Velký HAUL - jaro 2017

sobota 10. června 2017



Ahojte,
dnes přicházím s velkým HAULem. Tak nějak vždy během zkouškového více utrácím. No není tomu jinak ani toto zkouškové. Ať už to jsou věci na žal z neudělané zkoušky a nebo věci za odměnu, za udělanou zkoušku. To už je jedno. A nebo prostě čekám na autobus po zkoušce. A ten nákupák není ani pět minut od autobusového nádraží! No nic, pustíme se do toho. Začneme kosmetikou.
Chtěla bych vás pozvat do své giveaway o skvělý Mary-Lou Manizer.


Cestovní paletku od Sephory jsem sice vyhrála v soutěži od O2, ale stejně ji sem zařadím. Líčila jsem se s ní zatím jednou, ale nemyslím si, že by se stala nějakým mým velkým oblíbencem. Na mne jsou stíny na ní moc odlišné. Nějak s nimi nedokážu vykouzlit hezké líčení. Tvářenku a lesky (rtěnky ?) jsem ještě nezkoušela, ale chystám se o ní napsat samostatný článek. Ale kdybyste viděli, jak je neskutečně malá a roztomiloučká!

Eucerin krém pod oči jsem vám už ukazovala ve své pleťové rutině. Takže jestli vás tento krém zajímá, koukněte se do článku.

Dermacol Satin Base jsem si pořídila zrovna tento týden. Jo, zrovna toto je věc na žal za neudělanou zkoušku. A taky jsem na ní měla v DMku 25% slevu. No, ale přišla jsem do DMka a tam byla tato kráska zlevněná ještě o víc než 25%, nechci kecat, nepočítala jsem to přesně, ale řekla bych, že je zlevněná o 30%. Nyní ji seženete za 269,- tu velkou, 300 ml.

NYX HD Finishing Powder je zase odměnou za udělanou zkoušku z navrhování nosných konstrukcí. Uvidím, co dokáže, ale myslím si, že za tu cenu se po jeho vypotřebování opět vrátím ke svému oblíbenému Stay Matte od Rimmelu. Sice věřím, že bude skvělý, ale nebude se mi chtít dávat tolik peněz za pudr, když mám svůj osvědčený víc jak za polovinu.

Revlon Volume-Length Mascaru jsem pořídila na festivalu krásy v My Národní. Chtěla jsem zkoušet něco nového a vybírala jsem si řasenku podle kartáčku. U této se mi líbil nejvíc, tak jsem si ji vzala. Až doma jsem si všimla, že je voděodolná. No klasická já, ani ta modrá mi nedokázala napovědět, o jakou řasenku se jedná. Ještě že se na léto docela dost hodí.

Takže jsem opět běžela pro řasneku. Tentokrát jsem se rozhodla vyzkoušet novou Colossal Big Shot od Maybelline. Nechápu tvar té tyčinky, na které je kartáček, ale řasenka jinak rozhodně stojí za to. Dělá krásný efekt.




V létě sice moc často svíčky nepálím, ale někdy na ně chuť prostě mám. To se musím přiznat. Proto jsem si pořídila tyto dvě svíčky od Yankee Candle v ostínech Summer Scoop a Pink Sands. Obě dvě voní nádherně, ale zatím čekají, až na mne přijde nálada na svíčky.

Další věc, kterou jsem chtěla vyzkoušet, je houbička na makeup. Nechtěla jsem do ní investovat nějak moc, jelikož jsem nevěřila, že mi bude vyhovovat. Koupila jsem ji tedy asi za dvacku na Aliexpressu a skutečně mi nevyhovuje. Použila jsem ji jednou. Místo obvyklého ani ne jednoho zmáčknutí makeupu jsem musela zmáčknout dvakrát a stejně do sebe houbička větší část nasákla. Takže prostě kamarádi nejsme a používám ji jako antistresovou hračku k učení. 


Brýle jsou také z Aliexpressu. Já si nerada kupuji nějaké drahé brýle, protože stejně spíš nosím ty dioptrické a sluneční vytáhnu málokdy. Moc se mi i líbí letošní trend těchto brýlí, proto jsem se rozhodla, že si je objednám. Přijdou mi ale na můj obličej moc masivní, takže je beztak nebudu moct nosit. Je mi to docela líto a budu si muset sehnat jiné. 

Tulipány jsou také z Aliexpressu. Řeknu vám, že lépe udělané umělé kytky jsem snad ještě ani neviděla. A to byly fakt skoro zadarmo. Budou od teď zdobit můj pokojíček a i mé fotky.


Další věcí je tento stojan na kosmetiku, která jsem pořídila opět na Aliexpressu. Bohužel mi přišel s odlomenou jednou stranou. No, taky letěl tak daleko. Nevadí, buďto to přilepím vteřinovým lepidlem a nebo to aranžuji tak, aby ta odlomená strana nebyla vidět. 

V Prioru jsem si pořídila tyto barevné lepící papírky, které mi asistují u učení se na zkoušku. Miluju všechny takovéto blbůstky. Myslela jsem si, že si na ně budu psát nějaké důležité poznatky, vzorečky a nebo postřehy, ale spíš si na ně píšu vzkazy sama pro sebe, až to otevřu a budu se tím kochat před zkouškou. Prostě, na co si dát pozor a co jsem dělala dobře. Tak snad mi to bude u zkoušky co k čemu.


Další útěchou za neudělanou zkoušku bylo toto béžové tričko a dvě tílka. Skoro jsem vykoupila Takko, heh. Takko mám totiž na tyto jednobarevné trička a tílka nejradši. V létě mají velký výběr a hlavně jsou kvalitní. Není to jen hadr, který po chvíli ztratí tvar. Nejsou ani průhledné. Prostě jsou takové, že jsem lepší basic kousky ještě nikde neviděla. A pro ty z vás, co se vyznají v certifikátech, tak na tyto kousky je certifikát Öko-Tex Standart 100, který ručí za to, že v tričkách nebudou nějaké škodlivé chemické látky. Když tak si o tom vygooglete víc. A nejlepší je, že každý kus je jen za 119 korun. Takže jestli hledáte nějaký dobrý basic trička a tílka, můžu jedině doporučit tyto.


No a k létu neodlučitelně patří plavky. Minulé léto mi jedny z mých dvou ruply tak, že nebylo možné je zašít, tak jsem si sehnala nové. Vršek s kytičkami je z FF, ale mám ho doma už asi dva měsíce, takže si nejsem moc jistá, jestli byste ho ještě sehnali. Každopádně jsem z něj naprosto unesená. Spodek je z Reserved za skvělých 179 korun a ještě byste ho na prodejnách najít měli. 


Tento složený kus modré látky je má nová láska, sukně až na zem. Chtěla jsem na léto nějakou zajímavou sukni. No a hlavně si rozšířit svou sbírku sukní, jelikož se v kraťasech přestávám cítit komfortně. Mám samé krátké sukně, rozhodla jsem se, že i přes svou malou postavu zkusím tuto krásku. Je z HMka za pouhých 299 korun, což mi za takovouto sukni přijde jako krásná cena. A ještě je mají. Je mi jasné, že z této fotky moc nevidíte, jak sukně vypadá, tak vám sem dam ještě fotku v ní.


Tak a to je ode mne pro dnes vše. No, ono toho zas tak málo nebylo, se to nějak nahromadilo. Jak se vám líbí mé nákupy?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše




21 komentářů:

  1. Plavky nádherné a wow, sukně Ti moc sluší. Líbí se mi i kosmetické nákupy. Mám z Aliexpressu 2 kytice umělých růží a moc se mi líbí a zrovna si jdu objednat kytici tulipánů, viděla jsem ji u Blanky z Beautykoktejlu a vypadají moc krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu jen potvrdit, tulipány vypadají fakt nádherně :) a děkuji :)

      Vymazat
  2. Brýle jsou krásné! Myslím, že jsem si dokonce teď objednala úplně ty samý, ale nejsem si 100% jistá. Já už brýle kupuju jen z ali, jsou levný a zároveň mi i vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  3. I já přes zkouškový víc utrácím. Zrovna včera jsem si ru sukni taky koupila, je krásná, já ji mám teda v černé :)) Vršek plavek je hodně zajímavý, originální.

    OdpovědětVymazat
  4. No plavky jsou naprosto boží ❤️ A s brýlemi souhlasilm.. sice mám čočky a unosím je, ale často je ztrácím anebo na ně hodím v kabelce knížku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ta další věc, to by se mi stávalo, kdybych je nosila často :D

      Vymazat
  5. Krásné věci! Chápu, že ta paletka od Sephory asi nevyhovuje každému, ale stejně mě nějak tak láká. :) A ta modrá sukně je dokonalost sama!
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako na cesty je určitě šikovná, ale zatím si nějak moc nerozumíme :)

      Vymazat
  6. Z kosmetických nákupů se mi líbí všechno :) Yankee candle jsou stálice, a já od té doby, co jsem houbičku na makeup začala používat, na ní nedám dopusit :) Je zajímavé, jak jsme všechny tak odlišné :D Ty brýle bych si chtěla objednat taky, protože vypadají prostě skvěle :) A sukni mám taky, v černé, ale ve předu je krátká a spouští se dozadu :) Na léto ideální věc a mám jí mnohem radši než krátké sukně :) Ta tvá ti moc sluší :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jí začínám mít radši, než ty krátké, je fakt super :) děkuju :)

      Vymazat
  7. Krásné věci. :) Nejvíc se mi líbí ty plavky.:)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvelé nákupy, najviac sa mi páči dlhá modrá sukňa. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3