jen závistivá děcka, já byla v zetku jednou s kamarádkou na kafi a připadala jsem si tam dost staře, jak tam byly jen samé děti :D

    OdpovědětVymazat
  2. Natáčení muselo být fajn, náhodou tam vypadáš dobře. :)

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3